Şimdi Ara

Şaka maka Acun ılıcalının gerilemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yetenek sizsiniz artık ilk 30 giremiyor reytinglerde, çok sıkıcı oldu,ilk çıktığında popülerdi.

O ses Türkiye, artık fazla tadı yok.

Survivor bu çok popülerdi, bu yılki yarışmacı tercihleri, giren çıkan,takım değiştiren,sakatlanan vs tutmadı gibi

yani şunu görüyorum artık geriliyor eski heycanlar yok,sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 24 Nisan 2018; 21:14:47 >

• Kardeş izleyenlere lafım yok ama hayatım boyunca ne o ses Türkiye izledim ne survivor , dirilişi de izlemedim izlemem. İnsanlar bu 3 programdan ne anlıyor , anlayamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACUN ILICALI BİR MARKADIR....

Dominike gel Abi , Mevzu var desin, hiç düşünmem..

Kayseri' den dalar Dominik'ten çıkarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz orda futbol gibi profosyonel sporcuların yarışmasını değil

amatör halktan insanların yarışmasını ada hayatını ödüllerini istiyoruz

at yarışı gibi 7/24 sporcuların aynı parkularda yarışıp durması sıkıyor

Yarışmacılar halktan olunca eğlenceli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banane lan
  • Demek ki halkımız az da olsa bilinçlenmeye başladı...İyi haber...
  • Ülker ve Doğuş'un ardından Acun Ilıcalı da borçlarını yapılandırmak istiyor

https://tr.sputniknews.com/ekonomi/201804251033178045-ulker-ve-dogusun-ardindan-acun-ilicali-da-borclarini-yapilandirmak-istiyor/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski tadı olmadığına katılıyorum. Ama reytinglerde düşüş söz konusu değil. Survivor ve O ses 1. olmaya devam ediyor. Sanılanın aksine Acun gerilemiyor ilerliyor. Her sene başka bir ülkeye Survivor çekiyor. Önümüzdeki sene Amerikadaki Survivoru çekecekmiş.

• hocam adam dünyaya açılıyor ondan olabilir mi bak bakalım yunanistan romanya meksika kolombiya brezilya reytingleri ne alemde

• sadece salı ve pazartesi tutmuyo o kadar da olsun bi zahmet.

Ama diğer programlara katılıyorum eski tatları yok.
  • ben adamın düşmanı değilim,bende izledim birzamanlar ama şimdi ilgimi çekmiyor,birde yurtdışında yaşıyorum vakit yok.

şunu da anlatayım,bu yarışmalar yurtdışında alınıyor,acun bunlara para ödüyor isim hakkı için,kendi bulduğu yarışmalar değil.

bence yenilikçi olmalı, buna kafa yormalı,kendi üretmeli, yurtdışından hop al, çevir Türkçeye,sonra kabak tadı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Demek ki halkımız az da olsa bilinçlenmeye başladı...İyi haber...
    Nasıya dizileri görmüyosun galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

hocam adam dünyaya açılıyor ondan olabilir mi bak bakalım yunanistan romanya meksika kolombiya brezilya reytingleri ne alemde
    orda ne çekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

orda ne çekiyor?

Alıntıları Göster
    survivor ve evet meksika da çok tutuldu bizdeki gibi aynen.Brezilya da programı bitirdi bile şimdi kolombiya romanya yunanistan ve türkiyeyi çekiyor temmuz da amerikayı çekecek yani küçülmüyor büyüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babafingo31313131

survivor ve evet meksika da çok tutuldu bizdeki gibi aynen.Brezilya da programı bitirdi bile şimdi kolombiya romanya yunanistan ve türkiyeyi çekiyor temmuz da amerikayı çekecek yani küçülmüyor büyüyor

Alıntıları Göster
    ben küçülüyor demedim, Türkiye de eskiden popüler olan programlar artık o kadar ilgi çekici değil dedim. ayrıca bende acunun programlarını seviyorum,ama yenilikçi olmak lazım.
  • Yetenek sizsiniz, o ses Türkiye izlemedim hiç geçen sene bütün kış yattım çalışmadım ilk defa geçen sezon izlemiştim survivoru çok beğenmiştim ama bu sene iyi değil özellikle yarışmalar haricinde yarışmacıların ada hayatında olay yok :) geçen sene kavga gürültü güzeldi sadece sporcu olunca bir anlamı kalmamış.yine de saatlerce survivor izlemek yerine daha yararlı birşeyler yapılabilir burası da kesin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: semamca_07

Yetenek sizsiniz, o ses Türkiye izlemedim hiç geçen sene bütün kış yattım çalışmadım ilk defa geçen sezon izlemiştim survivoru çok beğenmiştim ama bu sene iyi değil özellikle yarışmalar haricinde yarışmacıların ada hayatında olay yok :) geçen sene kavga gürültü güzeldi sadece sporcu olunca bir anlamı kalmamış.yine de saatlerce survivor izlemek yerine daha yararlı birşeyler yapılabilir burası da kesin :)
    aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.