Şimdi Ara

Şahit olduğunuz en iyi ses sistemi hangi araçta idi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
31.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu kişi iyi sistemin yüksek ses veren olduğunu düşünüyor ki yanlış ayrıca sistem test edilirken radyo kullanılmamalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahseden var mı bilmiyorum ama Mercedes-Benz araçların opsiyon Burmester ses sistemi ve Volvo'nun s90 ve xc90'ındaki Bowers & Wilkins opsiyon ses sistemi tek atar diyorum.

• 2014 araba fuarinda peugeot rcz de bi ses sistemi vardi efsaneydi. Arabanin ici diskotek gibiydi.

Birde bu sene araba fuarinda tek kapi lexusta vardi. Oda efsaneydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V40 r-design'da özel ses sistemi var mıydı bilmiyorum ama ciddi güzeldi.

308, astra j kötü, ceed i30 iyi bu açıdan.

Vag grubunun geneli iyi.

• Bnm arabada arka 4 pioneer oval amfi 1500lük önce comp.
  • ford focus mk2 ve o yillardaki bir cok modelinde sony ses sistemi vardir.

sadece üst donanim değil baz modelin ünitesi de yine sonyden cikmadir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdi mert

3008 focal

Focal opsiyon olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

20 liraya da, 5.000 liraya da Sennheiser marka kulaklık olduğunu düşünürsek, marka bazlı değil de, model bazlı seçimler doğru olacaktır. Aksi halde, Mazda 3'te yer alan Bose marka ses sistemi ile Infiniti M'de yer alan Bose marka ses sistemini aynı olarak düşünme hatasına düşeriz.

Benim bugüne kadar deneyimlediğim en iyi ses sistemi, 2014 Lexus LS600'deki ses sistemiydi. Markasını şu anda hatırlamıyorum ve araştırmaya da üşeniyorum ama kesinlikle çok kaliteli bir ses sistemi kullanılmıştı.

Mark Levinson'dır markası büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

Audi a6 bang&olufsen başka hiçbir arabada böyle bir ses sistemi yok, benim arabanın beats ses sistemi bile goldmaster gibi kalıyordu

Daha iyileri var, emin olabilirsin.

• Şahit olmadım ama bir tahminde bulunmak istiyorum. Opsiyon olmayan en iyi ses sistemi Chiron'da kullanılan Accuton markalı sistem olabilir.

• mercedes c200d amg kullanmıştım aracın yalıtımı ve ses sistemi mükemmeldi ya 50-60 la giderken evde araba oyunu oynuyormuş gibi hissettmiştim

• Kimse yazmamis ama volvonun araclarinin hepsi cok iyi ses sistemine sahipler ozel olarak hazirlanmis ses akustigi mevcut araclarda s60 s90 xc90 na gerek yok 2001 model s40 taki standart ses sistemi bile cogu markaya ders verecek nitelikte iyidir marka bazinda toplami goz onune alirsak en iyisi volvodur

Yeni xc90 daki ses sistemi opsiyonu 33.000 liraymis ve dinleyen herkesin agzi kulaklrina variyomus alinmasi gereken bi opsiyonmus bunu soyleyen otopark.com and

• bigboss99 kullanıcısına yanıt
    Mercedes fanboyu tesrif etmisler konuya

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    kendi arabam ford kuga fanboy olsam 180 buna vereceğime a serisi alırdım

• bigboss99 kullanıcısına yanıt
    Kendin bile mantikli olani yapmissin kutuk gibi olan a serisini alacagina suv sahibi olmussun iste nedir bu bizdeki mercedes bmw aski 4- 5 tane avrupa ulkesi gezdim isim icinde ciktim almanyada bile bmw mercedes goklere cikarilmiyo bizdeki kadar hatta kuzey almanyada millet bmw mercedese binmek istemiyor kisin bezdirmis insanlari arkadan cekis cogunun arabasi quattto audi

• Ayrton_SENNA kullanıcısına yanıt
    Ben koltukların altındakiler subwoofer değil woofer diyebiliyorum. Derin basslar biraz sönük kalıyor o yüzden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarida yazilmis zaten,standart olarak en iyisini Volvo yapiyor

Onun disinda kendi aracimda (Peugeot 407) standart mi bilmiyorum fakat JBL var,fena degil ,gunumuz araclari kaliteli muzik kaynagindan dinlenildiki vakit cogu standar kullaniciyi tatmin eder zaten,onemli olan radyo dinlerken sunabildigi performans
  • Bizim A3'deki müzik seti "fena değil". Önler 16cm komponent. Arkalar 16cm komponent, iki küçük de woofer'ı var. Anca, fena değil diyebilirim. Orijinal müzik setleri arasında 2003 Volvo S60 2.0T en iyisiydi herhalde.

Önde 3 yollu komponent, arkada 2 yollu komponent, iki adet de 20cm'lik wooferı vardı.

Ancak bu orjinal setin iyi olması neden önemli ki? Hepsi çöp neticede. Harman-Kardon da çöp. Bose da çöp. Maliyet minimizasyonu ile en iyi para-çokomel eğrisini vermek için dizayn edilmiş ürünler bunlar. Arabada kaliteli müzik dinlemek isteyen o müzik setini söküp, hoparlörleri söküp, düzgün bir şeyler takmak zorunda. O yüzden ses kalitesine önem veriyorsanız orjinal setlerin hangisi iyiymiş, buna önem vermeyin derim. Zira hepsi çöp. "Harman-Kardon bana yetiyor, gayet iyi geliyor." O müzik seti için kaç para ödediğini düşün. O parayı elime say, high-end sistem kurarım sana, daha önce yüz kere dinlediğin şarkılarda yeni detaylar keşfedersin. "Oha, burada gitar mı varmış" falan dersin. O yüzden gerek yok. Yapma.

Müzik seti anca şöyle olur. Aldığın opsiyonla birlikte geliyordur lanet olasıca, O cam tavanı çok istiyorsundur. O da üst model müzik seti ile geliyordur. O zaman küfrederek üst model seti alırsın. Onun dışında sete para vermeyin.

Buna yatırım yapmayacak kadar meraklı değilseniz, o zaman müzik seti performansının önemi de azalıyor zaten. Şöyle ki, geçen i20 kiraladım. Onda bile meraklı olmayan birine fazlasıyla yetecek bir ses düzeni kuruluydu. Artık bu iş belli bir standarda bağlandı özetle. Biri diğerinden elbet iyidir. Ama araba seçerken bu zaten bir kriter olmamalı. Seçtiğiniz arabada sistem çok dandikse, kafanız attığında 100 liralık bir amfi, 150 lira işçilik, 150 liralık bir komponent, 50 lira kablo bağlarsınız. 450TL'ye ses şiddetini de, kalitesini de katlarsınız.

• Gt line donanımında standart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Kendi araçlarımızdan örnek vereyim, Skoda Octavia A7 kasanın Optimal donanımdaki standart ses sistemi, Volkswagen Polo 6C Comfortline'ınkine kıyasla çok daha iyi geliyor bana.

Ayrıca;

Volvo S90'daki Bowers and Wilkins benim için kusursuz bir deneyimdi.

S90'dan bir şarkıyı kaydetmiştim.

En heyecanli yerinde kesmissin 😄

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.