arkadaşlar size tavsiyem sakın leonardanın filmine gitmeyin nasıl önbir dalda oskar adayı olmuş anlamadım hiçbir şey yok
Bencede Gitmeyin Uyursunuz Filmde
önbir oscar a aday mı?? yok canım olamaz
fragmanından belliydi zaten
Bakın arkadaşlar bu film hakkında hıncal uluç 1 yazı yazmıştı 1-2 gün önce okuyan bilir. Bu filmde konu alınan adam HOWARD HUGES yanılmıyorsam amerikada-avrupada fln çok iyi tanınıyo ve zamanında baya ünlü olmuş. yanlız biz bu olaya uzak olduğumuz için filmden pek 1 şey anlamayacağımızı ve arkadaşın vereceği tepkileri vereceğimizi yazmıştı hıncal uluç. ben daha film tr ye gelmeden netten indirip izledim harbiden de bana 11 oscarlık 1 film gibi gelmedi ama belkide gerçekten konuya uzak olduğumuz içindir. Gidecek arkadaşlara : sakın bir şaheser beklemeyin hüsrana uğrarsınız. (film kötü olduğu için değil bize yabancı kalıyor)
Bence o kadar kötü değil.. ama bazı yerleri sıkıyor haklısınız... önbir oskar almasada :)) 5- 6 tane alır... ayrıca Leonardo oyunculuğunu oldukca geliştirmiş bence...
(no smoke)
Şu Keanu Reaves in filminin fragmanı güzeldi onu merak ediyorum ben
AVIATOR filmi çok kötü, konudan uzak olduğumuz için hiç izlenebilecek bir film değil
holivud top olmuş bu sene filmler rezilmiş geçen seninenin hasılatının yarısını toplamışlar.
hiç sevmiyorum o süt oğlanını..
Bizim Gora bize ne ifade ediyorsa onlara da Aviator onu ifade ediyor sanırım.
konuya çokta uzak değiliz aslında TWA ve PANAM herhalde herkes adını duymuştur
sanki bu filme uzağız da diğer hollywood filmlerine yakınız
harbiden boktan bi film gitmeyin
ya film gerçekten ilginç ya.... hani film kötü dicez de bi biz mi anlioz sinemadan dünya bu filme oscarı verdi bile.... sanırım hıncal'ın dediğii gibi biz bu filme uzağız....izlemesi gerçekten çok sıkıcı oldu benim için.....
YA ARKADAŞLAR BU ÖNBİR DALDA ORCAR ADAYI OLAN FİLMİN KONUSU NEDİR Kİİ........
quote:
Orjinalden alıntı: kavuraki
ya film gerçekten ilginç ya.... hani film kötü dicez de bi biz mi anlioz sinemadan dünya bu filme oscarı verdi bile.... sanırım hıncal'ın dediğii gibi biz bu filme uzağız....izlemesi gerçekten çok sıkıcı oldu benim için.....
hocam film sıkıcı isterse 50 tane oscar alsın sıkıcı
Benim için farketmio hangi filme gidersem gidiim uyuyorum zaten 15 dk yı gecemedim daha ne hikmetse..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme