Şimdi Ara

Şakacı Çetin Çiftçioğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hatırlarmısınız bilmem ama eskiden bir çetin çiftçioğlu vardı. şakacı programını hazırlayan. önce kanal7'de sonra star da çıkıyordu. Sonra birden nedense kayboldu ekranlardan. Çok severek izlerdik ailecek, çok güzel şakalar yapardı. Şimdiki şakacılar onun tadını hiç vermiyor. Acaba Çetin Çiftçioğlu'na noldu bilen varmı? Yeniden ekrana dönme ihtimali fln.

• tanındıktan sonra şaka yapmak biraz dert oluyor tabi bi süre unutulmak lazım
  • Asım Abi'ye yaptığı şaka çok güzeldi.

Bilmeyenler için

http://forum.donanimhaber.com/m_19388678/mpage_1/key_//tm.htm#19388678
  • çok bayıyordu ya bir adama bir şaka 10 15 dk sürüyordu..böyle kısa insanların anlık tepkilerine dayalı şakalar daha zevkli bence..
  • bi kere boyacı kılığında iyi dayak yemişti ona çok gülmüştüm Pek sevmezdim şakacı programını
  • quote:

Orjinalden alıntı: n0fx

bi kere boyacı kılığında iyi dayak yemişti ona çok gülmüştüm Pek sevmezdim şakacı programını

Senin boyacı kılığında şaka yapıp dayak yiyen dediğin adam musti adlı salağın tekidir. Nerede ne yapcağını bilmez, aptal aptal şakalar yapar o herif. Çetin Abi bir kere dayak yemiştir o da ufak bi tokattır taksi şakasında. Çetin abi şakaların dozunu bilir, birine şaka yapmadan önce çaktırmadan kalbinin olup olmadığını bile sorardı bir zarar vermesin diye.
  • Güncel yokmu hiç Çetin Çiftçioğlu hayranı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: W

Arkadaşlar hatırlarmısınız bilmem ama eskiden bir çetin çiftçioğlu vardı. şakacı programını hazırlayan. önce kanal7'de sonra star da çıkıyordu. Sonra birden nedense kayboldu ekranlardan. Çok severek izlerdik ailecek, çok güzel şakalar yapardı. Şimdiki şakacılar onun tadını hiç vermiyor. Acaba Çetin Çiftçioğlu'na noldu bilen varmı? Yeniden ekrana dönme ihtimali fln.

arkadaşlar en yakın zamanda tekrar ekranlarda olucak kendisi uzaktan akrabamız olur gçen hafta sonu bizdeydi şaka çekiyormuş şuan en yakın zamnda bi kanala satıp tekrar aramıza dönecekmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plenus

quote:

Arkadaşlar hatırlarmısınız bilmem ama eskiden bir çetin çiftçioğlu vardı. şakacı programını hazırlayan. önce kanal7'de sonra star da çıkıyordu. Sonra birden nedense kayboldu ekranlardan. Çok severek izlerdik ailecek, çok güzel şakalar yapardı. Şimdiki şakacılar onun tadını hiç vermiyor. Acaba Çetin Çiftçioğlu'na noldu bilen varmı? Yeniden ekrana dönme ihtimali fln.

arkadaşlar en yakın zamanda tekrar ekranlarda olucak kendisi uzaktan akrabamız olur gçen hafta sonu bizdeydi şaka çekiyormuş şuan en yakın zamnda bi kanala satıp tekrar aramıza dönecekmiş

Harbi ciddimisin dalga mı geçiyorsun? Harbiden doğruysa acayip sevindim ya

• Harbi ciddimisin dalga mı geçiyorsun? Harbiden doğruysa acayip sevindim ya

doğru dostum en yakın zamnda başlamak istiyorum yine dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plenus -- 12 Nisan 2008; 17:07:21 >
  • quote:

katılıyorum bencede çok başarılıydı..
    yaptığı şakalarda baymıyodu, gülüyordum, tipide sempatik bi adam, onunda etkisi var..
  • Orjinalden alıntı: Plenus

Harbi ciddimisin dalga mı geçiyorsun? Harbiden doğruysa acayip sevindim ya

doğru dostum en yakın zamnda başlamak istiyorum yine dedi

Vay be çok iyi oluyor dönmesi
  • hastasıydım
  • Bende
  • eskiden trt'de çıkan JUST FOR LAUGHS şakaları çok yaratıcı ve komik

çetin çiftçioğlu da fena değil ama herkes tanıyınca şaka yapamıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 13 Nisan 2008; 20:15:44 >
  • bazen güzelde bazen çok sıkıcı oluyor oda haklı çok kısa sürse zamanı tamamlayamaz o yuzden zman doldurmak adına adına bazen bazen güzel şakalar olmuyordu.
  • Sinirlerin gerildiği bir Türkiye de bu tür programlar yapmak çok riskli olduğu için artık mesleği braktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.