Şimdi Ara

Sakal serumu kullanmaya başladım.Gelişmeleri aktaracağım before-after gelecek takipte kalın(4 günlük edit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarih 13 temmuz. 4-5 ay boyunca kullanıp burada before after paylayaşacağım ve gelişmeleri yazacağım.Birazdan gidip mecit efendi sakal serumu temin edeceğim.İşe yararsa genç arkadaşlarımız faydalanır.Şimdilik sakal bu durumda :

Sakal serumu kullanmaya başladım.Gelişmeleri aktaracağım before-after gelecek takipte kalın(4 günlük edit)

Bu da tam hali (20 günlük sakal) :

Yanaklarda nerdeyse hiç yok.Fauller var ama gür değil.Çene de aynı şekilde gür değil ve dik çıkıyor.Yaşadığım gelişmeleri yazacağım takipte kalın.Serumu da şu anki sakallarımı hiç kesmeden özellikle yanak bölgesine uygulayarak kullanacağım.Bakalım neler olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63340B9F6 -- 16 Temmuz 2018; 16:28:12 >

• Rez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sakal serumu saç döker. Saç before after yaparsın artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Sakal serumu saç döker. Saç before after yaparsın artık
    Sebep?
  • quote:

Saçıma sürmüyorum ki neden döksün?

• Moruq sen naptin ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Saçıma sürmüyorum ki neden döksün?

Alıntıları Göster
    beyin bedava
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Süreci hızlandırıyor evet.40ta dökülecekse 30da dökülür ya da erken açılır.Balık adam ilk defa haklı gibi

Op bahse girerim saçların fulldür bence gerek yok ama kullanırsan sakalın çıkar ona emin ol

• Up

• Edit : 4 günlük kullanım raporu :

Ön (bıyıklar biraz daha uzadı gibi) :

Sağ yanak (vardı zaten biraz daha arttı ama hala sert çıkmıyor,tüyler yumuşak) :

Sol yanak (Sağa göre daha seyrek ve yumuşak çıkıyor) :

• Serumla alakası olduğuna emin misin, normalde hiç uzamıyor mu ki kendi kendine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Serumla alakası olduğuna emin misin, normalde hiç uzamıyor mu ki kendi kendine?
    Uzuyor tabii ki ama çok yavaş.Serumun işe yarayacağını düşünüyorum.Bakalım artık birkaç ay sonra neler olacak.

• quote:

Uzuyor tabii ki ama çok yavaş.Serumun işe yarayacağını düşünüyorum.Bakalım artık birkaç ay sonra neler olacak.

Alıntıları Göster
    Kaç yaşındasın bu arada? Ve kaç yaşından beri sakalın çıkıyor?
  • quote:

Kaç yaşındasın bu arada? Ve kaç yaşından beri sakalın çıkıyor?

Alıntıları Göster
    20 yaşındayım 18 den itibaren ufak ufak çıkmaya başladı ama hiç normal şekilde sakal olmadı.

• quote:

20 yaşındayım 18 den itibaren ufak ufak çıkmaya başladı ama hiç normal şekilde sakal olmadı.

Alıntıları Göster
    26 yaşında çıkmaya başlayıp da 30'larında düzgün sakalları olan bile oluyor, bence çok kasma kendini. Genetiğin böyle, kötü bir şey diye algılamana gerek yok.
  • quote:

26 yaşında çıkmaya başlayıp da 30'larında düzgün sakalları olan bile oluyor, bence çok kasma kendini. Genetiğin böyle, kötü bir şey diye algılamana gerek yok.

Alıntıları Göster
    Suratım küçük gösteriyor hocam ondan.Zaten aile köse değil.Sadece sakallarımız geç uzuyor.Mesela babamın 24 yaşında normal sakal haline gelmiş.Kök var yani ama uzamıyor.

• olm bence hiç çıksın diye uğraşma. Sakalların bir kısmı kasırga bir kısmı geriye bir kısmı konyaya uzamış. Böyle gelir böyle gider. Asla istediğin gibi sakal bırakamazsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.