Şimdi Ara

sahte ayakkabı alıcam istanbul kadıköy civarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
35.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hep arkadaşlardan duyuyorum karaköyden kadıköyden sahte ayakkabı alıyorlar
    bizim oul siyah ayakkabı istiyor sporda olsa şöle bayram harçlıklarıyla dandik bi ayakkabı alıcam
    böle sahte satan kaçak satan yer biliyormusunuz?

Kadıköy'de Sahte Ayakkabı Alımı

Kadıköy, çeşitli ayakkabı mağazaları ve pasajları ile İstanbul'da sahte ayakkabı alışverişinin önemli merkezlerinden biridir. Kadıköy Ayakkabıcılar Pasajı'nda çok sayıda sahte ayakkabı satan dükkan bulabilirsiniz.

Özellikle ünlü markaların replika spor ayakkabılarını ve ucuz ithal ayakkabıları bu bölgede bulabilirsiniz. Ancak, sahte ayakkabı alırken bazı hususlara dikkat etmeniz önemlidir:

• Kalite Kontrolü: Sahte ayakkabılar genellikle orijinal ürünlere göre daha düşük kalitede malzemelerden üretilir. Ayakkabıları satın almadan önce dikkatlice inceleyin ve dikiş kalitesine, malzemelere ve işçiliğe bakın.

• Fiyat: Sahte ayakkabılar genellikle orijinal ürünlerden daha ucuzdur, ancak çok düşük fiyatlar da şüpheli olmalıdır. Aşırı derecede ucuz ayakkabılar genellikle daha düşük kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiş olabilir.

• Marka Adı ve Logosu: Sahte ayakkabılar genellikle markanın adını ve logosunu içerir, ancak bunlar genellikle orijinal ürünlerle aynı değildir. Yazım hatalarına, düşük kaliteli baskılara veya yanlış yerleştirilmiş logolara dikkat edin.

Kadıköy'de güvenilir bir sahte ayakkabı mağazası bulmak önemlidir. İşte bazı ipuçları:

• Referansları Kontrol Edin: Arkadaşlarınızdan veya çevrimiçi incelemelerden güvenilir mağazalar hakkında bilgi alın.

• Ürün Garantisi Verin: Güvenilir mağazalar genellikle sahte ayakkabılar için bir tür garanti veya değişim politikası sunar.

• Mağazayı Ziyaret Edin: Mağazayı şahsen ziyaret ederek ürünleri kendiniz inceleyebilir ve satıcı ile konuşabilirsiniz.

Dikkatli bir araştırma ve yukarıdaki ipuçlarını takip ederek Kadıköy'de güvenli ve kaliteli sahte ayakkabılar bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yukarı
    ""belaya hazir olun hem de cifte belaya
    dunyayi yozlasmaktan korumak icin
    tum insanlari kendi semsiyemizin altina toplayana
    kotulugumuzu yildizlara sicratana kadar
    Ertungaa ! Ruberu !
    roket takimi her zaman isik hiziyla hareket eder
    ya teslim olun ya da savasmaya hazir olun ! "
  • lütfen dalga geçmeyin bilen varsa dükkan ismi sokak ismi bile yeter
  • hacı alma gozunu sewim 40 lıra ona werceğine git 30 daha koy 70-80 e enson ykm de nıke ler vardi
    gıcık oluyom cunku giyenlere :)

cok ısıtyosan adresi werim akmara gıden sokak wrya mıgros wr hanı onun tam karşi sokagına gir içkicıler sokagı wr hanı cakma taksıme dogru saga soluna bak bulucaksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çakma AYAKKABI İZMİRDE NERDE
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  sahte ayakkabı alıcam istanbul kadıköy civarı

bunun tarzında ayakkabılar kunduracılarda dolu var

yazıcıoğlu işhanını geç sağa dön soldaki han 1.kata çık 35-40ytl arası sahte ayakkabı var ben hersene 1 orjinal nike mağazasından 3 tane sahte ayakkabı alırım tavsiye ederim gerçekten başarılı...
  • Bende izmir'de arıyorum bulamadım.Eskiden heryerde vardı.

sahte ayakkabı alıcam istanbul kadıköy civarı

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

Alma sahte ayakkabı merkez börekçisinin yanında nike var orda %50 indirim yapılan ayakkabılar oluyor ben 2 tane aldım indirimden mutlaka bir bak iyi ürünler pahalı olacak diye bir kaide yok

biraz daha açarmısın

quote:

merhaba,

yazıcıoğlu işhanını geç sağa dön soldaki han 1.kata çık 35-40ytl arası sahte ayakkabı var ben hersene 1 orjinal nike mağazasından 3 tane sahte ayakkabı alırım tavsiye ederim gerçekten başarılı...

allah razı olsun haftasonu yada zaman bulusam bakacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SummerGlau -- 30 Eylül 2008; 11:15:00 >

• Abicim balıkçıların olduğu sokak var ya arada orada bi sahte spor ayakkabı satoyılar ağzın açık kalır. Aklına gelen her model var

Orjinalden alıntı: redeha

quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

Alma sahte ayakkabı merkez börekçisinin yanında nike var orda %50 indirim yapılan ayakkabılar oluyor ben 2 tane aldım indirimden mutlaka bir bak iyi ürünler pahalı olacak diye bir kaide yok

biraz daha açarmısın

quote:

merhaba,

allah razı olsun haftasonu yada zaman bulusam bakacam

Lan nankör herif aynı cevabı ilk snaa ben verdim yukarda

• sakın uzakdur sahte ayakkabıdan 2 gün sonra açılıyor yanları iğrenç oluyor biraz daha koy orjinal al

30 - 50 arası değişir...
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • nie illa nıke adi olucak? gıt lescon lotto kınteix al ama yokki
  • quote:

Orjinalden alıntı: cici_adam

Abicim balıkçıların olduğu sokak var ya arada orada bi sahte spor ayakkabı satoyılar ağzın açık kalır. Aklına gelen her model var

biraz daha geniş tarif lütfen
    orayı bilmiyorum
    Osmanağa camii nerede peki?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.