Şimdi Ara

Sakal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Okul geliceği için saç sakal uzatmak yine yasak olucak. Fakat aklımda şöyle bir düşünce var ama ne ile bunu gerçekleştirsem kararsız kaldım. Saçı öğretmenlerden felan saklayamayacağımız için onu geçelim. Benim istediğim çene kısmında sakal uzatmak ve bunu nasıl öğretmenlerden gizleyebiliriz? Hergün okula oraya birşey yapıştırarak felan. Ne biliyim yada hastalığım var bahanesiyle sadece çenede durucak birşey yokmu? Örnek dik durmak için boyunluk takanlar diyelim. Ama bu örnek neyde yarar bilemedim fakat bunun gibi birşeyler...

Orijinalden alıntı: kokkoreç

atkı taç ya da o tarz şal gibi falan naniklerin boynuna doladığı şeylerden

Hocam yazındamı atkıyla dolaşıcaz? Zaten derste eninde sonunda bir hoca onu çıkarmanı isteyecektir. Benim dediğim çene kısmına balon gibi birşey kalıcak. Ne çok göze batıcak nede kimse birşey diyecek. Amaçta zaten çene sakalını baya bi uzatmak...

Orijinalden alıntı: ReoRey

çenedeki keçe sakalını parmaklarınla ovuşturup birleştiriyosun para bandını alıp boynuna doğru yapıştırıyosun okeey

İşte bunun gibi birşey düşünüyordum fakat bandı çıkartırken ne olcak? Yani ağda niyeti görmesin
    Sakal üstü kıllar
    9 yıl önce açıldı
    sakal traşı makine önerisi
    3 yıl önce açıldı
    İlk bıyık tıraşı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim okulda bi çocuk keçi sakalını kalın yara bandıyla kapatıyordu

yara bandı diyosunda hocalar hiçmi demez oglum ne yaraymış 1 yıldır geçmedimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 11 Ağustos 2012; 4:52:47 >

Orijinalden alıntı: Tolga*

Bizim lisede değilde zamanında Konya'da bi şehirde bi çocuk lösemiyim falan diye maske oluyo ya tıbbi ondan takıyomuş. Bi çıkarmış hoca bildiğin topsakal bırakmış eleman

Orijinalden alıntı: Dean_Winchester

ezik misin? adam gibi kes sakalını git maymun olmaya ne gerek var.

Lan oğlum delirtme beni sen kime ezik misin diyorsun? Ne sanıyorsun kendini vinçıstır. Sanane benim tarzımdan? Sanane benim istediklerimden? Seni ilgilendiren bir durum mu var burda? Adam akıllı tavsiyede bulunacaksan yorum yaz. Yapmayacaksan uza burdan gözüm görmesin seni. Sonra derler niye bu kadar agresifsin. Önce bir adam olmayı öğren. Sonra gel adam gibi cevap vereyim. Altada yazmışsın lafın gelişi diye. Ben lafın gelişi melişi anlamam. Karşındakini adam yerine koyacan önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

Bi arkadasim hocalarin yanindan gecerken oksurme numarasi yaparak eliyle cenesini gizlerdi lisedeyken

Hocam o kadar kısa değilki yapmaya çalıştığım. Bildiğin uzatıcam işte. Aslında koli bantları varya ten renginde olanlar var. Onlardan koyarım derim bir hastalık. Ama ne hastalığı onu bilmiyorum. Yada güneş almaması lazımmış felan derim. Fakat eve gelince çıkartırken napıcam sorun orda Direk duşa girsem onla yapışkanı gider ve sakalları kopartmadan çıkarsa çok iyi ama denemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

Sen de hep bir şeyler yapıştırıyorsun yok küpe taktım yara bandı mı yapıştırsak yok sakala mı bir şey yapıştırsak Açık açık yap git abi ne olacak cesur ol biraz.

Keşke dediğin kadar anlayışlı insanlarla beraber olsaydım. Hepsinin salak saçma kuralları var. Sanane benim giyimimden sanane benim tarzımdan. Sert bir parça çalıyorum yada söylüyorum gelen tek tepki bu. Satinis misin oğlum sen? Varya kuduruyorum yerimde. Böyle birşey desende illa onlar haklı zaten

quote:

Orijinalden alıntı: Hot Tamale !

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hot Tamale !

quote:

ezik misin? adam gibi kes sakalını git maymun olmaya ne gerek var.

http://forum.donanimhaber.com/m_50248254/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50248254
    http://forum.donanimhaber.com/m_50203958/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50203958

Dostum yapmasaydın böyle şeyler..

ee birader? 18 yaşındayım. konuları açtığımda 17 ydim. 17-18 yaşında kimin annesi babası içki içildiğini öğrenirse bu durumlar yaşanır. sakal geç çıkıyo olabilir. şuan bile öyle uzatacak kadar çıkmıyor. benim sana dediklerimden gazeteci gibi beni araştırma ihtiyacı neden duydun anlamadım

hala yorumumun arkasındayım. şaklaban gibi öyle çenene ağzına yüzüne bant yapıştırıp balon koyup giriceğine adam akıllı kes sakallarını git.

Hayır birader bana giren çıkan yok, ezik misin falan diyince anlamadım yani o yüzden dedim.

Bu arada araştırmacı ve gazeteciyim

o lafın gelişi kardeşim öyle ciddiye almana gerek yoktu . Her neyse dediğim gibi öyle komik durumlara düşüceğine kes git öyle pürüzsüz olsun demiyorum. yine hafiften olsun ama göze fazla batmasın bence.

Ya tamam uzatma işte sende çıkmıyo diye ne diye adama laf söylüyorsun onu anlamadım.

• 3 gram sakal çıkıyordur onun hesabını yapıyon liseli Kes git okuluna liseden sonra uzatırsın istediğin kadar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.