Şimdi Ara

Sakın aracınızda bu hatayı yapmayın !!! 0,50 Kuruşa Ölmüş Olursunuz !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde babam ile sohbet ediyorduk yolda giderken. Bana hiçbir zaman ufak pet şişe yada şu 1 2 litrelik sus şişelerini arabada orta konsolda falan bulundurmamı hatta gerekirse inip bağaja koymamı söyledi...

Neden biliyor musunuz ? Tahmin etmişsinizdir gerçi...

Bir kaza anında sağ sol yaparken o şişe kapağı kapalı bir şekilde frenin alt kısmına geçtiği takdirde aracı durdurmanız mümkün değil...

Belki kolay kolay başımıza gelmez ama geldiği zaman da kurtuluş çok zor o yüzden önerim, SUYUNUZU İÇTİKTEN SONRA PET ŞİŞELERİ MÜMKÜN OLDUĞUNDA BAĞAJA YADA BİTİNCE ÇÖPE ATALIM. !!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formex -- 20 Ağustos 2012; 11:12:20 >

• hatırlatığınız için teşekkür ederim. ufak bi hata aslında ama dediğiniz gibi ölümcül de olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2199

hatırlatığınız için teşekkür ederim. ufak bi hata aslında ama dediğiniz gibi ölümcül de olabiliyor.

Rica ederim arkadaşım ufak hatalar hayati anlamda büyük sonuçlar doğurur.. O yüzden lütfen dikkat edelim :)
  • Benımde korktugum bır olay. Bu yuzden el fırenının oraya koyuyorum derın bu kısımda sısenın boyunde neredeyse.

Eger burdada durdurmazsam arka koltuk cebıne koyarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Benımde korktugum bır olay. Bu yuzden el fırenının oraya koyuyorum derın bu kısımda sısenın boyunde neredeyse.

Eger burdada durdurmazsam arka koltuk cebıne koyarım.

En doğrusunu yapıyorsunuz tebrik ederim :)
  • Tesekkurler.Kucuk seyler hayat kurtardığı gibi elimizdende alır.

• faydalı bir hatırlatma. aynı zamanda pedalların altındaki paspasların katlanmamasına dikkat edilmesi gerektiğine dair bir hatırlatma da ben yapıyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklısın dostum ben genelde içtikten sonra atarım şişeleri
  • Bende genelde klima acıksa soğuması icin torpidoya koyarım , klima açık değilse de kolay ulaşabilmek icin kapının ceplerine koyarım .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kucuk bir detay ancak pek aklimiza gelmiyor tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dediğini ben geçen yaz 1,5 lt lik su dolu pet şişede yaşadım...Frene basıyorum. Ayağıma yere yatmış şişe geliyor. Şehir içindeydim...Fazla hızım yoktu...Kenara çekilip şişeyi dolu halde fırlattım..Bu uyarına sonsuz teşekkür ediyorum..
  • Paspası sabitlemekte önemli bir faktör.

Bir gün yolda giderken birden debriyaj sertleşti. Gaz, fren normal basabiliyorum ama debriyaja zor basıp vites değiştirebiliyordum. Kesin baskı balata gitti dedim. Sağa çekip baktım ayağımın altındaki paspas kaymış. Debriyaj pedalını sıkıştırıyormuş.
  • Gaz pedalı altına sıkışması mümkün, fren pedalı altına sıkışması pek değil; ancak gayet önemli bir şey. Bardaklık oyuklukları derin olmayan arkadaşlar ciddiye alsa faydalarına.
  • Ben sag on yolcu kapisinin gozune koyuyorum.o gozden cikmasi mumkun degil , hadi cikti fren pedalina gelmesi mumkun degil , hadi geldi diyelim o zaman son durak filmi yapimcisina soverim.

Uyari icin tesekkurler onemli bi hatirlatma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 16 Ağustos 2012; 18:06:33 >
  • paylasım için tesekkurler
  • bardak gözlerinden kolay kolay düşmez diye düşünüyorum, çoğu yeterli derinlikte. 1.5 L suyuda önde bulundurmamak gerekir zaten.
  • hiç düşünmemiştim teşekkürler faydalı bilgin için
  • Faydalı bir bilgi çok teşekkürler.
    Bugune kadar arabamda içtiğim suyun şişesini,boş şişesini yada bir çöpü ayaklarımızın olduğu bölüme koymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

paylasım için tesekkurler

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Ben sag on yolcu kapisinin gozune koyuyorum.o gozden cikmasi mumkun degil , hadi cikti fren pedalina gelmesi mumkun degil , hadi geldi diyelim o zaman son durak filmi yapimcisina soverim.

Uyari icin tesekkurler onemli bi hatirlatma

quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Bu dediğini ben geçen yaz 1,5 lt lik su dolu pet şişede yaşadım...Frene basıyorum. Ayağıma yere yatmış şişe geliyor. Şehir içindeydim...Fazla hızım yoktu...Kenara çekilip şişeyi dolu halde fırlattım..Bu uyarına sonsuz teşekkür ediyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Kucuk bir detay ancak pek aklimiza gelmiyor tesekkurler.

quote:

Orijinalden alıntı: MrAssassin

Tesekkurler.Kucuk seyler hayat kurtardığı gibi elimizdende alır.

Rica ederim arkadaşlar :) Diğer faydalı yorum yazan arkadaşlarımada teşekkür ediyorum. :)

Bayramağzı kimsenin canı yanmasın, kaza yapmasın Allahtan başka bir şey
    istemem
    :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

faydalı bir hatırlatma. aynı zamanda pedalların altındaki paspasların katlanmamasına dikkat edilmesi gerektiğine dair bir hatırlatma da ben yapıyım.

Çok çok önemli bir hatırlatma. Dümdüz yolda kaza yapacaktım geçen.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.