Şimdi Ara

Sakal Uzatınca Kaşınması Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
50.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle bi 5-10 sayfaya baktım internette hiç biri benim problemim değil tam olarak.
    Probleme gelecek olursak; sakallarım şuan iki haftalık. Acayip bi kaşıntı var. Dün banyo yaptım. Banyodan önce hiç bişey yoktu. Acaba sabun sürünce mi oldu? Kesmek dışında bi önerisi olan var mı?

• Uzatmamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Uzatmamak

He ok.
    Upınız
  • Su sür

• quote:

Orijinalden alıntı: Dirkules

Şöyle bi 5-10 sayfaya baktım internette hiç biri benim problemim değil tam olarak.
    Probleme gelecek olursak; sakallarım şuan iki haftalık. Acayip bi kaşıntı var. Dün banyo yaptım. Banyodan önce hiç bişey yoktu. Acaba sabun sürünce mi oldu? Kesmek dışında bi önerisi olan var mı?

sakalları kesmese gene iyi kestiği an güneş yanığının izi çıkacak :d
  • @rahat adam hocam o da pek fayda etmiyor. iyice temizledim falan suyla ama 2 dakika sonra tekrar başlıyor.

@gohomeyalço ?

@TrolcüDayı
  • Banyodan sonra oluyosa kurudugundandir , nemlendirici falan sur diplere

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal- Bıyık Çıkmaması
    8 yıl önce açıldı
    Yanakta sakal çıkmaması
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam biraz nemli kalsin islak kalsin yeter. Bi eline al suyu sür şöyle komple yuzune abdest alir gibi. Sonra bırak

• önerebileceğiniz bi nemlendirici var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rad-diculous -- 11 Temmuz 2014; 22:11:51 >
  • her gün yüzünü yıkarken sakalını sabunla yıka. Sakalın aralarına pislik kaçıyor ondan kaşınıyor.
  • quote:

Şöyle bi 5-10 sayfaya baktım internette hiç biri benim problemim değil tam olarak.

Güzel oluyo elini atınca garç garç ötüyo

• 5. Günden sonra dayanamayıp kesiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

her gün yüzünü yıkarken sakalını sabunla yıka. Sakalın aralarına pislik kaçıyor ondan kaşınıyor.

yav kesemiyorum da sakalı tam yanağımda svilce çıktı
    delirecem
  • Kes kurtul.

Saka bi yana yüzünü yikarken sabun sürünce geçiyor benim. Gerçi pek uzatabildigim söylenemez ama.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

her gün yüzünü yıkarken sakalını sabunla yıka. Sakalın aralarına pislik kaçıyor ondan kaşınıyor.

yav kesemiyorum da sakalı tam yanağımda svilce çıktı
    delirecem

Tamam işte pislikten. Bol bol yüzünü yıka
  • sorunsal ne birader ?
  • Bende saldim gitti işid degil de Çeçen ordusuna katılicam

The man with the çember beard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 11 Temmuz 2014; 22:25:51 >
  • yazın sakal uzatmak işkence maalesef,ne yaparsan yap terledikçe kaşınacaksın ben bugün kaşımaktan kanattım neredeyse,sıcak havalarda çok zor
    benim sakallar sert gece yatarken çok batıyor geçen boğaz kısmını iyice aldırdım yatarken hep batıyordu sivilce yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertolozzi

Kes kurtul.

Saka bi yana yüzünü yikarken sabun sürünce geçiyor benim. Gerçi pek uzatabildigim söylenemez ama.

benim sakallar da zaten öyle dede sakalı gibi değil
    max 5 cm olur o kadar ama gür
  • Arkadaşlar benim sakalımda 1 hafta geçince kaşınıyor ya. Sürekli böyle. Kirlilikle alakası yok. Her gün yüzümü yıkarım temiz bir insanım. Başka bir çaresi yok mudur acaba? Makineyle de traş oluıyorum olmuyor. Denemediğm yöntem kalmadı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.