Şimdi Ara

Sahte parfümü duty free diye satan dolandırıcılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün yolda yürürken birden arabadan inip merhaba dedi yol tarifi soracak sandım daha sonra arabadan bir poşet aldı bana parfümleri gösterdi kutu orj gibi şişede orj aynısı thy de çalıştığını söyledi vs bunlardan prim alıyorum dedi paraya ihtiyacım var dedi arabaya yakıtta alabilirsin dedi parfümü sıktı elime 100 tl dedi yok dedim 50 teklif ettim 70 dedi hayır veremem gidiyorum dedim tamam 50 olsun dedi yakıt alırım dedim gittik yakıt aldım 50 liralık daha sonra sağdan soldan araştırmamla ekşide gördüm okudum keşke 20 lira deseydim onada tamam diyorlarmış konuyu öne çıkaralım başka arkadaşlar yaşamasın bu durumu bide hakkını helal et diyor giderken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ahaha bu adamlar 10 yıl önce de vardı,ama ellerinde bavul ile geziyorlardi
    gecen gün thy'de misafir beklerken bir fluence yanaştı aynen ben de yol soracak sandım :D
    hocam ihracat fazlası orjinal parfümlerim var denemek ister misin dedi,yok abi ben istanbulun yerlisiyim bak şurda mardinliler var onlar alır dedim :D şakalaştık gitti..
  • Aynısı denk geldi sahte oldugunu anladım ama bozmadım kibarca reddettim, en son 2 tanesini 50 e vereyim dedi, gümrükden çıkma fln dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahte ise tenine sıkma hacı çamaşırına falan sık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi su koymuşlar kıyafete sıkıyorum ıslanıyor vaşlaha içim yandı gitti 50 kağıt keşke birdaha karşıma çıksa böyle adamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Duty free den parfüm alacam, ordan parfüm alan, parfümden anlayan arkadaşlara sormak istiyorum..

Duty freden alınan parfümler orjinalmi?

Sıkıntı yaşarmıyım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahte Olan Orjinal Parfümler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.