Oyunun iyi yönleri neler?Eksik yönleri neler?İyi olduğu yönler neler?Video incelemeden anladığım kadarıyla grafikler orta kalite,hikaye sıfır,yapay zeka yok,eğlenceli bir oyun.İlk bakışta göze hoş geliyor ama bir süre sonra sıkıyor mu?
GTA'da oldugu gıbı bos bos gezmekten adam oldurmekten zevk alıyor isen bu oyundan çok çok çok daha zevk alırsın... ama içerik bekleme sadece bunları yapıp eglenirsin :)
quote:
Orijinalden alıntı: besttrr
GTA'da oldugu gıbı bos bos gezmekten adam oldurmekten zevk alıyor isen bu oyundan çok çok çok daha zevk alırsın... ama içerik bekleme sadece bunları yapıp eglenirsin :)
gtanın(gta ıv) senaryosu da iyi ama anladığım kadarıyla bu oyunda boyle birşey yok.gta ıvdakı gibi çeşitlilik var mı?
çok apsürt bir oyun GTA gibi bir konu bekleme ama yinede iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein was here
Oyunun iyi yönleri neler?Eksik yönleri neler?İyi olduğu yönler neler?Video incelemeden anladığım kadarıyla grafikler orta kalite,hikaye sıfır,yapay zeka yok,eğlenceli bir oyun.İlk bakışta göze hoş geliyor ama bir süre sonra sıkıyor mu?
Hikaye yok değil.Gayet eğlenceli ve görevler senin seçimine göre bitiyor.Yaklaşık 10 görevin sonunu kendin belirliyorsun.GTA 4'ten daha çok yapacak yan görev var.Co-op ve Whored mod çok eğlenceli.Whored mod survival gibi ama daha keyifli.
Tamamen eğlenceye yönelik bir oyun, onun dışında hiçbir şey beklememelisin.. Ehh oyunlarda eğlenmek için olduğuna göre bu oyun alınır..
Ben aldım ve 1 hafta sonra sıkıldım oyundan, tavsiye etmem. Sırf Uncharted 3 almadım diye yanıyorum ya..