Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.365
Cevap
53
Favori
296.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EfeoK

quote:

Orijinalden alıntı: moral83

@EfeoK
    nerede kalmayı dusunuyorsunuz hocam ?

kyk ya öncelikli yüksek ücretli yurtlar olarak başvuru yaptım yüksek dediğine bakmayın siz ?

ben ozel yurtta kalmayı dusunuyorum.
  • İzmit-Adapazarı arası işine okuluna giden çok kişi var. Bence bu kadar insanı mağdur etmezler, birşeyler yaparlar herhalde.
    Hergün trenle gidip gelmeyimi düşünüyorsunuz? 2.5 saat yol çekilir mi arkadaş ya sabahları oturacak yer olmuyor :D

Adapazarı hattı tren seferlerine 30 ay ara

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 1. Bölge Müdürü Hasan Gedikli, Adapazarı-Haydarpaşa trenlerinin Köseköy-Gebze hattında başlayacak olan hızlı tren çalışması nedeniyle 30 ay boyunca çalışmayacağını söyledi.

14 Temmuz 2011 / 13:22

Adapazarı hattı tren seferlerine 30 ay ara

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 1. Bölge Müdürü Hasan Gedikli, Adapazarı-Haydarpaşa trenlerinin Köseköy-Gebze hattında başlayacak olan hızlı tren çalışması nedeniyle 30 ay boyunca çalışmayacağını söyledi.

TCDD 1. Bölge Müdürü Hasan Gedikli, Kocaeli ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalar bitene kadar toplu taşımaya çözüm bulacağını söyledi. Gedikli, "Kara ve deniz ulaşımıyla sorun çözülecek." dedi.

Projenin yüzde 85'inin AB yatırım bankası kredileriyle olacağını belirten Gedikli, yatırımın yüzde 15'inin ise yerli krediyle gerçekleştirileceğini ve 154,5 milyon avro bedelli olduğunu da ifade etti.

Tren hattı ihalesinin bittiğini ancak hazinede onay beklediğini söyleyen Gedikli, "2011 yılı sonunda onay gelecek. Yer teslimi ile çalışmalar başlayacak. Hatlar tamamen yenilenecek. Köseköy'e kadar 250 km hızla gelecek tren daha sonra mevcut hat üzerinden 160 km ile devam edecek." diye konuştu .

Bölge Müdürü Gedikli, Avrupa'dan gelen yük trenlerinin ise Kapıkule Muratlı Tekirdağ limanlarına gidip oradan Derince Limanına geleceğini söyledi. Gedikli, yenileme çalışmalarının süreceği 30 ay boyunca yolcu ve banliyo hatlarının yanında yük trenlerinin de Trakya'dan aktarmalı geleceğini sözlerine ekledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Devlet ne zaman düşündü ki birader
    Gar taşıncakmış hızlı tren yapılcakmış bilmem ne öyle bi sürü şey söylüyolar ayrıntıları pek bilmiyorum.
    Ama bu olaya TCDD el atacakmış tren fiyatına servis,otobüs vs. koyarlar belki İstanbul-Sakarya arasına kim bilir.

yaparlar herhalde ya o kadarda düşüncesiz değillerdir

bu arada imzanı görünce içim bir kötü oluyor ya, e-e mühendisi olmayı çok isterdim. aman değerini bil

Başüstüne Endüstri de iyidir yahu

e-e çok iyidirde hani, endüstride iyidir ya . . . hem ben ceo olucam ( babayı )

Neden olmasın ya neler olacağını nerden bileceksin anlatırsın o zaman ee istiyodum ama endüstri okudum,iyi ki okumuşum falan

• quote:

Orijinalden alıntı: brkcn41

İzmitten gidip gelenlere sorum olcak kardeşler şimdi ben iknci öğretim okucam çevre mühendisliği izmitte oturuyorum.Ders programına baktım geçen sene 10da biten derste vardı 9 da biten derste.Bizim eve izmit merkezden en son 10 buçukta otobüs var o yüzden servis düşnüyorum ama eve kadar bırakan servis bulamadım.Bilen varsa söylerse çok sevinirim.

kayıt günü tüm servisçiler okulda olur onlara sorabilirsin.
  • @sadecemühendis teşekkürler hocam.Sorularım oldukça sizleri rahatsız edecegim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnsarBen

@sadecemühendis teşekkürler hocam.Sorularım oldukça sizleri rahatsız edecegim :)

Rica ederim hocam.Her zaman bekleriz
  • Yabancı dil muafiyet ve yeterlilik sınavı 16 Eylül'de olacakmış akademik takvimden baktım.

http://www.ogrisl.sakarya.edu.tr/ddepo/2011-2012_at.doc

Düzeltme:

Örnek Sorular

Cevap Anahtarı

gencsau.com'dan alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MO209 -- 22 Ağustos 2011; 3:23:20 >

• Makine Mühendisliği İkinci Öğretim kazandım.
  • Tren kalkacaksa bile aynı ucretle bi alternatif bulunması lazım. Aynı ucretli olsun da kara ya da deniz yolu farketmez :D
  • Tren'in olmaması kötü olmuş, canımız sıkıldığında Eskişehir, İstanbul yapamıcaz umarım iyi bir alternatif sunarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daNGe® -- 22 Ağustos 2011; 5:45:46 >
  • Bilişim sistemleri Müh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor123

Bilişim sistemleri Müh.

hoşgeldin sayımız gitgide artıyo
  • Herpimize Hayırlı ugurlu olsun kardesim
  • Yeni gelen arkadaşları ekledim.Hoşgeldiniz
  • hafızlar Sakarya Üniversitesi' nin Türkiye sıralamasına nerden bakabiliriz
  • sakarya 32 de görünüyo ama altta ve yukarda çok yanlış sıralamalar var

edit: 2011 sıralamasında 55. görünüyo

http://tr.urapcenter.org/2011/2011_7_t7.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS10 -- 22 Ağustos 2011; 13:41:02 >
  • quote:

hafızlar Sakarya Üniversitesi' nin Türkiye sıralamasına nerden bakabiliriz

Hocam o sıralama tarzı şeylere pek inanmayın.Değişik ölçütlerle,tüm bölümleri bir sayarak oluşturuyorlar onları.
  • arkadaşlar kayıt içinwww.obis.sakarya.edu.tr den öğrenci ön kayıt formu almak gerekiyor ama ben bu sisteme giremiyorum çünkü kullanıcı adı ve şifre istiyor. bunu öğrenmek içinhttp://www.ogrisl.sakarya.edu.tr adresine girdim kullanıcı adımı öğrendim ama şifrenin ne olduğu yazmıyor bu yüzden ön kayıt formunu dolduramıyorum. şifremi nasıl öğrenebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mmm92

arkadaşlar kayıt içinwww.obis.sakarya.edu.tr den öğrenci ön kayıt formu almak gerekiyor ama ben bu sisteme giremiyorum çünkü kullanıcı adı ve şifre istiyor. bunu öğrenmek içinhttp://www.ogrisl.sakarya.edu.tr adresine girdim kullanıcı adımı öğrendim ama şifrenin ne olduğu yazmıyor bu yüzden ön kayıt formunu dolduramıyorum. şifremi nasıl öğrenebilirim ?

şifren orada yazıyor dostum, ama bazıları şifreyi yazdığım halde geçersiz dedi diyor diğerleride şifre yerine tc no yaz diyor. ben daha denemedim birazdan deneyeceğim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmm92

arkadaşlar kayıt içinwww.obis.sakarya.edu.tr den öğrenci ön kayıt formu almak gerekiyor ama ben bu sisteme giremiyorum çünkü kullanıcı adı ve şifre istiyor. bunu öğrenmek içinhttp://www.ogrisl.sakarya.edu.tr adresine girdim kullanıcı adımı öğrendim ama şifrenin ne olduğu yazmıyor bu yüzden ön kayıt formunu dolduramıyorum. şifremi nasıl öğrenebilirim ?

şifren orada yazıyor dostum, ama bazıları şifreyi yazdığım halde geçersiz dedi diyor diğerleride şifre yerine tc no yaz diyor. ben daha denemedim birazdan deneyeceğim

işte yazmıyor sorun o. şifre dışında herşey çıktı e-posta adresi, okul numaram vs. ama şifre yazmıyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.