Şimdi Ara

SAKARYA AYAĞA KALKTI: TANK-PALET FABRİKASININ KATARLILARA DEVREDİLMESİNE TEPKİ BÜYÜYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
2
Favori
28.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakinda filmi çikar dur ya hatta vardi CÖKÜŠ hatirladiniz mi? Hakkimi helal etmiyorum Hersey satildi Ülkede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 12 Ocak 2019; 7:23:56 >
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • Cumhuriyet bina olsa bu fabrikalar onun kolonlarıdır. Akp bu kolonarın hepsini yıkmaya hevesli.

sakryadayım bir de gelin sakaryada yaşayanlara sorun.

en düşük maaş kaç liraymış.

nasıl ayrışmışlar sakaryadan .

orda çalışan komutanlara sorun birde ne oluyor diye

öyle şeyler yazılmışki aklım almıyor.

Orijinalden alıntı: bjkyener

ÇAYKUR Katarlılara Satıldı

TANK-PALET FABRİKASI Katarlıların Alması Doğal

Şeker Fab. Satıldı

İleride AKP Seçmeninin Donu Kaldı Onuda Satar (Şekil A)

ha haa elektrik faturasını görmüştük zaten... 88km/h hızla giderken ceza gelmiş niye yaptınız bu yolları o zaman SİZİNKİLERE KURŞUN ATSAN YAKALAYAMIYOR deyince bana gülme tuttu ,bir yandan da

hüzünlendirdi adam anlamış 16 yıl sonra da olsa onların altındaki son model 260la giden arabayı kendinin aldığını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek_Kisilik_Muhalefet

quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

ÇAYKUR Katarlılara Satıldı

TANK-PALET FABRİKASI Katarlıların Alması Doğal

Şeker Fab. Satıldı

İleride AKP Seçmeninin Donu Kaldı Onuda Satar (Şekil A)

ha haa elektrik faturasını görmüştük zaten... 88km/h hızla giderken ceza gelmiş niye yaptınız bu yolları o zaman SİZİNKİLERE KURŞUN ATSAN YAKALAYAMIYOR deyince bana gülme tuttu ,bir yandan da

hüzünlendirdi adam anlamış 16 yıl sonra da olsa onların altındaki son model 260la giden arabayı kendinin aldığını

Alıntıları Göster
    eskiden tedaş vardı faturalar cillop, şimdi hey yavrum hey geçiren geçirene

• BOP Projesi tıkır tıkır işliyor, Büyük İsrail adına ülkeyi yağmalamaya devam. İstikrar sürsün, AKP ile Büyük İsrail büyüsün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • Yiyin milletin geçmişini, kafasına vursan ekmeğini verir bir de poşete koyayım mı abi der...

Senin gibiler ancak satmayı destekler, sizi de satacaklar işleri bitince merak etme vasıfsız trol seni..

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Uzun uzun yazınca akıllı insan gibi konuşmuş olmuyorsun haberin olsun...

Senin gibiler ancak satmayı destekler, sizi de satacaklar işleri bitince merak etme vasıfsız trol seni..
    aydınlatıcı vede sonunda hakaret vari söylemin çok güzel.
  • Ben diyorum ki gebereyim daha iyi ölsemde kurtulsam artık YETER..Ya rabbi sen benim canımı alda kurtar beni artık.Sata sata bir halt kalmadı.Şimdi bir akp li gelir geber diye yazar ama istediğimde bu senin tekrar etmene gerek yok...!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 40 yıllık yedikleri, içtikleri, ağladıkları ayrı gitmeyen sağcılar birden cumhuriyetin neferi kesilmiyor mu cidden rezillik! Gördüğünü söyleyen herkes de fetocu!

Eskiden fetoş desen adama sille tokat girişirlerdi! Zıt düşenleri devletin imkanlarıyla az mı süründürdüler? örneğin nihat genç!

Şimdi ne var? GAVS!
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A2C4E36DE

Feto yine ortalığı karıştırmaya çalışıyor
    Büyük oyunu görüp bozdun yine kerata seni.
  • Altay tankı projesinin başlangıcında bu karar alınmıştı zaten yıllardır milletin aklı neredeydi? Kararname çıktıktan sonra aklı başına geldi herkesin. Şimdiye kadar görmezden gelip şimdi tatava yapmanın hiçbir yararı yok maalesef

• Bu ulkenin vatansever evladi milli sporcumuz AKP Sakarya milletvekili Kenan Sofuoglu'ndan hic ses cikmiyor.
    Lafa geldi mi vatan millet sakarya demesini biliyor

Orijinalden alıntı: TheExtasyOfCold

Altay tankı projesinin başlangıcında bu karar alınmıştı zaten yıllardır milletin aklı neredeydi? Kararname çıktıktan sonra aklı başına geldi herkesin. Şimdiye kadar görmezden gelip şimdi tatava yapmanın hiçbir yararı yok maalesef
    Ne zaman alınmışta bizim haberimiz yok, bilmeden bilip gibi yapıp algı yapmayın lütfen. Bu projenin tüm haberlerini ve ihalelerini takip ettim, böyle bir sey yok. Eğer gözümüzden kaçtıysa ispat ediniz.

Olayın özetini söyleyim, ihaleyi alan RBSS (Rheinmetall BMC Savunma Sistemleri) firmanın tankı yapacak fabrikası yok. Bu firma tank ihaesini almak için kurulmuş % 39 Almanlara (Rheinmetall Alman leopor tanklarını ana üreticisi), % 10 Malezyalılara, % 51 BMC ye ait olan (BMC ninde % 49 Katarlılara, % 51 ide Ethem Sancak a ait).
    Küsüratları düzeltirsek bu şirket % 40 Alman, % 25 Katar, % 25 Türk, %10 Malezya.
    İhaleye 2 firma daha girmişti Otokar ve FNSS. Onlarda biri almış olsa üretim yerleri hazırdı, o zaman böyle bir şeyde olmayacaktı. İhale verildi ama üretecek fabrika yoktu ama devletin kurulu fabrikası vardı bu yüzdende özelleştirme yoluyla bu firmaya verilmek isteniyor.
    Alman hükümeti halen Rheinmetall e Türkiye de üretim yapmak için izin de vermedi. Almanlar izin vermez ise o zaman daha da ilginç bir hal alacak bu durum.

Altay tankı projesinin başlangıcında bu karar alınmıştı zaten yıllardır milletin aklı neredeydi? diyerek algı yapıp, aklımızla da alay etmeyiniz. Aklımız gayet yerinde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 13 Ocak 2019; 2:2:54 >

• Ülkede büyüyen enflasyon işsizlik hukuksuzluk yobazlık cahillik gördüm ama büyüyen tepki hiç görmedim. Bişeyin büyüdüğü falan yok.

PS5 DİJİTAL-SONY65XG9505-AsusB760F wifi ddr5,i7 13700K,Inno3D RTX 4080 iChill X3,Kingston Fury Beast rgb Ddr5 32GB 6000MHZ,Corsair 2tb mp600 pro nh nvme, Fsp hydrogpro hg2-1000w atx3.0,Gamebooster nitro 360 sıvı soğutma,Gamepower warcry atx,Monster aryond a32 v1.3-Citroen EC4X 100kwh.İphone 15 Pro Max 512 siyah.Apple watch Series 9 45mm.Airpods pro 2.nesil.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Evet şimdide gavslarına söz ettirmiyorlar. Gavslarına sanki bir ilahtan bahsedercesine ilahi (Yeşil pop diyorum) yazıyorlar. Mümkünatı yok, illa bir tarikatın kucağına oturacaklar. Bakın dikkat edin şuanda devlet kurumlarında işe alınanlara sürekli makam mevki yükseltenlere bir bakın. Büyük çoğunluğu METÖ (Menzil Terör Örgütü) mensubu. Birde şunuda belirtmek isterim bunlar fetödende beter. Bunlara gidenlerin çoğu tecavüzden hüküm giymiş, uyuşturucu bağımlısı, katil, hırsız, dolandırıcı, kendisiyle cok büyük sorunları olup kendini günahkar hisseden yüksek oranda anksiyete bozukluğu yaşayan vs şahıslar. Sözde tövbe ediyorlar otobüsle adıyamana gidip, sonra bunların güdümünde hayatlarına devam ediyorlar.
    Bu arada tövbe merasimlerini çaputla yapıyorlar. Allah akıl fikir versin, bari iletken bir madde kullansalar...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.