SAÜ Bilgisayar mühendisliğine 512 puanla giren g.rizekalı kim ya
quote:
Orijinalden alıntı: camokasahin
mtok kazandıysan 1 yıl hazırlık dersleri var. mtok ( meslek lisesi kontejanı ) . normal müh. fakülteden bir farkı yok aynı teori dersler aynı zorluk . hatta normal mühendislikte yer çekimi ivmesi g'yi 10 alıyorlardı dalga geçiyorduk :D biz 9.8 alırdık. bölüm gerçekten çok iyi teknolojinin gelişmekte olduğu bi dönemde mesleğine ayak uydurursan çok iyi paralar kazanabilirsin. kampüs büyüktür inşaat halinde fakülteler bile var daha yeni yapılıyor. sapanca gölüne manzarası vardır. en iyi manzara bizim fakültededir. direk karşında göl var. ortalama özel yurt fiyatları 2500-4000 arası değişmektedir. kampüsün içindeki yurtları göz atma sakın çok pahalıdır.
hocam şu bilimsel hazırlıkta göreceğimiz dersleri ve konuları biliyorsan yazabilir misin? Ramazan'da boş boş oturuyoruz, onlara bakayım biraz :)
quote:
Orijinalden alıntı: Gürcan34
taban ve tavan puanlar açıklandımı . 512 yazık etmiş puanına ist içi çok güzel bi yer kazanabilirdi
quote:
Orijinalden alıntı: Metal Yorgunluğu
quote:
mtok kazandıysan 1 yıl hazırlık dersleri var. mtok ( meslek lisesi kontejanı ) . normal müh. fakülteden bir farkı yok aynı teori dersler aynı zorluk . hatta normal mühendislikte yer çekimi ivmesi g'yi 10 alıyorlardı dalga geçiyorduk :D biz 9.8 alırdık. bölüm gerçekten çok iyi teknolojinin gelişmekte olduğu bi dönemde mesleğine ayak uydurursan çok iyi paralar kazanabilirsin. kampüs büyüktür inşaat halinde fakülteler bile var daha yeni yapılıyor. sapanca gölüne manzarası vardır. en iyi manzara bizim fakültededir. direk karşında göl var. ortalama özel yurt fiyatları 2500-4000 arası değişmektedir. kampüsün içindeki yurtları göz atma sakın çok pahalıdır.
hocam şu bilimsel hazırlıkta göreceğimiz dersleri ve konuları biliyorsan yazabilir misin? Ramazan'da boş boş oturuyoruz, onlara bakayım biraz :)
vallahi ben intibak sınavını geçtiğim için pek konuları bilmiyorum :) ama tahmin ettiğim kadarıyla matematikten limit türev integral fonsiyonlar felan var . fizikte ve kimyada 2.bölüm konuları var tahminen
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gürcan34
taban ve tavan puanlar açıklandımı . 512 yazık etmiş puanına ist içi çok güzel bi yer kazanabilirdi
Açıklandı ve tavan 512 puandı
türk dili ve edebiyatı var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: critlife0
türk dili ve edebiyatı var mı?
türk dili 1 ve 2 olarak var. 1.sınıfta görüyorsun. kimi bölümlerde kredili kimilerinde kredisiz
Mekatronik
Ayo technology
:) ben bölümü kazanan var mı diye sormuştum:D saol yinede
hafızlar neler neler var ya baktımda, taban puandan 200 puan yukarıda girenler var
quote:
Orijinalden alıntı: critlife0
:) ben bölümü kazanan var mı diye sormuştum:D saol yinede
ahaha ne bilim muhabbet ederken araya girince birden aramıza katıldın sandım :D:D. aklıma bile gelmedi bölüm sorduğun :P sanki mühendislik kazananlar konusu gbi hissettim bi an :P