Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
9.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet397 -- 23 Aralık 2019; 22:44:7 >

• Telefonların testleri yapıldığına göre bilginiz vardır sar değerleri nedir telefonların?

quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet397

Anycool ismine bazı kişiler tarafından saldırıda bulunulsada gerekli yasal takipler başlatılmıştır.

saldırlardan kastınız ne tür saldırılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alageyik34 -- 27 Temmuz 2008; 18:03:22 >
  • Sar değerlerini merakla bekliyoruz, ayrıca resmi internet sitesinde de yayınlanırsa dedikodular ortadan kalkmış olur. Uzun zamandır türk gazetelerini takip edemiyorum (belki vardır), oralara da ilan vererek kulaktan dolma bilgileri büyük oranda engellemiş olursunuz. Çünkü bu forumda bir arkadaşımız o adresi vermeseydi ben orijinal olarak anycoolmobile'ı esas oğlan sanacaktım ve siz kdi'nin sayfasındaki yazıyı göndermeseydiniz foruma ben ve benim gibiler inanmamakta ısrar edecekti. Bence bunda biraz da intel iletişimin, kendi reklamını yapmasında gecikmesinin payı büyük.
    Ayrıca orijinal ürün alacak kişilerin bu orijinal anycoolları nereden alacağı ise soru işareti olarak kalıyor, Anycool'un sayfasında böyle bir açıklama yok, kimse internette gördüğü sahte anycool'u bulma rehberini yanında taşıyamayacağı gibi ayrıntılarını da hatırlayamayacaktır. . Hakkımızda bölümü ise hala hazırlanıyor. İntel iletişimin sayfasında da ürünlerin nerde satıldığına dair ise üsküdar, doğubank, erzincan, ankara ve sivas dışında bir şeye rastlamadım, kaldı ki o syfada genelde eski telefon fotoları gözükmekte ve anycoolla ilgili bir bilgi yer almamaktadır. Böyle belirsizlik içinde takdir edersiniz ki insanların kafasında marka değil düşünceleri geçmektedir. Umarım en kısa zamanda bu iletişim eksikliğini giderirsiniz ve piyasada tutunursunuz. Başarılar

• bir ay önce siteye mail atıp birşey sormuştum hala cevap gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

bir ay önce siteye mail atıp birşey sormuştum hala cevap gelmedi

Site onay verirse neden olmasın... Ben oylamada EVET dedim.
  • sitesine baktım ve f888 dige bir model veya z100 diye bir model yok benim tel komple cakma o zaman.....
  • sizin yeriniz nerd e f838 modeli size geldimi?geldiyse fiyatı nedir*

.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgileriniz için gerçekten teşekkürler, şimdi çoğu insanın aklındaki sorular çözülmüştür sanırım. Şu SAR belasını da karabulut gibi dolaşıyo dilden dile bi görebilirsek resmi sitelerinde.. tam olacak
  • web siteniz varmı?
    fiyat listesi varmı*
  • quote:

Orjinalden alıntı: seberhan1907

web siteniz varmı?
    fiyat listesi varmı*

siteleri bu sanırım
    http://anycoolmobile.com/index1.html

ama fiyatlarla ilgili bişe bulamadım.
  • quote:

Söz verdiğim gibi merak edilen SAR değerini açıklıyorum.Fakat takdir edersiniz ki belgenin aslını kopyalanıp çalınması olasılığı sebebiyle koyamıyorum.Gerekli belge "Dış Ticaret" e ibraz edilerek ithalat izni alınmıştır.Ayrıca Almanya'da uluslarararı belge verme yetkisi olan bir labaratuar dan da cihazlar için CE raporu çıkartılmıştır.

T828 için (Diğer cihazların da değerleri buna yakın yakında yazarım.)
    Koşullar::::::
    NEM:%54- %60
    SICAKLIK: 23 C- 28.3 C

Measured against the head
    Max Value:(Bluetooth + Çift Hat Aktif) : 0.591
    Measure Limit:2.0

LÜTFEN YORUM YAPARKEN DAHA DİKKATLİ OLALIM.DİLEYEN DİLEDİĞİNİ SORABİLİR.LÜTFEN YORUMLARINIZA BİR BAKIP TEKRAR DÜŞÜNÜN.

Arkdaşım gerçekten sar değerleri böyleyse, piyasadaki birçok telefondan(markalı) bile düşük.

• ALMANYADAN ÇIKARTILAN ŞU BELGEYİ BİR YAYINLASANDA RAHATLASAK
    quote:

Söz verdiğim gibi merak edilen SAR değerini açıklıyorum.Fakat takdir edersiniz ki belgenin aslını kopyalanıp çalınması olasılığı sebebiyle koyamıyorum.Gerekli belge "Dış Ticaret" e ibraz edilerek ithalat izni alınmıştır.Ayrıca Almanya'da uluslarararı belge verme yetkisi olan bir labaratuar dan da cihazlar için CE raporu çıkartılmıştır.

T828 için (Diğer cihazların da değerleri buna yakın yakında yazarım.)
    Koşullar::::::
    NEM:%54- %60
    SICAKLIK: 23 C- 28.3 C

Measured against the head
    Max Value:(Bluetooth + Çift Hat Aktif) : 0.591
    Measure Limit:2.0

LÜTFEN YORUM YAPARKEN DAHA DİKKATLİ OLALIM.DİLEYEN DİLEDİĞİNİ SORABİLİR.LÜTFEN YORUMLARINIZA BİR BAKIP TEKRAR DÜŞÜNÜN.

• belgenin aslını koymana gerek yok; yazıların olduğu kısmı koysan yeter, işi yokuşa sürmeden koy şu sar değerlerini artık mümkünse...
  • yok adresleri bu :http://www.anycooltr.com/
    ama yine de fiyatlarla ilgili bir bilgi yok

quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

quote:

Orjinalden alıntı: seberhan1907

web siteniz varmı?
    fiyat listesi varmı*

siteleri bu sanırım
    http://anycoolmobile.com/index1.html

ama fiyatlarla ilgili bişe bulamadım.

• Umarım doğrudur bu değerler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sailman33

Umarım doğrudur bu değerler.

HİÇ ZANNETMİYORUM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

quote:

Orjinalden alıntı: sailman33

Umarım doğrudur bu değerler.

HİÇ ZANNETMİYORUM...

Arkadaşlar bu kadarda eleştirel yaklaşmayın sonuçta anycool diye bir marka var ve bu telefonlar başka marka adları ile avrupada cirit atıyo, youtube da bile birsürü videosunu bulabilirsiniz. O yüzden sar değerlerinide atom bombası muamelesi yapmayın. Arkadaşın sölediği değerler olmasa bile makul değerler olacaktır.
  • sar değerlerini gösteren belgeyi görmek istiyoruz ancak ozaman önyargılarımız kalkar ve rahatça alıp kullanırız
  • Hocam bir kere SAR değerleri bana pek inandırıcı gelmedi.

Çünkü buradaki değerler çok az,aynı anda 2 hat aktif bir de.

Aklıma bir soru takılıyor bu durumda,tamam belki fabrikası ileri teknolojiye sahiptir ( pek inanmıyorum ya buna),fakat yine de kocaman nokia(ar-ge ye milyon dolarlar yatırıyorlar)'dan çok daha az SAR değerine ulaşması bana çok garip geldi.

Tabi ki resmi bir belge varsa ( ve bunu koyabilirseniz ) o ayrı.Bir de sanal ortama koymak istememenizi anlamadım.?Ne gibi bir riski olabilir ki?Biri copy-paste yapsa eline bir şey geçmez ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Hocam bir kere SAR değerleri bana pek inandırıcı gelmedi.

Çünkü buradaki değerler çok az,aynı anda 2 hat aktif bir de.

Aklıma bir soru takılıyor bu durumda,tamam belki fabrikası ileri teknolojiye sahiptir ( pek inanmıyorum ya buna),fakat yine de kocaman nokia(ar-ge ye milyon dolarlar yatırıyorlar)'dan çok daha az SAR değerine ulaşması bana çok garip geldi.

Tabi ki resmi bir belge varsa ( ve bunu koyabilirseniz ) o ayrı.Bir de sanal ortama koymak istememenizi anlamadım.?Ne gibi bir riski olabilir ki?Biri copy-paste yapsa eline bir şey geçmez ki.

doğru söz...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.