Şimdi Ara

Sahte mi gerçek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,spiegen den bir kılıf beğendim fakat bu kılıf kendi sitesinde 100tl gittigidiyorda bu linkte 54,90. Orjinal filan yazıyor ama sizin bir fikrinizi almak istedim.

• Gittigidiyordan bisiklet, iphone 5s, Asus ve iPad, üst baş giyim falan bir sürü şey aldım hepsi orjinaldi sorun olacağını sanmıyorum. Link alabilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onslaught23

Gittigidiyordan bisiklet, iphone 5s, Asus ve iPad, üst baş giyim falan bir sürü şey aldım hepsi orjinaldi sorun olacağını sanmıyorum. Link alabilir miyiz ?

Link var işte mesajda:
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/spigen-iphone-5-5s-tough-armor-case-kilif-kapak-118988590
  • quote:

Orijinalden alıntı: onslaught23

Gittigidiyordan bisiklet, iphone 5s, Asus ve iPad, üst baş giyim falan bir sürü şey aldım hepsi orjinaldi sorun olacağını sanmıyorum. Link alabilir miyiz ?

yazıda var linki
  • reachthetop kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor sizin benim gibi insanların kendi şahsi ticari imkanlarıyla da ürün sattığı bir yer olduğu için replika diye tabir edilen orijinal olmayan ürünlerin de satıldığı bir yer. n11 öyle değil çünkü mağaza sistemli ama gittigidiyor mağaza sistemli değil o yüzden takibini yapmaları çok zor. Siz satıcıya sorun en iyisi. Bunlar yurtdışından uygun fiyata alınmış ürünle de olabilir. Şahsen ben 6-8 $ çok defa aldım böyle kılıf. Onu da o fiyatlardan satabilirdim şahsen.

Satıcı garanti vermiş hocam. Bi sorun kendisine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 17 Temmuz 2014; 17:06:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Gittigidiyor sizin benim gibi insanların kendi şahsi ticari imkanlarıyla da ürün sattığı bir yer olduğu için replika diye tabir edilen orijinal olmayan ürünlerin de satıldığı bir yer. n11 öyle değil çünkü mağaza sistemli ama gittigidiyor mağaza sistemli değil o yüzden takibini yapmaları çok zor. Siz satıcıya sorun en iyisi. Bunlar yurtdışından uygun fiyata alınmış ürünle de olabilir. Şahsen ben 6-8 $ çok defa aldım böyle kılıf. Onu da o fiyatlardan satabilirdim şahsen.

Aynı kılıftan satan vardı 40tl ye ona orjinaldir diye bir ibare yoktu ben de adama sordum orjinal değil dedi bu ise 55 tl ama orjinaldir filan diyor buna da sordum dün cevap gelmedi daha...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reachthetop

quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Aynı kılıftan satan vardı 40tl ye ona orjinaldir diye bir ibare yoktu ben de adama sordum orjinal değil dedi bu ise 55 tl ama orjinaldir filan diyor buna da sordum dün cevap gelmedi daha...

Arkadaşa katılıyorum
    Fiyatlar farklı fakat orijinal olabiliyor
    Ben orijinal lacoste kırmızı kutu 125 ml parfümü 123 liraya aldım ama 145 160 liraya satanda vardı.

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar sanıtım bunu sipariş edeceğim

• kaçak gelmiş vergisiz satıyor fiyatının biraz uygun olması normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

kaçak gelmiş vergisiz satıyor fiyatının biraz uygun olması normal

Kaçak geldiğini nerden anladınız sizce almalı mıyım ?

• reachthetop kullanıcısına yanıt
    sahte demiyorum, vergisisz satıyor sadece, bavulunda getirmiş adam dışardan
  • quote:

tamam teşekkür ederim sipariş ediyorum o zaman
  • quote:

quote:

Arkadaşım aldığında kutunun içerisinde küçük bir kod çıkar o koduhttp://www.sgporiginal.com/ sitesinde onaylatırsan gerçektir değilse sahtedir sahte olduğunda gittigidiyordan ürünü iptal edersinde geri gönderirsin bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berksenayy -- 17 Temmuz 2014; 19:08:10 >

• ürün orjinal spigenin sitesindeki fiyatlar kazık gg de ve n11 de daha ucuza aynı ürün var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksenayy

quote:

quote:

Arkadaşım aldığında kutunun içerisinde küçük bir kod çıkar o koduhttp://www.sgporiginal.com/ sitesinde onaylatırsan gerçektir değilse sahtedir sahte olduğunda gittigidiyordan ürünü iptal edersinde geri gönderirsin bu kadar

Teşekkür ediyorum

• Bu sondan 3. Olan hangi renk bende sipariş edeceğim mavi gibi duruyor ama grinin arka sinda hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Bu sondan 3. Olan hangi renk bende sipariş edeceğim mavi gibi duruyor ama grinin arka sinda hocam

Petrol diye geçiyor hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.