Şimdi Ara

SAKARYA AYAĞA KALKTI: TANK-PALET FABRİKASININ KATARLILARA DEVREDİLMESİNE TEPKİ BÜYÜYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
2
Favori
28.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum kanalları izleyenler için bi sorun yok çünkü onlar hergün yeni güne mehter marşıyla uyanıp dombırayla uyutuluyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi kafa böyle kritik fabrikaları özelleştirir. Memleketi sattılar. Artık satacak bir şey kalmadı herhalde. Bir Sakaryalı olarak zaten yaşamadığım şehir olan sakaryaya gitmem artık. Kenan Sofuoğlu rezaleti, tank paletin satılması. Vagon fabrikası derken soguttular memleketten.

RevengeRain - Dipten Zirveye - Başladı Sağanak!
    Authright-Neocon
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne oldu?
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Fabrikayi satmasa daha iyi gibi geliyor bana ama bilemiyorum

• Ulen 2000 lere kadar tüfek yapamayan bir ülkeydik. Uçağı mucagi geçin tüfek yoktu tüfek Alman g3 leri kullanıyorduk.

Bu hükümet kadar savunma sanayine kaynak aktaran başka hükümet mi geldi ? Ayrıca gemisi denizaltısı uçağı helikopteri ihasi sihasi tankı topu tüfeği gözünüzle gördüğünüz ürünler önünüzde.

Neymiş efendim palet fabrikası katarlilara satilacakmis. Ozellestirilecekmis. Ne var bunda. Sonuçta para lazım para. 100 yıl bu ülkede Akp hükümetinin 100 de 1 ı kadar savunma sanayine yatırım yapılmamış bu ülkede. Sadece tf-x için 10 milyar dolar yatırım hedefleniyor. 2000 lere kadar toplasan acaba 1 milyar dolar edermi yapılan savunma sanayi yatırımları. Ancak aldık. Yahu bırakın yapmayı eskiyeni modernize bile edemiyorduk israile gönderip duruyorduk.

Azıcık gerçekçi olun. Ha ben iyiki ki özelleşiyor demiyorum keşke hiç gerek olmasa. Ayrıca katarlilar en azından alanlar. Adamlar bu ülkeye büyük paralar harcıyor. Ben şuna inanıyorum ki onlar da en az bizim kadar ülkemizi önemsiyor l. Bu leş çukurunda çünkü tek bir dayanakları var o da biziz. Boşuna gelip sıkıntı çektiğimiz zaman 15 milyar dolar Turkiyeye akacak demedi adamlar.

Ha bi forumun ben ahlagini biliyorum. Yazdığım burdakilere değil. Belki yolunu kaybedip bölüme bir bakım ne yazılmış diye lere. Kafalar zehirlenmesin. Yoksa buradakiler ülke yansa sevinir.

• Ciddiye alınıp cevaplanacak bir mesaj değil sadece bir kaç rakam vericem. Net olmayabilirler.

Akpye kadar birikmiş toplam borç 40B $,şu an kaç bilmiyorum ama en son450-500 civarıydı.

Akpye kadar kendine yeten bir ülkeyken,şu an ineklerimize yemi bile ithal eden bir ülke olduk.

Senin o övündüğün projeleri yapan ASELSANdır ve Kıbrıs Harekatı sonrası ambargolardan dolayı ihtiyaç olduğu için kurulmuştur. Ve akp geldiğinden beri nedense mühendisleri devamlı intihar etmekte,kaza eseri ölmektedirler.

Akp öncesi dolar hacmi 1.5-2 trilyonken şu an yaklaşık 20 trilyon olmasına rağmen akp aldığından beri paramız dolar karşısında 4-5 kat değer kaybetmiştir. O bahsettiğin tf-x için ayrılan bütçenin 10 katını istanbul kadar bir ülke olan hollanda sadece tarımdan kazanıyor. Ama o para bugün TR ye girse yarın dolar 4₺ye inecek haberin yok. Bahsettiğin para küçük ama ülke için büyük bir para.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020

• herşey satılmış. memleket ne hale gelmiş, sesleri çıkmamış.. şimdi yok şöyle yok böyle..

bence şeker fabrikası falan da kapatılmalıdır :) zaten satıldı. yakında kapatırlar.

durmak yok yola devam bence :)

Sakarya % 70 oranda reisçidir. bu tarz dış güçlerin oyununa gelmesinler.
    işsiz kalıp aç karna Ahaber izlemeye devam..

hahahaha

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Ulen 2000 lere kadar tüfek yapamayan bir ülkeydik. Uçağı mucagi geçin tüfek yoktu tüfek Alman g3 leri kullanıyorduk.

Bu hükümet kadar savunma sanayine kaynak aktaran başka hükümet mi geldi ? Ayrıca gemisi denizaltısı uçağı helikopteri ihasi sihasi tankı topu tüfeği gözünüzle gördüğünüz ürünler önünüzde.

Neymiş efendim palet fabrikası katarlilara satilacakmis. Ozellestirilecekmis. Ne var bunda. Sonuçta para lazım para. 100 yıl bu ülkede Akp hükümetinin 100 de 1 ı kadar savunma sanayine yatırım yapılmamış bu ülkede. Sadece tf-x için 10 milyar dolar yatırım hedefleniyor. 2000 lere kadar toplasan acaba 1 milyar dolar edermi yapılan savunma sanayi yatırımları. Ancak aldık. Yahu bırakın yapmayı eskiyeni modernize bile edemiyorduk israile gönderip duruyorduk.

Azıcık gerçekçi olun. Ha ben iyiki ki özelleşiyor demiyorum keşke hiç gerek olmasa. Ayrıca katarlilar en azından alanlar. Adamlar bu ülkeye büyük paralar harcıyor. Ben şuna inanıyorum ki onlar da en az bizim kadar ülkemizi önemsiyor l. Bu leş çukurunda çünkü tek bir dayanakları var o da biziz. Boşuna gelip sıkıntı çektiğimiz zaman 15 milyar dolar Turkiyeye akacak demedi adamlar.

Ha bi forumun ben ahlagini biliyorum. Yazdığım burdakilere değil. Belki yolunu kaybedip bölüme bir bakım ne yazılmış diye lere. Kafalar zehirlenmesin. Yoksa buradakiler ülke yansa sevinir.
    1- hala g3 kullanılıyor. rahat ol

2- millet uzaya gitti. sen burada iha siha diyosun. ihaya verilen paralar da yabancıya gitmiyo :) bi damadın kasasından(maliye) diğer damadın kasaya (bayraktar) :) gurur duymak lazım..

3- neymiş efendim palet fabrikası satılsın mış... neden kardeşim? ekonomi mi kötü? hadi ya? babam mı bu hale getirdi? neden yüzlerce fabrika açılmadı da hala 2000lerden önce yapılanlar satılıyo acaba?

tf-x dediğin proje çakmasına bakıyosan 10 yıldır yerli uçağın da göklerde olduğunu biliyorsundur :)
    motoru olmayan tankı mı anlatalım? lisansı olmayan helikopteri mi? atak dediğin helikopterin altında zırh yok zırh.

100 yılda kurulan Türkiye Cumhuriyetinin malvarlığını sata sata bitiremediler. hala utanmadan ne yapılmış diyorsunuz.

para lazım diye de eklemiş. yiyecek para kalmayınca normaldir. nakit akmazsa cukkalamak zor olur.

senin katar diye bahsettiğin adamlar zamanında osmanlıyı sırtından vuran adamlar. Türk telekom kazığından haberin yok tabii. adamların ailesi ihya oldu. giren çıkan da bizim bankalara oldu. yoksula çiftçiye kredi yok ama arapların türk telekomunu kurtarmak için milyar dolarlar harcansın. önemli değil. halk da memnun nasıl olsa.

bizi seviyorlarmış vs vs.. geçin bu ayakları.

2000lere kadar tüfek yapamayan ülke, Ege de yunana nefes aldırmıyordu. şimdi adamların genelkurmay başkanı senin adanda mangal yapıyo.

israil konusuna girmek istemiyorum. google da "israil dostumuz" yazarsan 500 tane falan bakan açıklaması çıkıyor. birbirimizi yemeyelim. bunları Ahaberde mehter eşliğinde anlatın. ayrıca soğan tacirlerini vs. zam yapan esnafı halka şikayet edin. sorumlusu babam çünkü..

anlaşamadığımız noktayı en sona yazmışsın. ülke zaten yanıyor kardeşim. görmüyorsunuz.

sevinmiyoruz ama üzülmüyoruz da. kendi düşen ağlamaz vesselam.

saygılar/sevgiler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyildizz -- 13 Ocak 2019; 8:9:31 >

• Sakarya haddini bilsin tepki verecekse kendine versin konusmaya dahi haklari yok

Orijinalden alıntı: hazarcep

Beyler konu sadece fabrika değil

Orası aynı zamanda askeri bir birlik (tugay) yani arazide özelleştirme olacak.

O zaman parası olana genelkurmay binasını da özelleştirsinler Ankarada merkezi bir yerde sonuçta yerine plaza olabilir söyle 15-20 katlı
    3-5 seneye meclisi de özelleştirecek, saraylarından yönetecek
    Sen kimsin de senin haberi olacak? Haberleri, ihaleleri takip ederek herşeyi bilebileceğini mi zannediyorsun? Askeri fabrikalar Agustos 2016 da çıkan bir kararname ile Genelkurmay bünyesinden çıkartılarak Milli Savunma Bakanlığına bağlandı. Canları sıkıldığı için mi yaptılar bunu zannediyorsun? Fabrikalar Milli Savunmaya bağlanalı yani askeri hiyerarşik yapıdan çıkartılalı 2.5 yıl olmuş, bir günde alinmadi ya bu karar tabi ki öncesi var. Altay tankının bu fabrikada sivil girişime yaptırılması fikri hep vardı Orada çalışan işçiler de bunu biliyordu ama tabi kimse inanmak istemedi ve kazığı yiyene kadar AKP yandaşlığına devam etti. Asıl siz hala algı yaparak insanları kandırmaya devam ediyorsunuz. Şimdiye kadar sesini cikarmayana müstehak herşey. Otokar veya FNNS her ne kadar zırhlı araç yapsada iş Tank yapmaya gelince herşey değişiyor, prototip yapmak ile seri üretim yapmak çok farklı. Dediğim gibi ihaleyi kim alırsa alsın zaten bu fabrika o firmaya devredilecekti. İhale daha Nisan 2018 de karar bağlandı, ama fabrikaların Milli Savunmaya bağlanması yani işin altyapısının hazırlanması 2.5 yıl önce. Ee haliyle karaların alınması da en az 3-4 yıllık mevzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheExtasyOfCold -- 13 Ocak 2019; 9:15:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yyildizz

1- hala g3 kullanılıyor. rahat ol

2- millet uzaya gitti. sen burada iha siha diyosun. ihaya verilen paralar da yabancıya gitmiyo :) bi damadın kasasından(maliye) diğer damadın kasaya (bayraktar) :) gurur duymak lazım..

3- neymiş efendim palet fabrikası satılsın mış... neden kardeşim? ekonomi mi kötü? hadi ya? babam mı bu hale getirdi? neden yüzlerce fabrika açılmadı da hala 2000lerden önce yapılanlar satılıyo acaba?

tf-x dediğin proje çakmasına bakıyosan 10 yıldır yerli uçağın da göklerde olduğunu biliyorsundur :)
    motoru olmayan tankı mı anlatalım? lisansı olmayan helikopteri mi? atak dediğin helikopterin altında zırh yok zırh.

100 yılda kurulan Türkiye Cumhuriyetinin malvarlığını sata sata bitiremediler. hala utanmadan ne yapılmış diyorsunuz.

para lazım diye de eklemiş. yiyecek para kalmayınca normaldir. nakit akmazsa cukkalamak zor olur.

senin katar diye bahsettiğin adamlar zamanında osmanlıyı sırtından vuran adamlar. Türk telekom kazığından haberin yok tabii. adamların ailesi ihya oldu. giren çıkan da bizim bankalara oldu. yoksula çiftçiye kredi yok ama arapların türk telekomunu kurtarmak için milyar dolarlar harcansın. önemli değil. halk da memnun nasıl olsa.

bizi seviyorlarmış vs vs.. geçin bu ayakları.

2000lere kadar tüfek yapamayan ülke, Ege de yunana nefes aldırmıyordu. şimdi adamların genelkurmay başkanı senin adanda mangal yapıyo.

israil konusuna girmek istemiyorum. google da "israil dostumuz" yazarsan 500 tane falan bakan açıklaması çıkıyor. birbirimizi yemeyelim. bunları Ahaberde mehter eşliğinde anlatın. ayrıca soğan tacirlerini vs. zam yapan esnafı halka şikayet edin. sorumlusu babam çünkü..

anlaşamadığımız noktayı en sona yazmışsın. ülke zaten yanıyor kardeşim. görmüyorsunuz.

sevinmiyoruz ama üzülmüyoruz da. kendi düşen ağlamaz vesselam.

saygılar/sevgiler :)

Alıntıları Göster
    Hocam cuk diye oturtturmuşsunuz

• Tepkiler büyüyo. Rezillik bu ya. Getir arkadaşım sarı yelekleri hemen tepkimizi koymamız lazım (!) Demokratik bir şekilde etrafı yakıp yıkalım dükkanlara zarar verelim ki devletimiz anlasın biz çok demokratiğiz.

• Ben bu eylem veya açıklama yapılan videolarda hep niye aynı yüzleri görüyorum ? Parti farketmiyor hangi cepheden olursa olsun arada 3-5 kişi hep aynı :D

• Satın yerli milli ne varsa satın. Millet her seçim de bütün yanlışları onayladı nasılsa, yerli tankmış, uçakmış bizene.. Savunmayı da verin dış güçlere.. Türkiye tarihin de böyle kuşatılmadı. Yatacak yeriniz yok.

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Sonumuz arap baharı ve ameriga bize demokrasi getiricek..Ülkede tapusu bize ait birşey kalmıyacak bu ne lan böyle.
    Gezide denediler olmadı. 15 Temmuzda denediler olmadı. Zamanı geldiğinde müdahele ederiz biz. Siz dert edinmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.