Bildirim
Sakın adamların dalaveresine gelmeyin!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sonuç ? -
quote:
Orijinalden alıntı: jac0B0
sonuç ?
Tarih tekerrür etmesin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ne alaka ya konuyu nereye götürüyor..Bırak Allah aşkına adam boş lafçıların bayrak sallayanı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 11 Ağustos 2013; 0:31:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: C.Canky
ne alaka ya konuyu nereye götürüyor..Bırak Allah aşkına adam boş lafçıların bayrak sallayanı.
Hep aynı tip kaynaklardan bilgi akışı içindesiniz acaba birşeyler kaçırıyor olabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rashid52
quote:
ne alaka ya konuyu nereye götürüyor.
Hep aynı tip kaynaklardan bilgi akışı içindesiniz acaba birşeyler kaçırıyor olabilir misiniz?
benim kızdığım ; olayı neden başka taraflara çekmesi.sebebi nedir anlamış değilim. hiçbir alakası olmayan konularla bağlamasına .Bu adamı çok severim ama bu konuda katılmıyorum.
edit : ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 11 Ağustos 2013; 0:40:48 > -
-
quote:
sprsn knk aynn dvm -
Yav he he tencere tavayla darbe yapacaktık. Bıktık sizin şu hep mazlum rolü yapmanızdan yeteri kadar prim yaptınız bu sayede -
protestolar elbette olacaktır ama ben gazete haberlerini ve melih gökçek'in iddaalarını merak ediyorum.
'gezi protestocularının bilet ücretlerini mossad kendi cebinden karşıladı!!!'
'hükümet istifa diye bağıranlara sosisli sandviç verildi!!'
' protestolara destek vermeyenleri meksika dalgası yaparak stadyum'dan dışarı attılar!!!) -
Sonuncusu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
ne alaka ya konuyu nereye götürüyor.
benim kızdığım ; olayı neden başka taraflara çekmesi.sebebi nedir anlamış değilim. hiçbir alakası olmayan konularla bağlamasına .Bu adamı çok severim ama bu konuda katılmıyorum.
edit : ekleme
ben birkaç gündür haberim oldu bu arkadaşın varlığından.. ama dediği de çıktı twitter'da açtıkları heştegi görmüşsündür
-
Severim o sizin olmayan beyninizi!!! adamı hasta etmeyin, beni forumda konuşturmayın!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 15 Ağustos 2013; 23:08:29 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X