Bence saç kesimi sebebiyle sakal çıkmıyor. 17 yaşındayım şimdiye çoktan sakalım çıkması lazım ama çıkmadı hiç.Sadece bıyık , cücük ve çene altı sakalı var Etrafımdakilere bakıyorum saçını subay traşı , 3 numara , 5 numara gibi kestirenlerin hepsinde sakal var.Ama benim gibi sadece uzun saçı kısaltan , ara makas attırıp yanlardan fulleri uzun sivri bırakan kişilerde hiç sakal yok.Sebebi bu olabilir mi acaba ? Çünkü 3 numaraya falan vurdurunca berber faullerin dibine jilet vuruyor ordaki hafif saç-tüy kısmını jiletle alıyor.Ama fualleri uzun bırakanlarda oraya jilet atılmadıgı için sakal çıkmıyor ? Tabi herkeste aynı yaşta çıkmaz sakal ama , 17 yaşında mutlaka sakalım çıması gerekirken yanagımda falan hiç sakal yok
Bize kıl kökleriyle kemik gelişimi arasındaki ilişkiyi açıklarmısın?
bildiğim kadarıyla hormonel bir durum, paniğe gerek yok.
17 yaşında mutlaka çıkması gerekmiyo 20 yaşından sonra sakal çıkmaya başlayanıda gördüm.
Çıkmaması daha iyi boşver.Çıkıncada 2 günde bir traş olman gerekiyor.Belli bir zaman sonra keşke çıkmasa diyorsun
Sakaldan bıkmış biri olarak bu işkencenin küçük yaşta olmasını istemek çok saçma geliyor, keşke daha seyrek ve yumuşak sakalım geç çıkmış olsaydı, bilmem anlatabildimmi?
ne kadar geç çıkarsa boyun o kadar uzun olur genelde.
quote:
Orjinalden alıntı: nbispf
Bu olay ne kadar doğru bilmiyorum fakat inanmak istiyorum kendimi kandırarak :) Bende 17 yaşındayım bende ne sakal var ne tüy var ne bıyık var. Bembeyaz surat , sivilcesiz . Baby Face mod . Fakat Sakal çıkmasını istiyorum artık :) Bu arada Boy 1.87
14 yaşımdan beri subay traşı yaptırıyorum. sakal varmı dersen yok çene altında top sakal bırakacak kadar var onunla idare ediyoruz
quote:
Bize kıl kökleriyle kemik gelişimi arasındaki ilişkiyi açıklarmısın?
Adama bak biz 18 yaşındayız
bizimde yanlarda yok Ne yapalım yani
Yanlardada çıkcak nasıl olsa
sakalın ne zaman çıkcagını bılemezsın Bir gün yataktan kalkıp aynaya bi bakarsın yanların full Sakal olmuş
bizim bi arkadaş vardı lisedeyken bıyık bile yoktu sarıydı kendiside zaten
Aradan 1 sene geçti hacemmi gibi olmuş çocuk
jiletle yüzünü vur sarımsağı ben öyle yaptım şimdi koyun gibi çıkıyo
quote:
Orjinalden alıntı: Judas Kiss
jiletle yüzünü vur sarımsağı ben öyle yaptım şimdi koyun gibi çıkıyo
quote:
Orjinalden alıntı: Azap
quote:
Bu olay ne kadar doğru bilmiyorum fakat inanmak istiyorum kendimi kandırarak :) Bende 17 yaşındayım bende ne sakal var ne tüy var ne bıyık var. Bembeyaz surat , sivilcesiz . Baby Face mod . Fakat Sakal çıkmasını istiyorum artık :) Bu arada Boy 1.87
benim yaş 22 oldu hayla kaba kaba sakalım bıyığım yok. tabiki var ama şeytansı bi keçi sakalım bıyığım var. ama çok güzel duruyor orası ayrı bu arada aşırı bir uzun boyum yok. en fazla 1.70 boyum var.
yaş 15.
fauller boynuma kadar uzanıyo. bıyık var. çenede var. yanaklarımda seyrek ama sert sakal var. dudağımın altında kesmediğimde kendisini belli edicek kadar var. genetik bi şey. babam benim kadarken kirli sakal bırakıyomuş mesela
google'a sakal konusu yaz netteki en geniş kapsamlı sakal bilgi kaynağı karşına gelicek.. DH gururla sunar.. sakal konusu..
bi ara elemanın birinin yaptığı gibi suratını doğrayıp üstüne sarımsak sürdükten sonra "suratımı doğradım" diye başlık açma bak ... bekle illa çıkar ama çabuk çıksın diye çabalama .
yaş 17, olması gerektiği kadar çıkıyor bende.. ben küçüklüğümden beri yanaktaki tüylerimi aldırırdım.. belkide benimki erken bile bilmiyorum. özellliklee boyun kısmı olmakla beraber yanak, bıyık heryan çıkıyor..
Dur seni rahatlatayım. 21 yaşımdayım ve sakal çıkmıyor. Üstelik 3 numara saç takılıyorum. Tabi tam köse sayılmaz bazı yerlerde çıkıyor. Bence bu sakal olayı lise yıllarında büyüklüğü simge ettiğinden kafaya takılıyor. Şuanki durumumdan rahatım. Haftada 1 traş oluyorum. Askerde her günden yarım saat yırttık yani
Yaş 18.Sadece çene altı,bıyık ve faullerin alt kısmında var.O da pek sayılmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: VipLimE
Çıkmaması daha iyi boşver.Çıkıncada 2 günde bir traş olman gerekiyor.Belli bir zaman sonra keşke çıkmasa diyorsun
kusura bakma ama niye gün aşırı traş oluyosun ki :S uzat gitsin en fazla ayda 1 olursun sakalın keyfini çıkartırsın hem yüzün tahriş olmaz. insan bişeyin kıymetini olmayınca anlıyo etrafımdaki benden 5 yaş küçüklerde bile kirli sakal görünce gerçekten imreniyorum. jilet sarımsak falan hikaye hepsini denedim kabullencez artık KÖSEYİM.