Şimdi Ara

Sakal (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • jokeylerin giydiği kasketlerden al tam çene kısmında birleşiyo al sana çözüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dean_Winchester

ezik misin? adam gibi kes sakalını git maymun olmaya ne gerek var.

spoiller veresim geldi valla niye öyle hakaret ediyosun kendi açtığın konulara baksana ilk
    Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti'ni kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • Paşa paşa keseceğin için öneri vermeye gerek yok .. İllaki görülecek

Orijinalden alıntı: cwr

3 gram sakal çıkıyordur onun hesabını yapıyon liseli Kes git okuluna liseden sonra uzatırsın istediğin kadar

Hocam ayıp ettin aynı senin fotodaki gibi çıkıyor emin olabilirsin

Orijinalden alıntı: Lokman Dayı

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

Sen de hep bir şeyler yapıştırıyorsun yok küpe taktım yara bandı mı yapıştırsak yok sakala mı bir şey yapıştırsak Açık açık yap git abi ne olacak cesur ol biraz.

Keşke dediğin kadar anlayışlı insanlarla beraber olsaydım. Hepsinin salak saçma kuralları var. Sanane benim giyimimden sanane benim tarzımdan. Sert bir parça çalıyorum yada söylüyorum gelen tek tepki bu. Satinis misin oğlum sen? Varya kuduruyorum yerimde. Böyle birşey desende illa onlar haklı zaten

Sakalı değil okulu bırak. O zaman kimsenin umurunda olmazsın. Ne halt istersen onu yaparsın kimse de senin kahrını çekmek zorunda kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

quote:

Orijinalden alıntı: Lokman Dayı

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

Sen de hep bir şeyler yapıştırıyorsun yok küpe taktım yara bandı mı yapıştırsak yok sakala mı bir şey yapıştırsak Açık açık yap git abi ne olacak cesur ol biraz.

Keşke dediğin kadar anlayışlı insanlarla beraber olsaydım. Hepsinin salak saçma kuralları var. Sanane benim giyimimden sanane benim tarzımdan. Sert bir parça çalıyorum yada söylüyorum gelen tek tepki bu. Satinis misin oğlum sen? Varya kuduruyorum yerimde. Böyle birşey desende illa onlar haklı zaten

Sakalı değil okulu bırak. O zaman kimsenin umurunda olmazsın. Ne halt istersen onu yaparsın kimse de senin kahrını çekmek zorunda kalmaz.

Okulu bırakıcağımı pek sanmıyorum hocam. Hayatımı müziğe adayacağım. Aslında akademik başarı benim için önemli değil fakat elimde bir üniversite diploması olması şart. Konservatuar yada İngiliz Edebiyatı. Birde dil okuyorum. Okulu asla bırakmam. Öğrenebildiğim kadar dil öğrenmeye bakıyorum...

Ayrıca kimsede senin kahrını çekmez derken ne demek istiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: RafaNadal

Sakalima karisanin annesi babasi ölsün diyebilirsin.

bòyle soruya böyle cevap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.