Şimdi Ara

Berberin Saçı Az Kesmesi İçin Ne Demeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
7.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçlarımı uzatıyorum gerçi annem uzatma diyor ama ben uzatmak istiyorum annem saçlarının uçlarında kırıklar var onları aldır diyor çok biçimsiz duruyor diyor kırığın ne olduğunu tam bilmiyorum ve saçın iyi uzaması için 3 ayda bir uçlarından aldırmak gerekiyormuş ve benim 4 ay falan oldu çok az 1cmden daha az yani sadece uçlarından alması için ne demem gerek?

• 2 numara dersen o anlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

2 numara dersen o anlar

kırıklarını al de onlar anlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayntenksendyu -- 5 Şubat 2013; 17:12:54 >
  • Annen saçlarını kestirmen için büyük ihtimalle yalan söylüyor.. Kırıklar bahane..
  • ara makasını sadece saçın uçlarına vurdur yani dipten vurmasın ara makasını
  • Silah çek o anlar
  • Malum kişinin mesajını dikkate almıyorum zaten diğer elemana karşılık veriyorum ve bu soru hepinize kırık ne ben onu anlamadım zaten kırığın tanımını yaparmısınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Uzatmak Serbest mi Oldu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genç bir adama kestir bari de ne demek istediğini anlasın.Saçımı uzatacağım ona göre kırıklarını al de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O gizli sözcüğü ben biliyorum ama öğrenmem uzun sürdü o yüzden herkese söylemiyorum artık berberden çıktığımda pişman olmuyorum.
  • mahalle berberine gidersen 3'e vurup gönderir seni.

her geleni eşek tıraşı yapmayan biraz daha lüks bir kuaföre gitmen gerekiyor. yani kesimden anlasın, uzun katlı kesim falan yapabilsin. ne yapmak istediğini söylersen anlar zaten.

ama mahalle berberi anlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 5 Şubat 2013; 17:17:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmürcekAdam

Malum kişinin mesajını dikkate almıyorum zaten diğer elemana karşılık veriyorum ve bu soru hepinize kırık ne ben onu anlamadım zaten kırığın tanımını yaparmısınız?

Google diye bişey varmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmürcekAdam

Malum kişinin mesajını dikkate almıyorum zaten diğer elemana karşılık veriyorum ve bu soru hepinize kırık ne ben onu anlamadım zaten kırığın tanımını yaparmısınız?

kırık; kırılmış olan; gücenmiş, üzgün. soyu karışık olan, melez; kırılmış bir şeyden ayrılan parça. tam nota göre düşük olan (not); kemiğin bir etkiyle kırılması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

ara makasını sadece saçın uçlarına vurdur yani dipten vurmasın ara makasını

Ya ben ara makasını araştırdımda 1dklık iş ayıp olmazmı oda?
  • Abi uçlardan azıcık al de gerisini o halledecek
  • Berbere ne dersen de o sac 3 e vurulur.

Sunu 1-2 kere tekrarla. Usta ben saclari uzatiyorum sadece uclardan kiriklar varsa onlari al yoksa kesme hic. Kesim sirasinda da bunu hatitlat yoksa gider o saclar.Adamlar anlamiyo

Ben fuelleei duzellmek icin gittim az kalsin aacini kesiyodu herif zor kurtardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi dh hadi zaten bir kestireyim hergün yıkayacağım zaten kışın şapka falan giydiğim için kırıldı bir kestireyim hep yıkayacağım ama anlamıyorki odunar azıcık al diyoruz oldu olacak çim biçme makinasıyla biçecekler
  • sen ne dersen de berber yine bildiği gibi yapacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Berbere ne dersen de o sac 3 e vurulur.

Sunu 1-2 kere tekrarla. Usta ben saclari uzatiyorum sadece uclardan kiriklar varsa onlari al yoksa kesme hic. Kesim sirasinda da bunu hatitlat yoksa gider o saclar.Adamlar anlamiyo

Ben fuelleei duzellmek icin gittim az kalsin aacini kesiyodu herif zor kurtardim

Saçın uçlarından yavaş yavaş al ben yeterli uzunluğa gelince söylerim desem olurmu ki şüpheliyim kırıklarını al diyince kesip biçebilir
  • Heyyyyttttttt
  • haha eski berberim yaşlıydı biraz adama her defasında farklı şeyler söylüyordum saçımı hep aynı kesiyordu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.