Şimdi Ara

Şaka mı bu? ( Gtx 1650 vs Rx 570) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
13.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Yalnız rx 570’in indirimsiz hali de 170 euro. Yani yine rx 570 daha cazip oluyor. Ki bu kart 2-3 senelik.

Navi çıkınca gtx 16xx’ler diz çöküp tövbe ister. Nvidia da xxxx Ti’ları önden çıkardığı için Ti’ın Ti’ını çıkarır artık. Gerçi sene sonu rtx 3000 serisi çıkarsa hiç şaşırmam.
    Sonraki nesil one cekilmek zorunda zira rtx serisi dokuluyor..
    Ayni fiyaskoyu amd yapsa her sitede bozulan grafic kartlari diye reklami yapilirdi.
    Yurt disinda nvidia ureticilere sessiz sedasiz degisim yapin diye talimat iddialari konusuluyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar AMD' de Nvidia'da kullandım. Çok şükür kullandığım kartların hiçbirinde sorun yaşamadım. Hatta zamanında aldığım RX 470'ten çok memnun kalmıştım ve iyi bir fiyata da satmıştım. Rekabet her zaman iyidir, zaten AMD üst segmenti Nvidia'ya terk edeli çok oldu bırakın da orta segmentte bir mücadele olsun. Yakında üçüncü bir oyuncu olarak İntel'de girecek rekabete umarım son kullanıcı olarak bizler bu rekabetten en iyi şekilde faydalanırız.

• bi ondan bi bundan alıyorum ben. hak geçmiyor. kendim amd alıyorsam mesela arkadaslarıma nvidia öneriyorum. saka bir yana nvidia nın oyun gelistiricilerine yardım etmesi, neredeyse tüm oyunların nvidia logosu ile çıkması, oyun çıkar çıkmaz güncellemeler ile gelen ayarlar sonrasında artar performans vs derken nvidia daha oyun çıkmadan çeşmenin başındaki yerini alıyor. AMD tarafı biraz daha geri bildirimlere yönelik iş yapıyor gibi. ancak vulkan ile yapılan bir oyuna denk gelirseniz ruhunuzu amd ye teslim edebilirsiniz.
  • kenan9593 kullanıcısına yanıt
    600-650 tl tek fanlı 1050 ti lanlar oldu. Ozamanlar rx 570 1500 edayanmıştı. O zaman için gtx 150ti F/p kralıydı bizm piyasada. rx 570 daha oturmamıştı performans oalrak. Gta 3-5 fps fazla alıyotrdu. Fiyat meselesi dönemsel birşey.
  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    Şöylede gerçek var. 1080ti kartı çıktığında, belki hala 1080p de %100 besleyecek bir işlemci yok. Sıkıntı drop vs ondan olabilir. 2.5 yıl önce gtx 1060 ile rx 480 nin çıkışını baz alalım. gtx 1060 saat gibi çalışan kartlar. rx 480 watmannı,siyah ekranı 2 yıl sonra sürüclerle iyleşmesi vs. arad vardı 100-200 tl fark. Bunca rezaleti çekiyim. TDP desen ayrı terane. yükske tdpli kart daha sıcak çaklışcak sıcak çalışmasa sesli çalışcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 6 Mayıs 2019; 14:13:17 >
  • amd donanım olarak, f/p olarak çok çok iyi işler çıkarıyor ancak nvidia ve intel yazılım firmalarıya ortak çalıştıkları için donanımlara çok fazla abanmaları gerekmiyor.

sonuç nvidia ve intel çoğu yazılımda stabil ve yüksek performans vadediyor.ee tabi bizim gibi parası az olanlar ne olursa olsun amd satın alıyor

amd hyper teknoloji sayesinde büyük bir adım attı bu konuda,tebrik etmek lazım.şimdi sırada grafik işi var.bakalım zaman neler gösterecek.
  • nvidia hiçbir zaman ucuz olmadı. fakat parasını hakketmiyor demek da yanlış olur. mesela gtx 1650 yarı yarıya daha az güç türketiyor rx 570'e göre. güç tüketiminin önemli olduğu ortamlarda aradaki fiyat farkı önemsiz hale gelebilir.
    eğer rx570 seçilirse. oyuncu için ise elektrik farkı çok önemsiz oluyor. günde 3 saat haftada 6 gün oyun oynayan biri aylık 4 lira ekstra elektrik faturası ödemek zorunda kalır
  • RX570 şu anda piyasının en F/P ürünlerinden biri
  • AMD kullanılan Xboxum ısınmıyor. Hiçbir fikrim yok. AAA oyunları 2-3 saat oynasamda.

• orcnd kullanıcısına yanıt
    Sisteme hiç ekran karti takmayalım öyleyse işlemcinin içindeki gpu la idare ederiz demi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.