Şimdi Ara

Sahur vakti dolandırıldık. (Kapora)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
6.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: Ben kimsenin malını ucuza kapatmaya calışmadim. Adam ilana o rakami yazmis. İsrarla daha fazla mi teklif etseydim.

Adam 500 lira kapora istedi ama ben 100 lirada israr ettim. Riskin farkindaydim. Başlikta hayat dersi vermeye gelmis herkes. Millet bu araba ev aliminda bazen onbinlerce lira dolandiriliyor. Kimse buyuk konusmasin

Buradaki cogu yorumu okudum ve dolandırıcılara duyulan hayranlığı gordum. Dolandiricidan ozur diliyorum. Lutfen beni linç edin.

Ayda 10 bin lira kazaniyoruz cok sukur 100 lira benim icin deger ifade etmez. Magdur da degilim. Sadece bir dolandiricilik hikayesi paylastim.

Zaten adama tamamen inansam 500 yollardim. Kolpa ihtimalini de düşündük. Ayrica piyasanın altında araç almaya çalışmak suç degildir. Kimseyi zorlamıyorum ve kandırmıyorum. Araba işi yapmıyorum. Önrümde arabadan 1 kuruş kazanmadım. Ne kadar önyargılı ve insafsız bir millet olmuşuz. Donanımhaber ölücü mezarcı kaynıyor(kesinlikle bu kisileri kınamıyorum) ama bana ahlak dersi veriyor bazi bilirkisiler.

Saygisiz kisiler haric yorum yapanlara tesekkur ederim.
    ———————————-

Arabanin fiyati baya makul geldi. Satici da ikna ediciydi. Araba kacmasin diye 100 ₺ yolladim. Enpara hesabim olmayinca cebe para yolladim. Adam direkt beni engelledi.

Ardindan ilan sahibinin ismini degistirdi.

Elemani baska bir numaradan aradim olta attim hatta bana enpara hesap bilgilerini verdi. Ben tabi kalaylayinca whatsapp yazilarini sildi. Orda uyanamadik iste. Whatsapp delileri gitti. Ama diger telefondakileri silemedi heralde.

Adam aracin ruhsat resmi yolluyor whatsaptan. Ruhsat sahibi ismi baska. Cebe para isterken ruhsat sahibi benim dedi ben de ruhsattaku bilgilerle parayi yolladim.

Sonra baska numaradan enpara hesabini istedim hesap sahibi serif yilmaz dedi. Ama bu sefer ruhsatin sag yapragini yollamadi. Ruhsat kocaelide dedi.

Telefonda tam kalaylamaya basladim ki kapatti engelledi.

Kapora olarak 100 ₺ gitti. Ramazan da dinlemiyolar. Ayip ya.

Ruhsat sahibinin belki dunyadan haberi yok.
    Ruhsat resmi de var ama paylasmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliriza81 -- 17 Mayıs 2020; 15:42:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hızlıca sahibinden de hızlıca fiyatlara baktım.gecmisinde Luna parklarda çarpışan oto olarak hizmet verenler 66 bin TL den başlıyor.

Yapılan dolandırıcılığı haklı çıkarmaz ama aklıma sülün Osman geldi.

Yıl 2020 ve kapora yollamak.gecmis olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 15 Mayıs 2020; 8:43:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Yakin gecmiste kapora yollamadigim icin bir arac kacirdim. Bu sefer riske gireyim dedim. Cunku kacirdigim arac temizdi ve hile yoktu. 500 istedi 100 yolladim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

Yakin gecmiste kapora yollamadigim icin bir arac kacirdim. Bu sefer riske gireyim dedim. Cunku kacirdigim arac temizdi ve hile yoktu. 500 istedi 100 yolladim.
    Kusura bakmayın lütfen, halen daha bu kaparo ve telefon (yok savcıyım, yok fetöden aranıyorsunuz v.s.) dolandırıcılarına düşen var mı diyordum ki canlı örneği olmuşsunuz. Foruma yazdığınıza göre de genç bir kardeşimizsin, nasıl düşersiniz bu tuzaklara, her gün okuyoruz, dinliyoruz bu tür adi dolandırıcılık haberlerini. Umarım küpe olur.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• geçmiş olsun TC kimlik numarasına sahipsiniz artık. Durumu polise bildirmekten zarar gelmez. Ayrıca bankanızın müşteri hizmetlerine de durumu bildirip en azından o hesabı mimlemelerini sağlayabilirsiniz

Kumar oldu bizimkisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bile bile lades. geçmiş olsun.
  • kusura bakma da dolandırılmayı hak etmişsin kardeşim. kapora yollamak da nedir? sanki bulduğun araba dünyada ender bulunan eşsiz bir araç. sıradan bir fiesta. şu sözü sakın unutma "bedava peynir sadece fare kapanında olur."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 15 Mayıs 2020; 9:16:53 >

Size güzel bir tecrübe satmış.ileride daha büyük bir zarardan kurtarmış.

Zamanın dolandırıcılarından Sülün osman şöyle demişti "Ben kimseyi dolandırmadım.Elimdeki malı benden düşük fiyata alıp pahalıya satmaya çalışan ,beni dolandırmaya çalışan kişileri dolandırdım "

sizinkide bu hesap düşük mal görünce hemen atlamışsınız.Adam sizi çarpmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 15 Mayıs 2020; 9:22:23 >

• ozymn32 O kullanıcısına yanıt
    Bizde suçu ve suçluyu kutsama kültürü var malesef. Hırsızın suçu olmaz. Hırsizlar yeterince suclanmadigi icin kabahat hep evsahibinde olur.

Bu piyasada kapora hala var. Kaporayı arac sahibine elden versem adam onu da inkar edebilir. Kapora vermemek de bi tercih. Kaporayi ruhsat sahibinin hesabina atsan bile onun da açıkları var. Niyeti bozuk adama napsan boş.

Bu yuzden bana dokunmayacak bir meblağ yolladım.

• Bu hikayenin konuyla ilgisi yok. Ben kimseyi telaşla ucuza mal satmaya zorlamadim. İlan koymus aradim. Adamin oraya ilan koymasiyla benim ilgim yok.

• Polise sikayet etmeyecekseniz yapacak bir sey yok

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    İban numarasinin ekran resmini alamadim sadece elimde telefon no kaldi. Bir de whatsap yazilari. Bir ise yarar umarim.

• 100 tl ye hayatının dersini almışsın. Bence gayet uygun fiyat.

• Dolandırılma yok gibi ticari bir uyuşmazlık söz konusu. Siz ava giderken acılandınız. Ama ucuz acılandınız bu dersin fiyatı uygundu size sizde kardasınız yani.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.