Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Profiteer arkadaşım oyunu kötülüyor ama dikkat ettimde bu forumdan çıkmıyor hiç sürekli ss koyuyor..Madem beğenmedin niye hala oynuyorsunNeyse bende şimdi oyunu kuruyorum yorumlarımı birazdan yazarım
  • Oyuna zaman tanımazsanız sevmezsiniz GTA nın adı olmadan önce de böyleydi şimdi GTA nın yenisi gelse sevmeseniz bile oynarsınız adını biliyorsunuz diye zamanlada ısınırsınız....ki bu oyun içerik olarak GTA dan çook fazla

Not:Batuchan birazdan yazma oyna biraz oyunu Saints i yani kendi gangster grubunu tekrar oluştur falan sonra yazarsın :) Ama bu pc de oynanabilirlik zayıf demiş bazı arkadaşlar o beni düşündürdü bende hiç öle sorun yok sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazil -- 9 Ocak 2009; 9:30:44 >
  • oynanabilirlk cok kötü, takoz gibi oyun bnm hoşuma gitmedi...
  • Arkadaşlar bence oyunu indirip boşuna zaman kaybetmeyin. Bir oyun bu kadar mı kötü olur. Hadi grafiği geçtim bir GTA beklemiyoruz ama o oynanabirlilik ne öyle odun gibi. Araba kullanırken sanki hiç lastik yokmuş gibi cart diye dönüveriyor. Nişan alma kötü. Acayip bir şehir tasarımı var. Yani sizin anlıyacağınız oyunu kurdum 20 dakka oynadım ve uninstall. Büyük hayal kırıklığı benim için. Beğenen arkadaşlara bişey demiyorum ama göz var nizam var yani...
  • Oyun gerçekten bu kadar kötüyse neden 8 üzeri puan alıyor ? yani oyunu oynamamışsınızki direk GTA da şu vardı bunda yok onda bu var bunda bu yok diyerek oynanmazki ya ? farklı açıdan bakacaksınız ben daha oynamadım ama halen eminim (videolarda gta nınkinden çok gülüyordum) oyundada güleceğimdir...
  • Bende onu demeye çalışıyorum heryerde puanı çok iyi oynayanlarda çok iyi puanlar vermişler ama burda kontrollere taktılar???Ben dediğim gibi konsolda oynuyorum kontrollerde hiçbir sorun yok PC demi acaba sorun anlamıyorum ki ya da gerçekten şans vermiyorsunuz....Görevleri yapıyormusunuz oyuna başladınızmı anlamadım ama neyse ben konsolda son derece zevk alıyorum sizin adınıza üzüldüm o zaman ne diim...
  • Hiç olmazsa vaad ettiği eğlenceyi sunuyor oyun (okuduğum incelemelere göre). Birkaç saat iyi vakit geçirmek ama kendini çok yormak istemeyen oyuncular için birebir gibi.
    http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/saintsrow2
  • oyunun kontrol ve oynanabilirlik en kötü gta gibi olur...ondan daha kötüsü legandary diyorum:D:D:D
  • Ya beyler bırakın ya oynayanların çoğu hemen GTA 4 ile kıyaslıyor o kadar videosuna baktım okadar eğlence varki zaten o eğlenceyi kendin yaratıyorsun oyunda yani bir yandanda oynamayı bilmek lazım
  • gta ile kıyaslansa ne olcakki kardeş sonuçta bence bu oyunun artısı daha çopk gtadan......sürekli oyunun oynanabilirlikden bahsediliyor......bunlar halledilemeyecek bir sorunmu....??? basit işler bunlar......grafik zaten bilindiği gibi.....custom olayları 5 çeker gtaya ......oyun kendi dalında kraldır bence

üstelik şu an oyunu orjinal oynayan yok...yediğiniz krekerle dikkat edin hastalıklı olabilir....1-2 gün şans verin ...çünkü ben buldum ve bende sorun yok ararsanız sizde bulursnuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inan1981 -- 9 Ocak 2009; 11:25:30 >
  • Konunun durumuna baktımki çok tartışmalar olmuş....Şunu diyelimki Gta serisine şuan tam olarak bir rakip yoktur.Gta Sa da güzeldir Gta IVda.Ayrıca ben gta serisine rakip olacak oyunların çıkmasını isterim.Böylece bu bizim karımız olur.Boşu boşuna tartışmanın gereği yok.
  • Oyunu indiriyorum aslında eğlenceli duruyor ama gözüme can barları falan çarptı çok cilcilli dşkkat dağıtıcı olmuş
  • Eveeet ben geldim..Şimdi oyunda hakikatten optimasyon sorunu var bu bi gerçek fakat eğlence muhteşem..Gerçekten oyun çok ayrıntılı san andreasın 2 kat ayrıntılısı düşünün..Kötü yanlarıda varmış gerçekten özellikle optimasyon kıl etti beni bide arkadaşların dediği gibi araba sürüşü biraz garip fakat öte yandan çokta eğlenceli...Bu oyunda gerçekçilik aramayın oyun abartı üzerine yapılmış amaç eğlence zaten o adamları tutup30metre fırlatmak falan çok iyi Notum 8/10.. Bu arada gang customda gangın rengini falan değiştiremiyoruz dimi?
  • Dün akşam foruma girmemiştim bu sabah bir bakayım dedim oyunu oynayanlar falan ne demişler ama gördüm ki kavga gürültü eksik olmamış üzüldüm doğrusu. Herneyse oyunu oynamak isteyen biri zaten kimsenin yorumu ile hareket etmez eğer oynamak istiyorsa satın alır oynar. Yorum yapılsın elbet (kötü veya iyi) ama yapılan yorumlara saygı da gösterilsin aynı zamanda. Bu konu da fazla yazmak istemiyorum çünkü zaten gereksiz atışmalarla dolmuş son iki sayfa daha da uzasın istemem.

@batuchan oyunun optimizasyonunun kötü olduğunu söylüyorsun gerçi bende yabancı forumlarda dün okudum kötü olduğunu peki sistemin nedir ortalama kaç fps alıyorsun söylersen sevinirim.
  • Bence bu oyunu oynayacağınıza gidin Mercenaries 2 World in Flames oynayın çok daha eğlenceli kanımca. Tabiri caizse oyunda ruh yok. Yapay zeka sıfır. Koskoca helikopter 7-8 tabanca mermisiyle patlayabiliyor. Bir görselikte yok oyunda. Genede tekrar kurdum oynamaya çalışıyorum belki beğenirim diye ama bakalım ne kadar dayanabileceğim.
  • oyunu hala indiriyorum ve yazılan yorumlar çok kafamı karıştırdı. oyunu beğenende var beğenmeyede. en iyisi oyunu kurup denemek. kötüyse sileriz, iyiyse karlı çıkan oluruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Ya beyler bırakın ya oynayanların çoğu hemen GTA 4 ile kıyaslıyor o kadar videosuna baktım okadar eğlence varki zaten o eğlenceyi kendin yaratıyorsun oyunda yani bir yandanda oynamayı bilmek lazım

çıkmadan önce o kadar tantana yapıldı gta nın pabucu dama atılacak diye onun etkileri bunlar tabi kıyaslarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 9 Ocak 2009; 12:27:43 >
  • Dostlar bu oyunu eğlence için oynayın.Gerçekçilik aramayın...Ufo bile kullanabiliyorsunuz oyunda.İyi vakit geçirmek istiyorsanız indirin pişman olmazsınız.Her oyunu gta ile karşılaştırmayın.
  • Oyun GTA dan çok daha eğlenceli aynı zamanda videolar ve hikaye çok güzel aynı zamanda GTA dan çooooooook daha fazla alternatife sahip bir oyun yapabileceğin şey çok.

Batuchan beğenmene sevindim ama oynamaya devam et çünkü beğenmenin yerini GTA da neymiş duygusu alacak zamanla.Ben GTA hastası biri olarak bu oyundaki seçenekleri görünce artık öyle diyorum.GTA süper grafikleri süper kimse rakip olamaz ama bir oyun grafikten ibaret değildir....O sebeple ben bu oyundan çook zevk alıyorum.Gangster gruplarından Ronini yok ettim aradaki videolar film gibi yemin ediyorum dizi gibi hemen bölüm bitince noolcak diye meraktan kendimi alamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brazil

Oyun GTA dan çok daha eğlenceli aynı zamanda videolar ve hikaye çok güzel aynı zamanda GTA dan çooooooook daha fazla alternatife sahip bir oyun yapabileceğin şey çok.

Batuchan beğenmene sevindim ama oynamaya devam et çünkü beğenmenin yerini GTA da neymiş duygusu alacak zamanla.Ben GTA hastası biri olarak bu oyundaki seçenekleri görünce artık öyle diyorum.GTA süper grafikleri süper kimse rakip olamaz ama bir oyun grafikten ibaret değildir....O sebeple ben bu oyundan çook zevk alıyorum.Gangster gruplarından Ronini yok ettim aradaki videolar film gibi yemin ediyorum dizi gibi hemen bölüm bitince noolcak diye meraktan kendimi alamıyorum.

işte burda zevkler ve renkler mevzusu ön plana çıkıyor. oyunda ufo aracı kullanmak, vurduğun adamı uçurmak gibi şeylerden hoşlananlar için güzel olabilir ama gerçekçilik ve oynanabilirlik arayanlar için değil gibi. son olarak görüşümü de belirteyim bana fazla çocuksu geldi. beğenenlere iyi oyunlar.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.