Şimdi Ara

sakal çıkması için jilet vurmak doğrumu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yahu 14 yaşındasın amacın ne? ben 20 yaşındayım.Şimdi adam akıllı çıkmaya başladı.Aslında seni anlıyorum bende hergün traş olurdum çıkması için ama pek işe yaramamıştı.Hatta zararını gördüm.Sarışın biri olmama rağmen simsiyah sakal çıkıyor.Egzema için gittiğim cildiyeciye bu sorunu sormuştum.Bana genç yaşta yüzüne çok jilet vurduğun için sakalların daha sert ve siyah çıkabilir dedi..
  • Genetikle alakalı bir durum çıkar vakti gelince merak etme, çok fazla jiletle uğraşma cildine zarar verirsin.Liseli olduğun için zaten okulda yasak değil mi çıksa birde onunla uğraşacaksın boşver derslerine çalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzünde sakalın yerinde ince ince tüyler yoksa istediğin kadar jiletle yine çıkmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenci Forvet kullanıcısına yanıt
    kardeş sep set tüyler var 2 ay fln oldu baya setleşti tüyler dokununca batıyo
  • arkadaşlar yılan yağı diye bişey buldum bide badem yağı ikisinide yarın gidip alıcam yılan yağı 6 liraymış bademde ikisi toplam 12 lira aktar var bizim burda adam çıkarır dedi 1 yıl kullansam yani 15 yaşımda baya bi çıkar lan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.