Şimdi Ara

Sahiplik süresi 1 yıldan az olan arabayı almayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç alırken ruhsata bakın sahiplik süresi 1 yıldan az ise almayın. Bu al satcılar piyasayı mahvetti bunlar emek hırsızları.

Bunlar arabayı alırken ağlarlar. Yok çoçupum oldu yok eşime alcam sevap olur lu şu kadar param var ağğğbi. Lüften şu kadara ver derler. Bunlar arabanın sadece kaportasına bakarlar motorun bitik olması önemli değil. Yıkamacıya verirler sağına soluna silikon temizleyici sürüp parlatırlar. Bakım yapmaz arabaya kuruş harcamadan. 1 hafta içinde acil diye ilan koyar avını bekler.

Kısaca biniciden araba alın. Arabaya bakım yapılmış geçmişini bilenden alın. Ruhsata bakın ruhsat 1 yıllıktan az ise almayın. Bu alsatçılar azalarak bitsin.

Bu ticaret değil emek hırsızlığı. Bende alsatcıdan araba almak gafletine düştüm çok anlamıyordum. Expertizede sokmadım. Arabayı bakıma götürdüm. Hava filtresi bile 30.000 kmden fazladır değişmemiş çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün bir araç alacaktım. 2015 Passat. Hatasız boyasız Falan. Şasiyi bir sigortacıma sorgulattım. tam 24 kere isim değiştirmiş araç. Al-Sat yapmaktan bitap düşmüş. İşin kötüsü araç iller arası gezmesine rağmen PTT muayene sorgusunda 2018/02 Km bilgisi 90 bin. Aracın kmsi 2 yıl sonra bugün 101 binde. Birde araç 80 bine kadar servis bakımındayken ne olduysa gitmişler 100 binde iyi niyeti bozup dışardan bakım yaptırmışlar. Böyle şeyler tabiki mide bulandırıyor.

Ben almaktan vazgeçtim ertesi gün araç satılmıştır olarak ilan girilip yayından kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 4 Şubat 2020; 18:56:1 >
  • araba beğendiysem 1 günlük olanı bile alırım.
  • Atmosferik Mercedes dizel motorları 2m-3m km rektefiye edilmemişken bizde 500 bini göremeden motor yaptırırlar. Her alandan ağır bakım beklemek fazla. Yağ ve hava filtreleri değişse bile şükredeceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.