Şimdi Ara

SAKIN NARGİLE İÇMEYİN ARKADAŞLAR ZEHİRLENİYORDUM. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
35.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelus

quote:

Orijinalden alıntı: Zampara.Alper

sigara gibi zannedip içine çekmedin demi

senin yaş kaç yaw? çok merak ediyorum.
    tahminim 10-11

Ya da hiç nargile içmiş mi sormak lazım

Orijinalden alıntı: ka40

Ac karina ,nargile icilmez
    Migdeyi doldurup da icilmez
    vucud yorgun iken icilmez
    arka arkaya mal mal cekip'de icilmez.
    +kaliteli tutun .

vsvs

Ama duman yarışı yapmak çok keyifli
    Bu şehirden nefret ediyorum,
    Hepinizden nefret ediyorum,
    İnsanlardan nefret ediyorum,
    Aslında ben bu dünyadan nefret ediyorum.
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun...

Bahane ile güzel bir duruma vesile olmuş...
    açlık, şekerin düşmüştür, miğdeni başka birşey bozmuştur daha önceden ?

genelleme yapmamak lazım, çünkü balık yemek bile adamı zehirler öldürür (: tabiki süt ile beraber
    yada hatırladığım kadarıyla antibiyotik hap ile sütlü ürün tüketirsende böyle etki görüyordun ;p
    Tek rakibim kangal.
  • muhtemelen közü yakmışsınızdır. içine üfleyerek.

zampara.alper turuncu sakal.

nargile içine çekilir. fors için içtiğin belli. ağızda tut geri ver dumanı

Orijinalden alıntı: eggys

Arkadaşlar sakın nargile içmeyin bugün arkadaşlarla nargileye gittik nargileyi içtim eve döndüm baş dönmesi mide bulantısı başladı istifra ettim bir kase yoğurt yedim ailem hastaneye götürmek istedi ama ben karşı çıktım gitmedik hastaneye

ama zehirleniyordum sanırım közden halen başım dönüyor başım ağrıyor midem bulanıyor sakın nargile içmeyin.

çok kötü

Neyseki kafeye kusmamışsın. Geliyo çol çocuk, içmeyi bilmiyor, kusup kusup gidiyor

Orijinalden alıntı: DeathWing

@eggy hoca başka nedenlerden dolayı olmuş olmasın bu ?
    açlık, şekerin düşmüştür, miğdeni başka birşey bozmuştur daha önceden ?

genelleme yapmamak lazım, çünkü balık yemek bile adamı zehirler öldürür (: tabiki süt ile beraber
    yada hatırladığım kadarıyla antibiyotik hap ile sütlü ürün tüketirsende böyle etki görüyordun ;p

balık taze olursa sorun olmuyor diye biliyorum

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

Nargile içtikten sonra, gidin bir lavobaya tükürün hep siyah çıkıyor tükürük.

Bende öyle oluyor sizde de oluyor mu bilmem

içtiğin marpuç eskidir oksitlenmiştir bişiler olmuştur ordan geliyordur ağzına siyahlık

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

Nargile içtikten sonra, gidin bir lavobaya tükürün hep siyah çıkıyor tükürük.

Bende öyle oluyor sizde de oluyor mu bilmem

Hacı sen köz içiyon heralde

>> - Anesthesia` - <<
  • quote:

Arkadaşlar sakın nargile içmeyin bugün arkadaşlarla nargileye gittik nargileyi içtim eve döndüm baş dönmesi mide bulantısı başladı istifra ettim bir kase yoğurt yedim ailem hastaneye götürmek istedi ama ben karşı çıktım gitmedik hastaneye

ama zehirleniyordum sanırım közden halen başım dönüyor başım ağrıyor midem bulanıyor sakın nargile içmeyin.

çok kötü

bende eskiden içerdim sana olanların benzeri bana da oldu daha ağzıma sürmedim sürmem de

Orijinalden alıntı: -bullshit-

Ağızla içildiğinde bir sorun yaratmıyor

Orijinalden alıntı: aydin146

quote:

çok kötü

Arkadaşım yaklaşık 6 senedir haftada en az 4 kere nargile içerim.Böyle olmanın çeşitli sebepleri olabilir ama usulünce yapılmış ve kişinin kaldırabileceği ağırlıkta bir aroması olan nargile insanı zehirlemez.İstanbulda birçok yerde nargile içtim senin durumunu ele alarak bilgilerimi paylaşmak isterim...

1)Nargile aç karna tüketilmemesi gereken bir şeydir.Sebebi ise nargilenin duman vasıtasıyla kan şekerini düşürmesidir.

2)En çok güvendiğiniz yerde bile nargilenize konulan her köze dikkat ediniz çünkü tam yanmamış bir kömürü çekmek gerçekten sizi ZEHİRLEYEBİLİR.

3)Istanbulda birçok yerde pek bulunmasa da anadoluda oldukça yaygın olan anason oranı çok yüksek tütünleri içerken dikkat etmek gerekir.Çünkü her bünye bu anason oranı yüksek tütünleri kaldıramayabilir.Bu da kişide bayılma,kusma vb. gibi şeylere sebep olabilir.

4)Genç arkadaşların sıkça yaptığı üzere nargile bir hava atma aracı değildir(Konuyu açan arkadaşa değildir bu sözlerim genele).Fazla duman çıkarmak daha ağır aromaları içmek yanmış bir nargileyi çekebilmek marifet değildir.

***5)Arkadaşlar nargileyi alkolle beraber tüketmeyiniz.Yapsanız dahi nargileyi içme sürenizi düşük tutunuz.
    6)Yeni nargile içen biri iseniz nargileyi açmayınız.Bunu orada bulunan garsonlardan isteyiniz.

7)Ozellikle büyük kentlerde ne içtiğinize dikkat ediniz.Tadından ve kokusundan hoşlanmadığınız nargileyi derhal bırakınız arkadaşlar.Çünkü içine uyuşturucu madde katan yerler olabiliyor müşteri alıştırmak amaçlı...

Biraz uzadı ama genel olarak bilgilerimi paylaşmak istedim dediğim gibi.Herkese keyifli tüttürmeler

Bunun nedenini söyleyebilirmisinn acaba geçen hafta sahilde votkayla nargile içtikte hani çok zararı filan varsa içmeyelim bilgilendirirsen sevinirim
  • ya bende ne yazikki 4 kez yuttum hepside dumani uflemeeden konusmaya baslainca yutuon bogazin yanio cok pis hele sonuncusu off neydi oooo oooffff offf allahtan kiz yoktu az oksurdum cok pis oksururdumde tuttum walla suan hafif midem bulanior nargile icine yutulmaz yaa direk duamni uflemen lazim sornada dudaklarina dilinde degdir elmali ictiysen elma tadi gelior mesela :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıplayanpırasa -- 3 Mart 2012; 19:53:19 >

Orijinalden alıntı: Zampara.Alper

sigara gibi zannedip içine çekmedin demi

Her zaman içime çekerim köz ve yapıldığı yer iyiyse hiç bir sorun olmaz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.