Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.365
Cevap
53
Favori
296.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daNGe®

quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

İngilizce muafiyet sınavını 70 ve üzeri notla geçersek bazı dersleri ingilizce almamıza izin veriyolarmış.Ne demek şimdi bu ?
    Şöyle birşey okudum işte

""""Sınava girip 50 alırsanız ingilizceden muaf olursunuz, 70 alırsanız bölüm derslerinizin birazını ingilizce işlersiniz"""

Eğer sınava girmezsen Yabancı dil dersi alıyorsun (ingilizce) sınava girip 50 üzeri not alırsan bu dersten muaf olursun, eğer sınavdan 70 üzeri alırsan isteğe bağlı olarak bazı bölüm derslerini ingilizce alırsın .

Tamam anladım teşekkürler.

• @blackwar19 Rica ederim.
  • Merhaba arkadaslar ben de bilg müh iö kazandım.Salaklık yaptım 1.yi yazmadım.Neyse ben İstanbul'dan gelecegım.Yurtlar konusunda hic bir bilgim yok.Kyk yurtlarınd kalınır mı ? Kalınmazsa hangi özel yurtları önerirsiniz acaba ?Bir de ücret bakımından en uygun yurtlar hangileridir?Herkese hayırlı olsun bölümleri yardım edersiniz umarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnsarBen -- 21 Ağustos 2011; 18:44:41 >
  • @EfeoK
    nerede kalmayı dusunuyorsunuz hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

@EfeoK
    nerede kalmayı dusunuyorsunuz hocam ?

kyk ya öncelikli yüksek ücretli yurtlar olarak başvuru yaptım yüksek dediğine bakmayın siz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnsarBen

Merhaba arkadaslar ben de bilg müh iö kazandım.Salaklık yaptım 1.yi yazmadım.Neyse ben İstanbul'dan gelecegım.Yurtlar konusunda hic bir bilgim yok.Kyk yurtlarınd kalınır mı ? Kalınmazsa hangi özel yurtları önerirsiniz acaba ?Bir de ücret bakımından en uygun yurtlar hangileridir?Herkese hayırlı olsun bölümleri yardım edersiniz umarım :)

Hoşgeldiniz hocam.Özel yurtları buradan öğrenebilirsiniz.Tek tek konusmanızı öneririm.En azı 3000 lira en pahalısı 4.500 lira benim konustuklarımın.

• kayıt için yatımamız gereken ücreti bilen var mı? pm lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skiin Bird

kayıt için yatımamız gereken ücreti bilen var mı? pm lütfen

Tabii ki harç yatıracaksınız.Üniversiteden takip edin zamanlarını.
  • beyler trenle ilgili bir durum mu var yukarıyı tam takip edemedim
  • @sadecemühendis teşekkürler hocam.Peki bu 3000 normal bi fiyat mıdır ? Kyk yurtları konusunda bilginiz var mıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnsarBen

@sadecemühendis teşekkürler hocam.Peki bu 3000 normal bi fiyat mıdır ? Kyk yurtları konusunda bilginiz var mıdır acaba ?

Gözlemlerim kadarıyla 3500-4000 arası normal görünüyor Sakarya için.KYK yurtları iki şekilde oluyor.Bir normal diğeri yüksek ücretli.Yüksek ücretlileri normallerine göre daha konforlu,rahat oluyor doğal olarak.Yüksek ücretli dediğine de bakmayın o 117 lira iken diğeri 99 lira.
  • @SS10

Ocaktan itibaren 2,5 sene sefer yapılmayacakmış İstanbul'a ama arkadaşın dediğine göre TCDD bu konuda bişeyler yapmayı planlıyormuş bakalım ne yapar
  • Biraz renk katalım

Buyrunnn

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu

Sadece Mühendis,istersen 1. sayfaya imzaları koyalım gruba girmek isteyen daha kolay bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Biraz renk katalım

Buyrunnn

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu

Sadece Mühendis,istersen 1. sayfaya imzaları koyalım gruba girmek isteyen daha kolay bulur.

Eyvallah hocam ekliyeyim

• İzmitten gidip gelenlere sorum olcak kardeşler şimdi ben iknci öğretim okucam çevre mühendisliği izmitte oturuyorum.Ders programına baktım geçen sene 10da biten derste vardı 9 da biten derste.Bizim eve izmit merkezden en son 10 buçukta otobüs var o yüzden servis düşnüyorum ama eve kadar bırakan servis bulamadım.Bilen varsa söylerse çok sevinirim.
  • quote:

@SS10

Ocaktan itibaren 2,5 sene sefer yapılmayacakmış İstanbul'a ama arkadaşın dediğine göre TCDD bu konuda bişeyler yapmayı planlıyormuş bakalım ne yapar

nasıl yaa

helikopterle gidelim o zaman. öyle saçma iş mi olur o tren milletinin yarısı öğrenci zaten devlet bunu nasıl düşünmez
  • Devlet ne zaman düşündü ki birader
    Gar taşıncakmış hızlı tren yapılcakmış bilmem ne öyle bi sürü şey söylüyolar ayrıntıları pek bilmiyorum.
    Ama bu olaya TCDD el atacakmış tren fiyatına servis,otobüs vs. koyarlar belki İstanbul-Sakarya arasına kim bilir.
  • quote:

Devlet ne zaman düşündü ki birader
    Gar taşıncakmış hızlı tren yapılcakmış bilmem ne öyle bi sürü şey söylüyolar ayrıntıları pek bilmiyorum.
    Ama bu olaya TCDD el atacakmış tren fiyatına servis,otobüs vs. koyarlar belki İstanbul-Sakarya arasına kim bilir.

yaparlar herhalde ya o kadarda düşüncesiz değillerdir

bu arada imzanı görünce içim bir kötü oluyor ya, e-e mühendisi olmayı çok isterdim. aman değerini bil

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

bu arada imzanı görünce içim bir kötü oluyor ya, e-e mühendisi olmayı çok isterdim. aman değerini bil

Başüstüne Endüstri de iyidir yahu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Başüstüne Endüstri de iyidir yahu

e-e çok iyidirde hani, endüstride iyidir ya . . . hem ben ceo olucam ( babayı )

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.