Şimdi Ara

Saints Row IV Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bir snake değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda %56'lara geldim bu saatten sonra inceleme izlemezdim normalde ama sizin incelemeleriniz güzel oluyor diye izleyeceğim

Edit : Bu oyunu hiç alakası olmayan GTA 5 ve Watch Dogs ile karşılaştıran troller konuyu basmış yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 16 Eylül 2013; 13:11:41 >
  • bir most wanted değil...
  • GTA V ve Watch Dogs apayrı oyunlar onlarla karşılaştırmayalım. Oyun gerçekten eğlence adına çok şey sunuyor.
  • Bu Oyunu Çoktan Oynamama Rağmen Sırf Muhabbet İçin İzledim.Böyle Devam Edin.Birde Payday 2 İncelemesi Nerede Kaldı Be Abilerim.

• Yalnız karakter Bruce Willis'e mi benzetilmiş ne?

• Şu karanlık havası oyunu çok boğucu bir hale getirmiş. Kırmızı ve mavi renkleri görmekten bıktım artık umarım oyun bitince eski şehrimize güneşimize kavuşuruz. Güneşli havada arabamı modifiye edip dolanmak istiyorum Bir de bu simulasyonun içinden çıkamıyor muyuz hep simulasyonda mı oynuyoruz? Duvarların üzerindeki dokular değişiyor, bazı arabalar kareli kareli gözüküyor. Simulasyon havasını çok güzel vermiş ama ben artık SR3'te ki gibi normal bir şehir istiyorum
  • çok güzel bir inceleme olmuş gökhana teşekkürler
    oyun için puanlama verilmeyip oyunun nasıl ne niçin alınmasının gerekliliğinin videoda sunulması bu oyun için çok güzel olmuş
    önceki diablo 3 vidoesundan sonra bu inceleme tam gökhana yakışır tarzda olmuşş
    espiri ve absürdlüğü sevenler için herhalde biçilmiş kaftan ama benim için çokçokk fazla absürd

• Süper güçler Prototype oyunundaki güçlere epey bi benzemiş :) biraz GTA biraz Prototype birazda bilimkurgu :D

• Şu oyunu gördükten sonra neden adam gibi matrıx oyunu yapılmadı diye bir ah çektim.
  • sonunda çalan şarkıyı söylermisiniz acaba
  • Sondaki şarkıyı arayanlar;

http://www.youtube.com/watch?v=SwqOQCKFNa0

• Ne gereksiz boş bir oyundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Sondaki şarkıyı arayanlar;<br><br>SwqOQCKFNa0

404 not found hatası veriyor

quote:

Orijinalden alıntı: eko keko

Yalnız karakter Bruce Willis'e mi benzetilmiş ne?

Zaten Bruce Willis'i adlığnı belirtiyor. onu videoda belirtiyor.

• bir sims değil. hey allahım ne kadar saçma yorumlar var. her oyunu başka oyunlarla kıyaslayıp fanboyluk yapmayı bırakın da hepsinden ayrı ayrı keyif almaya bakın.

• mantık aramayın :D

• Güzel bir oyun open-world sevenlerin bakmasını tavsiye ederim.İncelemede bence yerinde olmuş.

• Oyun cidden eğlenceli. Sıkılanlara da Coop modunu öneririm, arkadaşla saatlerce kalkamadık oyunun başından
  • prototype 3 yapsalarmış oyunun adını uygun olurmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.