|
yaş oldu 26. zaman çok hızlı geçti. 16 yaşından beri dh de yazarım. bu yaşlara geleceğimi hiç düşünmemiştim. şöyle bir geçmişe dönüp baktığımda pek bir şey yaşamadım gibi. genel hayatım 21-22 yaşına kadar hep evde geçti. bir gün bir ışık geldi ve askere gitmeye karar verdim ve askere gittim. askerliğim bok gibi geçti. hiç hatırlamak bile istemiyorum. askerden gelince işe girdim. işin kendi stresi de olsa iş kısmen toparladı beni. bir düzene soktu hayatımı en azından. param oldu kendime bir şeyler aldım, dışarıdan yemek yedim vs. dışarıdan yemek yemek, yemek söylemek benim için çok lüks bir şeydi. ayrıca cebe para girince en azından mutsuzluğu bile bir tık daha keyifli yaşıyorsun. hiç kız arkadaşım olmadı. bu yönde zerre çabam bile olmadı bugüne kadar. fiziksel cazibem yok ve soğuk, asık suratlı bir tipim. sohbetim de hiç akıcı değil. %999 ihtimalle bekar yaşar bu şekilde vefat ederim. hiç şöyle sağlam bir dostum olmadı. en çok buna üzülürüm. genel olarak anı, hatıra, arkadaşlıklar, yaşanmışlıklar sıfır denilebilir. yine de umrumda değil buna şükür. Provided to YouTube by The Orchard Enterprises
Yalan Yok · Onur Özaydın
Yalan Yok
℗ 2022 Öztop
Released on: 2022-04-08
Producer, Mixing Engineer, Mastering Engineer, Music Arranger: Serdar Öztop
Auto-generated by YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=7tLrEoUKa9g&list=RD7tLrEoUKa9g&start_radio=1< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 24 Ağustos 2025; 18:43:18 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt