Şimdi Ara

SAHTE ANYCOOL İLE GERÇEK ANYCOOL AYIRT ETMEK-ANYCOOL.COM SİTESİNDEN ALINTI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
26.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mehmet397

Merhabalar.
    Size Anycool hakkında bir kaç şeyden sözetmek istiyorum.Öncelikle Anycool sadece Türkiye'de değil başka ülkelerde de satışa çıkan nispeten yeni bir markadır.Zannedildiği gibi bu isim Türkiye için alınmamıştır.Bu cihazların Türkiye'de ki tek yetkili satıcısı İNTEL İLETİŞİM HİZMETLERİ'dir. Şirket KDI mobile firmasıyla anlaşmaya vararak Anycool markasının Türkiye'de ki resmi satıcısı olmuştur.Diğer şirketler ve Anycool ismini kullananlar korsan bir şekilde kullanmaktadır.Bu belgelerin aslı hatta anlaşma imzalanması sırasında çekilen fotograflar da İntel İletişim'de mevcuttur.Ayrıca KDI firmasında teyit almak için KDI Mobile şirketinin internet sitesine bakabilirsiniz.Şirket TSE,ISO 9001 Kalite Yönetimi Belgesi ve İngiliz Telekominikasyon Şirketinin satış ve satış sonrası hizmet yeterlilik belgesine sahiptir.Kendi piyasasında tanınan ve güveniln bir şirkettir.Uzun zamandır diğer markalarında resmi ve Telekominikasyon onaylı ithalatçısıdır.

Türkiye'de satılan tüm modeller CE belgelidir.Gerekli labaratuar testleri yapılmış ve ithalatu yetkili mercilerce uygun görülmüştür.Telefonların üretim safhalarını isterseniz KDI'nin sitesinde görebilirsiniz.KDI Mobile sanıldığı gibi küçük bir şirket değil Çin'in telekominikasyon dalında en büyük Ar-Ge bölümüne sahip olan şirkettir.Türkiye'de satılan yüm modellerin gerekli yedek parça stoğu bulunmaktadır.Teknik Servis her türlü teknik yeterliliğe ve eğitime sahiptir.Ayrıca KDI firmasıyla ortak çalışılarak problemlere en kısa zamanda çözüm bulunmaktadır.

Anycool ismine bazı kişiler tarafından saldırıda bulunulsada gerekli yasal takipler başlatılmıştır.Ayrıca korsan ürünler içinde yasal takip başlatılmıştır.Anycool markası için üretici ile ortak çalışılmaktadır.Diğer tüm iddialar yalandır.İntel İletişim Hizmetleri sattığı ürünlerin her zaman arkasındadır ve her zamanda arkasında olacaktır.

MEHMET MİTHAT ÇINAR

Açıklamalar güzel olmuş..

İNTEL İLETİŞİM HİZMETLERİ adına yazdığınıza göre, merak ettiğimiz konular da bizleri aydınlatırsanız umarım.

quote:

Türkiye'de satılan tüm modeller CE belgelidir.Gerekli labaratuar testleri yapılmış ve ithalatu yetkili mercilerce uygun görülmüştür.
    Demişsiniz..

Merak ettiğimiz konuların öncelikli olanı, Anycol Telefonlarının sar değeri.. Siz de takdir edersiniz ki bu ürünler, insan sağlığını tehdit edebilecek unsurları içeriyorsa, müşterinin kullandığı ürün hakkında bilgilendirilmesi kadar doğal bir şey olamaz..

Kaldı ki, telefon hakkında detaylı bilgisi olan alıcılar, 'el altından satılan sahte ürünlere' prim vermiyeceği gibi, korsan ürün satan kişiler de bundan böyle ortalıkta görünmeyeceklerdir.

Bilgi ! Paylaşılınca anlaşılır...

• http://forum.donanimhaber.com/m_25115086/tm.htm

Bu başlığı yeni gördüm...

Yalnız Telefonların SAR değerleri öncelikli konu !?
  • quote:

SAR değerleri hakkındaki açıklamayı yakın zamanda sitemize koyacağız.Şu an sizi yanlış bilgilendirmek istemiyorum çünkü.Ayrıca her türlü sorunuzu telefon yoluyla İntel İletişim'e yada Teknik Servise sorabilirsiniz.

Kısaca söylemek gerekirse cihazlar avrupada da satıldığı için avrupa normlarında değerlerde olacağınan emin olabilirsiniz.

ARKADAŞIM BU BAŞLIĞI BEN AÇTIM.AÇTIĞIMDAN BERİ BU MÜCADELEYİ VERİYORUM......AMA SAR DEĞERLERİNİ DE MERAK EDİYORUM....ÖZELLİKLE İSTEDİĞİM SAR DEĞERLERİ ÇÜNKİ BU TELEFONLA KONUŞUNCA BAŞIM AĞRIYOR.
    AYRICA DA GARANTİLİ ALINMASI HUSUSNDA 3 AYDIR.KIYASIYA MÜCADELE EDİYORUM.SEVGİLER

• quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

quote:

SAR değerleri hakkındaki açıklamayı yakın zamanda sitemize koyacağız.Şu an sizi yanlış bilgilendirmek istemiyorum çünkü.Ayrıca her türlü sorunuzu telefon yoluyla İntel İletişim'e yada Teknik Servise sorabilirsiniz.

Kısaca söylemek gerekirse cihazlar avrupada da satıldığı için avrupa normlarında değerlerde olacağınan emin olabilirsiniz.

ARKADAŞIM BU BAŞLIĞI BEN AÇTIM.AÇTIĞIMDAN BERİ BU MÜCADELEYİ VERİYORUM......AMA SAR DEĞERLERİNİ DE MERAK EDİYORUM....ÖZELLİKLE İSTEDİĞİM SAR DEĞERLERİ ÇÜNKİ BU TELEFONLA KONUŞUNCA BAŞIM AĞRIYOR.
    AYRICA DA GARANTİLİ ALINMASI HUSUSNDA 3 AYDIR.KIYASIYA MÜCADELE EDİYORUM.SEVGİLER

Hakan... !? Bu konuyu senin başlattığın başlıktan belli.. de, ben yukardaki mesajı niye ve ne anlamda yazdığını anlayamadım doğrusu.. ?

• SAR DEĞERİNİ SÖYLESİN DİYE .......YAZDIM......MARKAYI ALMAKLA OLMUYOR....BENİM KAVGAM...SAR DEĞERİ VE DE GARANTİDİR.ÖZELLİKLE SAR DEĞERİ ......BAŞLIĞIMI BİLSİNDE.....SAR DEĞERİ HAKKINDA SAĞLIKLI VE DE ÇABUK BİLGİ VERSİN....BİZ BİLGİSİZ DEĞİLİZ ANLAMINDA YAZDIM.SEVGİLER.
  • quote:

ARKADAŞIM ŞU SAR DEĞERİNİ BİR AÇIKLASAN ARTIK DİYORUM.....

• Bu konu vardı ....Tekrar aynı konuyu aynı bilgilerle açmışsınız.Böyloe olmaz ama..
  • Evet KDI nın sitesine girdim ve ne kadar ÇAKMA bir marka olduğunu gördüm.

Iphone ÇAKMALARI, HTC Diamond ÇAKMALARI, Samsung ÇAKMALARI, LG ÇAKMALARI; Kısaca ANYCOOL DİYE MARKA ZATEN YOK AMA KDI DEDİĞİNİZDE ÇAKMA OĞLU ÇAKMA İLLEGAL BİR MARKA...

FOTOĞRAFLAR KDI SAYFASINDAN ALINTIDIR...

İŞTE ASIL ORİJİNAL VE SAHTE (PARDON ÇAKMA) AYRIMI BURADA

ÇAKMA
     SAHTE ANYCOOL İLE GERÇEK ANYCOOL AYIRT ETMEK-ANYCOOL.COM SİTESİNDEN ALINTI

ORİJİNAL

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ÇAKMA

ORİJİNAL

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ÇAKMA

ORİJİNAL

ÇAKMA

ORİJİNAL

ANYCALL olan bildiğimiz SAMSUNG, uzak doğuda bu markayı kullanıyor. AMA ÇAKMA KDI MOBILE LOGOYU BİLE AYNEN ALMIŞ...

ÇAKMA

ORİJİNAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 5 Ekim 2008; 1:20:00 >

• Eine emeğine sağlık güzel bilgiler yazmışsın sağol
  • @thedeparted

anycool diye bir marka var ama sadece t808, t818 ve t828 marka cep telefonları kendi üretimi .diğerlerinin hepsi çakma veya diğer elektronik ürünelre benzetilerek çıkarılmış anycool markalı ürünler.
  • Arkadaşlar anycaal samsung'un asyadaki marka adıdır.
    anycool ise kdi tarafından imal edilen anycaal ın çakmasıdır.Zaten bu marka anycaal çakmalarını ürtetmektedir.Çakma bir markadaı...İntelde bu markayla anlaşarak bu ürünleri ülkemize getirmektedir.SAMSUNG ---ANYCAAL MARKASININ ÇAKMALARINI ÜRETTİĞİ İÇİN KDİ İLE MAHKEMELİ DURUMDA Yanlız kdi ufak değişiklerle çakmaları piyasaya sürdüğü için mahkeme işlemeleri uzun sürmektedir.808-818-838-d66 ve bir kaç modelin dışında ülkemizde başka anycool yoktur.
    SAMSUNG--(ANYCAAL)------ÇAKMASI ANYCOOL ----BUNUDA ÇAKMALARI VAR.İNTELİN DIŞINDAKİ ANYCOOLLER ÇAKMANIN ÇAKMASIDIR.
  • quote:

SAMSUNG--(ANYCAAL)------ÇAKMASI ANYCOOL ----BUNUDA ÇAKMALARI VAR.İNTELİN DIŞINDAKİ ANYCOOLLER ÇAKMANIN ÇAKMASIDIR.

Arkadaş sen kalk Samsung'un tasarımını al, ismini al azıcık değiştir yani Samsung (Anycall), Nokia, iphone' un sahtelerini yapıp hatta menü tasarımlarını bile çalıp piyasaya sür, ondan sonra da benim telefonumun sahtelerini yapıyorlar diye dert yan. Bu ne perhiz ne lahana turşusu.

Senin telefonunun tasarımı zaten çalıntı, sen yapınca suç değil başkası yapınca mı suç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 5 Ekim 2008; 18:13:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

quote:

Arkadaş sen kalk Samsung'un tasarımını al, ismini al azıcık değiştir yani Samsung (Anycall), Nokia, iphone' un sahtelerini yapıp hatta menü tasarımlarını bile çalıp piyasaya sür, ondan sonra da benim telefonumun sahtelerini yapıyorlar diye dert yan. Bu ne perhiz ne lahana turşusu.

Senin telefonunun tasarımı zaten çalıntı, sen yapınca suç değil başkası yapınca mı suç...

+100000000000000000000000000000000000

• arkadaşlar anycool zaten çakma bi markadır. japonyada samsung cep telefonları anycall ismiyle çıkar bu anycool da onun çakması. çakmanın da çakması var demekki hımmm yapıldığı malzemeden tutun sar değerine kadar dikkatle incelenmesi gereken bi durum. sanıyorum bedava verseler kullanmam.
  • topic boyunca anycool markasının çakma bi marka olup olmadığından bahsedilmiş. . . Şimdi, burası Amerika değil. Biz 3. dünya ülkesiyiz. Burada önemli olan telefonun çakma olup olmadığı değil. Elektronikte baz alınan en temel kıyaslamalardan biri fiyat/performanstır. şimdi Anycool'un varsayalım ki V866 modelini baz alalım. Fiyarı 320 tl civarında. Buna eşdeğer bir nokia telefonu ise 1000 tl'nin üzerindedir. Peki mantıklı olan 1000 tl'yi bir nokia'ya verip, 1 sene sonra verdiğiniz paranın 400 tl'ye düşmesi gibi olağan bir kayıp yaşamak mı dır talep? Yoksa aynı performansı 1/3 oranında bir fiyat ödeyerek almak mı?

Benim hiç şüphem yok ki V866'nin önünde Nokia yazıyor olsaydı 1500 tl'den aşağı bir fiyata satılmazdı. Önemli olanın gösteriş olduğunu düşünenler o telefonun üzerine atlardı. Bence tartışılması gereken, telefonların performansları, varsa hataları, ergonomileri, özetle artıları eksileri. . .

Tabiki bu telefonu Avrupa ve ABD'de çok kolay satamazsınız. Oralarda marka herşeydir. Ancak Pakistan, Hindistan, Çin, Türkiye gibi ülkelerde ucuz ve kullanışlı olması ile öne çıkmasına şaşırmamak gerek. Yasallık boyutuna değinire, hepsiburda.com ve exa.com.tr de bu ürünleri satıyor ve 2 sene garanti veriyor. . . Devlet denetimindeki bu şirketlerin yasa dışı bir iş yapacaklarını düşünmüyorum.

Şimdi; aranızda kullanan var mı? ya da almayı düşünen? bence şimdilik mantıklı bir seçenek olarak gözüküyor çünkü.

• SAHTE ANYCOOL İLE GERÇEK ANYCOOL AYIRT ETMEK-ANYCOOL.COM SİTESİNDEN ALINTI..

Başlık bu şekilde.. Şimdi. Madem ki başlık bu şekilde açılmış, o zaman ''Ürünü ithal eden ve garantili olarak satan İntel İletişim'in cihazları ile garanti içermeyen cihazları karşılaştırmak'' daha doğru olmaz mı ? Sonuç olarak bu marka! adı geçen firma tarafından garanti altına alınmış ve satışa sunulmuş.. Her ne kadar Çin telefonlarına karşı olsam da, garantili olarak satılan bir ürüne (menşeisi neresi olursa olsun) karalayıcı bir şekil de yorum yapmak, telefon paylaşımı değildir... Telefonu kullanan, cihazın + ve - yönlerinin yorumunu yaparsa, diğer kullanmak isteyen veya kullanan kişiler yapılan yorumlardan zaten bir sonuca varacaktır. Ama ısrarla bu telefonları almayın demek, inanın telefon paylaşımı olamaz..
    Forumdaki çoğu kişi gibi ben de bu telefonların SAR değerlerini merak etmekteyim ki, en önemli konu da bu olsa gerek.. Anlaşılır bir şekilde Sar değerleri açıklanırsa ben ce sorun kalmaz.

Bu telefonların Çin'den geldiği aşikar. Distribütör firma bu cihazları yasal yollardan ithal etmiş ve satışa sunmuş. Burada firmaya düşen görev, gerekli bilgileri bu telefonu kullanan veya kullanmak isteyen kişiler ile paylaşmaktır. Bu bilgilendirme tüketicinin yasal hakkıdır..

Bu tip (Çin malı denilen) telefonların albenisi...Diğer telefonlarda bulunmayan Tv-Radyo-Çift hat- ve hoparlöründen çıkan yüksek müzik sesi... İşte bu özelliklerden dolayı fazlaca talep görüyorlar. Bu özellikleri diğer telefonlarda bulmak (Çoğu kullanıcı için özellik içermiyor olabilir) mümkün değil.. Fiyat olarak diğer markalar ile karşılaştırma dahi yapmıyorum.

Neyse...'Ucuz etin yağnisi' geyiğine girmeden..

Bu telefonların Sar değerlerinin bir an önce açıklanması gerekiyor.. (Sar değerleri hakkında bilgilendirme yapılmış ise özür.. )

Ürün alırken Garanti içeriğini kontrol ediniz. Kayıt dışı (Yasal olmayan) ürün almayın aldırmayın. 3-5 fazlada olsa karşınızda bir muhattap (yasal hakkınız) olsun.

İnan ki : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 23 Ocak 2009; 1:47:57 >

•  SAHTE ANYCOOL İLE GERÇEK ANYCOOL AYIRT ETMEK-ANYCOOL.COM SİTESİNDEN ALINTI

bu telefon sahte olabilirmi acaba arkadaşlar mavi bilgisayarda kampanyada...???
    BU haftasonu 200ytl kdv dahil

http://www.mavibilgisayar.com/ud/11153
  • bu arada kullanan bir arkadaşımın söylediğine göre bu telefonalrda bir hat çaldığında ve cevap evrmek için açtığınızda, ya da siz birini aramaya kalktığınızda telefon otomatik olarak diğer hattı servis dışı bırakıyormuş. diğer hattı biri aradığında ulaşılamıyormuş. bu da telefonun o "çift hatlıların çok zararlı olduğu" izlenimini ortadan kaldrmıyor mu yoksa bilmediğimiz başk abirşey mi var?
  • çakmalarda daha fazla özellik var çift kamera falan
    bende de var bir tane marka yerinde bluetooth yazmakta bulamadım başka marka falan hiç bir yerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 15 Şubat 2009; 8:24:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.