Şimdi Ara

Sakal çıkarma yöntemi? şekildeki gibi şekil alma verme?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 18, 19 a giricem artık neredeyse köseliği bırak sakal namına birşey yok. Sadece bıyık cücük sakal sadece çene kısmında var. Aile genetiği ve horman diyecek olursa babamında sakal yok, sadece çenede bulunmakta. Amcamda ve dedmde bulunmakta saç sakal herşey. Bizim peder onlardan eksik kalmiş Bazı tavsiyelere bakıyorumda yok işkence gibi yok şey gibi. Başımdan 2 ay önceki geçen olayı anlatayım, halısaha maçına gittik abiler flan var hepsi 27 30 yaş arası, çocugun birisi var 14 15 yaşında çocuk kalkmiş benimle arkadaş gibi konusuyor flan herneyse dalgaya aldım lakin bu yaşıtı gibi davranınca sinirlerim attı. Tabi bizim yüzde babyface misali kimse 18 19 yasında olduğuma inanmıyor o derece artık insana o kadar koyuyor ki millete kimlikte inandırıcaz neredeyse artık o derece. Herneyse belirli bir tavsiyeleriniz varmı üni gidicez millet babam gibi geliyor biz hala çocuk gibi duruyoruz güceniyoruz

Şuan elimde sadece istediğim bir kaç model tipi varda, şayet çıkarsa çıkartabilirsek çok hoşuma gitti. Rica ediyorum saçma sapan yorumlar yapmayın sadece yardım amaçlı soruyorum.

Karakteri tanıyorsunuzdur zaten Aras Bulut İymenli. Beğendiğim 2-3 sanatçının da var onlarıda atarım yarın sabah, şuna da değinmek isterim ki bu adam da sakal bıraktıktan sonra kesmedi o da bu kararda
    https://store.donanimhaber.com/e9/b8/4f/e9b84f9f85e29082ee9b08f6148de86a.png

https://store.donanimhaber.com/0c/64/36/0c6436e5ca305dfb0229e55fe9b958ea.png

Neyse tekrar değinmek isterim ki gereksiz eleştiri yapmayalım rica ediyorum, sadece forum daha sıcak durduğu için paylaşmak istedim teşekkürler.
     Sakal çıkarma yöntemi? şekildeki gibi şekil alma verme? Sakal çıkarma yöntemi? şekildeki gibi şekil alma verme? Sakal çıkarma yöntemi? şekildeki gibi şekil alma verme?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scanes -- 29 Aralık 2014; 5:35:40 >

•  Sakal çıkarma yöntemi? şekildeki gibi şekil alma verme?
  • Ne yazık ki böyle gereksiz arkadaşlarda bulunmakta bu forumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakal konusunu bende merak ediyorum yaş 25 hala belli belirsiz.. :((
  • Görünüşte 19 flan gözüküyorsundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.