Şimdi Ara

SAHTE ANYCOOL İLE GERÇEK ANYCOOL AYIRT ETMEK-ANYCOOL.COM SİTESİNDEN ALINTI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
26.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yetkılı satıcı olup antep fıstıgı satabılırım...
    markamıdır hayır?

ben yetkılı satıcı olup
    tekstıl kumas artıkları alıp satabılırım
    markamıdır hayır?

anycool acıhazlarını cınde ureten
    gensei
    flyin
    urba
    kunming
    stylee vs. onlarca ltd sırket uretmektedır...
    (billdiginiz 1 patron 10 15 ıscı)
    uretım tek elden olmadıgı gıbı. markada degıldır
    (marka tescılı yok)

sahte nokıalardan tek farkı herhangı bır malın sahtesı olmayıp
    kendıne ozgu bır urun olmasıdır...

ıntel ıletısımın yaptıgı getırdıgı mala garantı verıp arka cıkmaktır
    (guzel hızmet)
    dandık telefon alınacaksa
    ıntelden orıte dan pırhana dan almak en akıllıcası...

ama bu bunların hıcbırının marka oldugunu gostermez...
  • Marka'nın açılımını biliyorum...

İntel iletişim, anycoll isminin arkasında durup ta isim tescili yapmamış ise, bu işte bir yanlışlık var demektir.. Telefon özellikleri sürekli olarak geliştiğine göre, İntel iletişi'min Anycooll ismi altında bir gelişme göstermiyeceğinin bir kanıtıdır... Ve ARIKAN'ın dediği, 'İNTEL İLETİŞİM sahte Anycooll satıcılarına bundan böyle yasal işlem başlatacaktır' sözü kimseyi bağlamayacaktır.. Paylaşım güzeldir

Hakan büyük bir ihtimalle cevap verecektir..

• İntelin sitesindeki duyuruyu aynen mkopyalıyorum.

KDI ANYCOOL tarafından üretilen cep telefonlarının Türkiye yetkili satıcılığını firmamız İNTEL İLETİŞİM ELEKTRONİK VE GIDA HİZMETLERİ yapmaktadır.
    Son günlerde sektörümüzde ANYCOOL marka ve modellerin kullanıldığı tespit edilmiştir.
    ANYCOOL modellerinin fikri ve sınai haklarını kullanma yetkisi firmamıza tanınmış olduğundan marka ve modellerimizi izinsiz kullanan 3. şahıslar hakkında yasal takibat başlatacağımız hususunu kamuoyuna duyururuz. Saygılarımızla...

• marka tescılı bırsey degıl 150 ytl.

ama arge calısmalrını sızın yapmadıgı ve sızın uretmedıgınız bır malın marka tescılını yaptırmanız sıze bırsey kazandırmaz

(onunla dava kanamassınız sız marka dersınız adam ben urettım ıste patent der bırakın tazmınat almayı suclu durumuna duser varı yogu sırketı hatta ozgurlugunuzu kaybedersınız)
  • + marka tescılı olsaydı www.anycool.com.tr alınabılırdı

(yine alınabılır marka olmadan bır yolu var marka basvuru yapıp basvuru belgesı ıle acılabılır)
    ama bır sure sonra kapatılır...

neyse yettı artık bukadar anycool muhabbetı
    gercegı olmayan urunun sahtesı yapılamaz...

hepınıze hayırlı hakikianycool hatta özanycool sohbetleri...
  • quote:

İntelin sitesindeki duyuruyu aynen mkopyalıyorum.

KDI ANYCOOL tarafından üretilen cep telefonlarının Türkiye yetkili satıcılığını firmamız İNTEL İLETİŞİM ELEKTRONİK VE GIDA HİZMETLERİ yapmaktadır.
    Son günlerde sektörümüzde ANYCOOL marka ve modellerin kullanıldığı tespit edilmiştir.
    ANYCOOL modellerinin fikri ve sınai haklarını kullanma yetkisi firmamıza tanınmış olduğundan marka ve modellerimizi izinsiz kullanan 3. şahıslar hakkında yasal takibat başlatacağımız hususunu kamuoyuna duyururuz. Saygılarımızla...

İNTEL İLETİŞİM'in Anycool markası için yaptığı açıklama Türkiye disbiritörü olduğunu gösteriyor... Ve anycool bir marka'dır...

Yalnız burada bir gariplik var !? McOrro marka tescili olsaydı eğerwww.anycool.com.tr alınabilirdi demiş...Doğrudur.

Yazım hatalarına çoğu kimse dikkat etmez.. Mesalawww.anycool.com www.anycooll.com www.anycool.com.tr gibi...

Şimdi garip olduğunu söylediğim olay.. www.anycoolmobile.com Bu gerçek anycool olmasın ? Bu gerçek ise İNTEL iİLETİŞİM'in anycool markası altında *sahte* üretimlere dikkat ! Uyarısı yaptığı site ne anlama geliyor....? Hakan !? Açıklama bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 19 Temmuz 2008; 16:43:02 >

• Evet.. Bu Hakan ARIKAN'ın işi Araştırsın bakalım...Sar ?! Bekliyoruz....

www.anycoolmobile.com

Orijinal
  • Bunu önceden sormuştum, ama bu detayları bilmeden geyiğine sormuştum

quote:

Orjinalden alıntı: Alageyik34

şimdii bi sorum var hangisi orijinal:-D

burda da bir anycool var iletişim adresi farklı :http://anycoolmobile.com/index1.html

yada hagisi sahtenin sahtesi

burda çok ciddi bir sorun var, bu verdiğim adreste ds66 modelleri var yeni modeller gelcek bekleyin diyor. yukardaki adreste ise ds isimli bir model bulunmuyor.
    Kime neye göre sahte
    Bence en iyisi hiç bulaşmamak garantili bile olsa. Şurdaki ikilem bile güvensizlik sağlıyor...

Sayfa adı alan orjinaliz diyor
    şuna benzedi ben telefon çıkarsam alageyik diye, sayfası alageyik.com, bir başkası da alageyiktr.com die çıkarsa aynısının benzerini? kasa aynı? şimdi bana mı güvenirsiniz yoksa bir başkasına mı sorarım size:-P bana güvenip benden alın :-P

çok sıkıldım galiba derslerden 3. kere editledim:-)

geyik kısımlarını silersek tekrar söylüyorum bulaşmamak güvenmemek....

• anycool.com.tr alan adı dedıgım yontemle alınmıs bır alan adıdır kesın kayıtlı degıldır bunu
    marka askısından gorebılırsınız marka askısı nedır?

Marka Askısı

Bu listede bulunan alan adları marka başvuru belgesi ile tahsis edilmiştir. Marka başvurusunun olumlu sonuçlanması ve marka tescil belgesinin ".tr" Alan Adı Yönetimi'ne iletilmesi sonrasında, alan adı bu listeden çıkarılacaktır. Marka başvurusunun olumsuz sonuçlanması ve bu bilginin Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından doğrulanması halinde alan adı iptal edilecektir

marka askısında oldugunu teyyıt etmek ıstersenız
    https://www.nic.tr/index.php?USRACTN=RMARKLST

• daha dogrusu marka olsalardı
    direk alabılırlerdı...

marka askısına dusmezlerdi
  • Dün bir arkadaşımın elinde gördüm ve inceledim.200'ytl'ye almış sahte olanından(resimlere bakınca anladım).Ne kadar süre dayanır bilme ama özellikleri o parayA ŞAHANE. TV gayet güzel çalışıyordu.Yıllardır aldığım her telefonda radyo kulaklık olmadan çalışmaz bunda ona gerek kalmamış.Tv anteni ile radyo ve tv izlenebiliyor.Ekran gayet parlak ve büyük hafif çift hatlı.Adamlar isteyebileceğiniz herşeyi koymuş.Maalesef güven veremiyorlar.Bu telefonun üzerinde nokia yazsa emin olun milyonlarca satar.
  • Orjinal http://www.anycooltr.com/sahteuruntanima.html (İNTEL İLETİŞİM)
  • Diğer anycoolmobile sayfasındaki logonun a harfi farklı ve diğer harflerin de fontları farklı ve sayfanın altında şöyle bir ibare var ne anlama gelir bu?
    [simage]Use of this site signifies your acceptance of the Privacy Policy and Terms of Use
    Copyright © 2007 Anycool, Inc. All rights reserved.[/simage]

SAHTE ANYCOOL İLE GERÇEK ANYCOOL AYIRT ETMEK-ANYCOOL.COM SİTESİNDEN ALINTI
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alageyik34

Diğer anycoolmobile sayfasındaki logonun a harfi farklı ve diğer harflerin de fontları farklı ve sayfanın altında şöyle bir ibare var ne anlama gelir bu?
    [simage]Use of this site signifies your acceptance of the Privacy Policy and Terms of Use
    Copyright © 2007 Anycool, Inc. All rights reserved.[/simage]

SAHTE ANYCOOL İLE GERÇEK ANYCOOL AYIRT ETMEK-ANYCOOL.COM SİTESİNDEN ALINTI

Alageyik34 kardeşim bu site intel iletişime ait değil.Benim yukarıda yazdığım site intele ait bence yasal olanı intelin olanıdır.sevgiler

• Orjinal anycool satış sitesi http://www.anycooltr.com/sahteuruntanima.html (İNTEL İLETİŞİM)
    Bunu dışında satış yapanlar.Gittigidiyor ve sahibinden .com da ve diğer yollarla satılan bütün telefonlar kaçak ve garantisizdir.Hepsinin imei leri 2-3 ay içinde kesinlikle kapatılacak dikkatli olun arkadaşlar mağdur olmayın bu insanlara kanmayın.sevgiler

• Bu çinliler şimdi de birbirlerini mi kopyalamaya başladılar . Bence 1 metre yanınıza bile yaklaştırmayın bu saatli bombaları .
  • MERHABA ARKADAŞLAR.

Konunun tamamını okudum. Kimisi sahte anycool, kimisi sahte olmayan anycool diye yazmış da yazmışsınız. Millet, bu cihazları alıp, kaydettirip istediğiniz şekilde garantili satabilirsiniz. Geçenlerde şu meşhur n99i yi gördüm, adam almış, bir marka basmış ve garantili satılıyor. Evet, sahte diye ortada gezinen cihaz anında marka olmuş :) Ayrıca, bu telefonları garantili yapıp marka haline getirmek onların sar değerlerini düşürmüyor.

Son olarak piyasada 200 liraya rahatlıkla bulunacak T828, garantili olarak 360-400 arası satılıyor!!!!

edit : bir çok modelin özellikleri birbirinin aynısı, sadece kasaları değişik.http://www.anycooltr.com/modeller.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 20 Temmuz 2008; 13:01:47 >

• Çok doğru söylemissin robotika kerdeşim klavyene sağlık
  • Bizim ( Arıkan-McOrco ) anycooll adı altında, marka mı, değil mi ? gibi bir muhabbetimiz oldu..Ama, biz diye adlandırdığım arkadaşlar, bu modellerin tamamının sahte, diğer tabiri ile çakma olduğuna hem fikiriz. Yorumların geneli okunduğu zaman zaten ne demek istediğim anlaşılır...

Sahte mi, değil mi ? Bu tür modellerin, 'standart cep telefonu' kriterleri ile bağdaşmadı gün gibi aşikar. Düne kadar 'ÇİN MALI' denilen bu kalitesiz cep tv.leri, *Televizyonlu cep telefonu* adı altında lanse edilip kaçak yollarla ülkemizde satışa sunulmuştur.. Ve üzülerek söylüyorum ki, teknolojiye susamış meraklı insanımız bu konuda kandırılmıştır... Bu modelleri kullanıp memnun olan elbetteki vardır. Fakat bu memnuniyet, bu tür telefonların kalitesiz ve kaçak olduğu gerçeğini değiştirmez. Teknoloji aşığı derken; Cep telefonu kullanımını olduğu gibi değil de, yeni yazılım lar yükleyerek kullanmak bu gün ki teknolojinin bir getirisidir..En azında ben bu şekilde kullanmak istiyorum.

Bu tür modellerin garantisi var veya yok !.. Garanti açılımını sizlere bırakıyorum.. Ama sadece arızalı ürünü değiştirmek GARANTİ demek değil !!!

Ateş olmayan yerden duman tütmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 20 Temmuz 2008; 19:07:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: inanki

Bizim ( Arıkan-McOrco ) anycooll adı altında, marka mı, değil mi ? gibi bir muhabbetimiz oldu..Ama, biz diye adlandırdığım arkadaşlar, bu modellerin tamamının sahte, diğer tabiri ile çakma olduğuna hem fikiriz. Yorumların geneli okunduğu zaman zaten ne demek istediğim anlaşılır...

Sahte mi, değil mi ? Bu tür modellerin, 'standart cep telefonu' kriterleri ile bağdaşmadı gün gibi aşikar. Düne kadar 'ÇİN MALI' denilen bu kalitesiz cep tv.leri, *Televizyonlu cep telefonu* adı altında lanse edilip kaçak yollarla ülkemizde satışa sunulmuştur.. Ve üzülerek söylüyorum ki, teknolojiye susamış meraklı insanımız bu konuda kandırılmıştır... Bu modelleri kullanıp memnun olan elbetteki vardır. Fakat bu memnuniyet, bu tür telefonların kalitesiz ve kaçak olduğu gerçeğini değiştirmez. Teknoloji aşığı derken; Cep telefonu kullanımını olduğu gibi değil de, yeni yazılım lar yükleyerek kullanmak bu gün ki teknolojinin bir getirisidir..En azında ben bu şekilde kullanmak istiyorum.

Bu tür modellerin garantisi var veya yok !.. Garanti açılımını sizlere bırakıyorum.. Ama sadece arızalı ürünü değiştirmek GARANTİ demek değil !!!

Ateş olmayan yerden duman tütmez..

TEŞEKKÜRLER İNANKİ KARDEŞİM ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER.....İŞALLAH İNSANLAR NE DEMEK İSTEDİĞİMİZİ ANLARLAR...
    BU ARA HAKKETEN SATICILAR YOK OLDULAR....ARAŞTIRIYORUM.BAŞAKA FORUMLARA MI YÖNLENDİLER.BU FORUM ONLARIN KALİTESİNİ ANLADIĞI İÇİN

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.