Şimdi Ara

Sakın adamların dalaveresine gelmeyin!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 11 Ağustos 2013; 0:21:04 >

• sonuç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

sonuç ?

Tarih tekerrür etmesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne alaka ya konuyu nereye götürüyor..Bırak Allah aşkına adam boş lafçıların bayrak sallayanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 11 Ağustos 2013; 0:31:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Canky

ne alaka ya konuyu nereye götürüyor..Bırak Allah aşkına adam boş lafçıların bayrak sallayanı.

Hep aynı tip kaynaklardan bilgi akışı içindesiniz acaba birşeyler kaçırıyor olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

quote:

ne alaka ya konuyu nereye götürüyor.

Hep aynı tip kaynaklardan bilgi akışı içindesiniz acaba birşeyler kaçırıyor olabilir misiniz?

benim kızdığım ; olayı neden başka taraflara çekmesi.sebebi nedir anlamış değilim. hiçbir alakası olmayan konularla bağlamasına .Bu adamı çok severim ama bu konuda katılmıyorum.

edit : ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 11 Ağustos 2013; 0:40:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sprsn knk aynn dvm
  • Yav he he tencere tavayla darbe yapacaktık. Bıktık sizin şu hep mazlum rolü yapmanızdan yeteri kadar prim yaptınız bu sayede
  • protestolar elbette olacaktır ama ben gazete haberlerini ve melih gökçek'in iddaalarını merak ediyorum.
    'gezi protestocularının bilet ücretlerini mossad kendi cebinden karşıladı!!!'

'hükümet istifa diye bağıranlara sosisli sandviç verildi!!'

' protestolara destek vermeyenleri meksika dalgası yaparak stadyum'dan dışarı attılar!!!)
  • Sonuncusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ne alaka ya konuyu nereye götürüyor.

benim kızdığım ; olayı neden başka taraflara çekmesi.sebebi nedir anlamış değilim. hiçbir alakası olmayan konularla bağlamasına .Bu adamı çok severim ama bu konuda katılmıyorum.

edit : ekleme

ben birkaç gündür haberim oldu bu arkadaşın varlığından.. ama dediği de çıktı twitter'da açtıkları heştegi görmüşsündür

• Severim o sizin olmayan beyninizi!!! adamı hasta etmeyin, beni forumda konuşturmayın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 15 Ağustos 2013; 23:08:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.