Eski daha iyidir. 1930 ve 1940'lara dönelim zaten.. |
Şaka maka Bizanslı olduğumuz gerçeği (7. sayfa)
-
-
Ülkücülük amatör bir faşist movement, profesyönel değil, NS daha profesyönel ve daha ileri boyutlu. Biri amatör kümeyse, öbürü Galatasaray Bayern Münih maçı gibi....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Aralık 2024; 19:10:41 > -
Nazilik üzerine düşünülmüş çok sağlam bir ideoloji. adamların logosundan, kıyafetlerine, silah teknolojisine kadar herşeyleri mi asil olur.
çok kafa yormuşlar belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 29 Aralık 2024; 19:16:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Marşları da mükemmel. Dinlemeye doyamazsın. 30 tane falan top marş var. Tam bir zevk şelalesi.. Cızırdayan radyodan dinleyeceksin... Tabii bizim böyle bir şansımız olmadığı için Youtube'dan dinliyoruz.
Fakat şunu önemle belirteyim, sadece NS güzel ve Neo Nazizm'e karşıyım, Neo Nazi çok dejenere. Japon anime sevicilik, ( kendim manga çiziyorum ama onların bu kadar takıntılı olması bende nefret yaratıyor ) Slavlar, Punk Rock, inceller, 4chan, keltoş kafa, Kara güneş, saçma sapan amblemler iğrenç ve dejenere bir şey.. Nerede bir neo nazi varsa çöp gerçekten.. Fakat orjinal NS gibisi yok.. Tam bir ütopya ülke..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 29 Aralık 2024; 20:3:47 > -
cingene aryanlar da neo nazi mi oluyor
Nazilik kalmadi yalniz. Su an olanlarin hepsi neo nazi. Hatta nazizme en yakin adamlar Klan'ci manyaklar.
-
Insanlarin secmeleri ellerinde bulunmayan seyler uzerinden kendilerini ustun baskalarini asagi gormesi cok mantiksiz bir is. Ben senden daha cok para kazaniyorum o yuzden sen benden asagi bir insansin demek bile sen asagi irktansin demekten daha az mantiksiz. Insanlar ustlerinde kontrol sahibi olmadiklari seylerden sorumlu tutulamazlar.
-
Neo Nazizm, Slav ırkçılığı. Onlar Slavlar.. Gerçek yani orjinal NS'ci çok az birkaç tane o şekil Almanla tanışmıştım, çok farklılar ve onlardan çok az bulursun. ABD'deki Klancılar zaten tamamen farklı, Nazizm'e yakın falan değil. Klan koyu Protestandır ve Katolik düşmanıdır. Ağır Hristiyan dinci örgüttür. Katolik bir Almanı sırf Katolik diye yakabilirler. Sen ilgili olmadığın için sana hepsi aynı görünüyordur ama öyle değil..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Aralık 2024; 11:45:55 > -
Herkesi sevmek mecburiyetinde misin mesela? Birileri dünyaya x olarak geldi ve bu onun suçu değil diye hepsi sevgi ve saygıyı varsayılan olarak hak etmez.. Sevgi ve saygı içten gelen şeylerdir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Aralık 2024; 11:0:35 > -
Değil iste Neo Naziler farklı versiyon. Neo Nazi dediğin, Slav üstünlüğü, Spesifik olarak müslüman düşmanlığı, kadın düşmanlığı, Incellik ve buna benzer garip şeyleri savunuyor. Rus üstündür, Sırp üstündür, Polak üstündür, Doğu avrupalılar üstündür falan falan.. Halbuki orijinalinde bunlar alt insan kabul ediliyor..
Orjinaller yaşasaydı, bunları infaz ederdi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Aralık 2024; 11:30:22 > -
Sevmek mecburiyetinde degilsin ama insan olarak sen ne gibi haklara sahipsen onlar da aynı haklara sahip.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendime açıklayamıyorum ama işte.
Elbette kendi ülkelerinde falan
-
Kendi ülkesi? Ya kendi ülkesinde? Nazilerin kestiği yahudiler baska bir memleketin vatandaşı miydi?
Vatandaş olmakla olmuyor işte senin vatandaş dediğin şey sadece bir kağıt parçası bir kağıt parçasına sahip olmakla o ülkeli olmazsın.. kendi ülkesi olacak, oranın vatandaşı olacak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Aralık 2024; 13:50:43 > -
Hacım bir ırk mı millet mi ne vardı Yahudi değildi ama bizi kestiler diyorlar.. Onları da Naziler mi kesti?
-
Anayasada ne yazıyorsa öyle oluyor o iş yalnız.
Anayasada ne yazıyor? Nazilik yapmayın mı yazıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Aralık 2024; 15:37:59 > -
Önceden bir insan nasıl Osmanlı olduğunu kabul etmez etmeyen Rum ermeni zihniyetlidir demişsin şimdi şaka Maka bizansli olduğumuz gerçeği diyorsun ne iş?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X