Şimdi Ara

Sakal Çıkması İçin Ne Yapmalıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yaş 19 boy 190 kilo 95. sadece hafif keçi sakal ve bıyığım var. bıyığın bittiği yerin aşşağısı ve çenenin yan taraflarında adam akıllı sakal çıkmıyor uzatsam da iyi görünmüyor hayvan gibi çıksın istiyorum. millet 1 ayda ormancı gibi oluyor benimki 5-6 ayda adam gibi uzamıyor bile. beyler her yerim kıl. kollar göğüs bacaklar toto :D ama sakal yok kafayı yicem arkadaş. sarımsakla buz sürdüm çenemin yanları hayvan gibi kızardı yara oldu ertesi gün bidaha sarımsak falan sürmem. spor yapıyorum 2 aydır değişen bişey de yok. yardım edin dh ahalisi

Kadıköy
  • Pollos kullanıcısına yanıt
    usta o çıkarıyomuş, kullanmayınca dökülüyomuş diyolar. sen kullandın mı
  • Genetik dir.bizim baba tarafının lakabı sakallılar baba tarafı full kel ve hayvan gibi sakallıdır benimde 16 yaşında çıkmıştı abiminde öyle olmuştu tabi şuan yaşım 23 gereğinden fazla var ama nedense saçlar dökülüyor bu sefer anladığım kadarıyla %75 ırsi gibi
  • Sen ben misin yav boy kilo yas sakal hepsi tutuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spermoterapiyi arastirmani tavsiye ederim. Attirdiktan sonra 10 dakika icinde yuzune sürüp 15 dakika bekletmen gerekiyor.

Hahaha oğlum çok komik espri lan valla yemin ediyom. Baya komik çok üst düzey bir espri bu ya. Bunun düzeyini millet de öğrenmesi lazım. Fazla komik yani, hani mesela bazı espriler yapıyorlar Mahmut bu kadar komik değil. Hahaha. Ben şimdi buna gülüyorum ya, yarın gülemiycem diye üzülecem kendim. Hani genel olarak baktığında espri şeylerine bunun çok üst düzey kalıyo bu espri. Hahaha. Ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma sıçmayım. Hahaha. Sen bu espriyi bi tane uçak kirala, arkasına koy bu espriyi, yedi düvel duysun bunu. Ulan gülmekten öldüm yemin ediyom bu kadar komik aaa. Yani biraz az komiğini yap bunun, gene gülecem. Çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim, yani bu esprinin karşılığı çok daha kaliteli esprilerin önünü de açar, ülke olarak kalkınırız yani. Sen bu espriyi yap Afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan İrlandalı

Hahaha oğlum çok komik espri lan valla yemin ediyom. Baya komik çok üst düzey bir espri bu ya. Bunun düzeyini millet de öğrenmesi lazım. Fazla komik yani, hani mesela bazı espriler yapıyorlar Mahmut bu kadar komik değil. Hahaha. Ben şimdi buna gülüyorum ya, yarın gülemiycem diye üzülecem kendim. Hani genel olarak baktığında espri şeylerine bunun çok üst düzey kalıyo bu espri. Hahaha. Ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma sıçmayım. Hahaha. Sen bu espriyi bi tane uçak kirala, arkasına koy bu espriyi, yedi düvel duysun bunu. Ulan gülmekten öldüm yemin ediyom bu kadar komik aaa. Yani biraz az komiğini yap bunun, gene gülecem. Çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim, yani bu esprinin karşılığı çok daha kaliteli esprilerin önünü de açar, ülke olarak kalkınırız yani. Sen bu espriyi yap Afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin...

Onu yazan arkadas ciddiydi. Bu yuzden kadinlarda tuyler fazla eger keserse sakal olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• malafata tereyağı sürülmek suretiyle boş bulduğumuz bir mermer , masa , kereste parçası ya da f klavyeye vuruyoruz, q klavyeye vurmayın yazık edersiniz.

iyice kızarana kadar vurduktan sonra malafatı şalgam suyuna batırıp yüc rahipten onu kutsamasını istiyoruz , kutsadıktan sonra rahip sihirli asasıyla size expelliarmus büyüsü yapacak ve birden voldemortu twerk yaparken göreceksiniz.

sonra istemsizce uykuya dalacaksınız ve sabah uyandığınızda yanı başınızda bi sakal tanesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mustafaxxx

Genetik dir.bizim baba tarafının lakabı sakallılar baba tarafı full kel ve hayvan gibi sakallıdır benimde 16 yaşında çıkmıştı abiminde öyle olmuştu tabi şuan yaşım 23 gereğinden fazla var ama nedense saçlar dökülüyor bu sefer anladığım kadarıyla %75 ırsi gibi

Biz ona DHT hormonu ağır basıyor diyoruz.
    I'm in nofap
  • Ne acelen var birak kendi kendine ciksin

• Bir şey yapmana gerek yok çıkacağı varsa çıkıyor. Mesela ben 21 yaşına gircem yakinda hala sakal yok denecek kadar az

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.