Şimdi Ara

sahip olma hayali kurduğunuz antika otomobil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın en çok para kazanan ulusu olmadığımız halde dünyanın en pahalı benzinini kullandığımız düşünüldüğünde türkiye'de özel otomobil kullanmanın kendisi lüks bir alışkanlık zaten. ihtiyaçları aileye ve bütçeye göre ayarlama yüzünden otomobillerimizde genellikle trafikte az yer kaplayan veya mümkün olduğunda tasarrufu elden bırakmayan türde. parayı bulanlarımızın çoğunun otomobil tutkusu sahip olduğu para miktarını tüketim alışkanlıklarıyla dışarı vurmaktan yana olduğundan genellikle son model otomobiller oluyor. oysa ki gerçek otomobil tutkunlarının gözdesi geçmişte üretilen efsane otomobillerden en azındaa bir tanesini ilk günkü haline yakın bir formda garajında misafir etmektir. tercihe ve maddi imkanlara göre göre bu otomobil jaguar e-type, mercedes martı kanat, mustang 68, corvette stingray, chevy impala vs. olabilir. mirko frank adlı bir alman fotoğrafçı 12 antika otomobil tutkunu arabalarıyla birlikte fotoğraflayarak bir takvim oluşturmuş (antika arabalardan oluşan fotoğraf albümü şurada -hepsi yüksek çözünürlüklü fotoğraf). hepsine ama özellikle pırıl pırıl bir porsche 356 sahibi olanaayrı bir özendiğimi söyleyebilirim.

• Fastback mustang veya Jaguar Xjs hayalimdeki klasik araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdmworks -- 26 Ekim 2012; 23:28:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  sahip olma hayali kurduğunuz antika otomobil

ds23 pallas..

• Ac cobra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 56 belair veya ford galaxie (kuyruklu model)
  • Ford Coupe 1949 yada 1950.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1969 Ford Mustang

Mercedes-Benz 300SL
  • 67' impala. Supernatural'da da görmüşünüzdür. Birgün eğer evlenirsem bilin ki o kadın ya şahane yemek yapıyordur, yada bana bu arabanın maketini veya mach 3 traş takımını hediye etmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

ds23 pallas..

yolda kaza gecirsem ambulans gelmese bu araba gelip gel kardes hastaneye birakalim dese yok kalsin kendim giderim derim. ailemde boyle bir arac olsaydi herlde utanctan binemezdim. bi de bunun kardesi var. ayni kisi tasarlamis.

bu nasil bir tasarimdir. herlde tasarimci cocukken delilerin toplu tecavuzune ugramis.

• Fiat 500

• citroenın olayı bu creative technology
  • 67 kırmızı ford fastback mustang ve 67 siyah chevy impala.
  • 74 Belair..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 27 Ekim 2012; 2:16:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

74 Belair..

su 71-76 kasanin ben de hastasiyim. netekim amerikan hurdaciligini biraktiktan sonra kendimize sakladimiz araclardan biridir 76 direksiz impala. zaten 76dan sonra gm downsize a gitti. kasalar kuculdu.
  • 1'den fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

...

Bu Mercedes'in aynısından bir kaç gün önce Midland, TX'ta gördüm. Çok bakımlı ve temiz görünüyordu. Üstünü de açmıştı. Hemen önümdeydi ama fotosunu çekemedim. Arabamda yalnızdım. Hemen sağına geçtim biraz daha yakından inceleyebilmek için. Süren kişi 60 yaşlarındaydı, yanındaki kişi de muhtemelen torunuydu. Ben yavaş gider diye düşünmüştüm ama amca bastı gaza kayboldu gitti. Ben de markete uğrayacağımdan takip edemedim. Ama araba kesinlikle muhteşem görünüyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

...

Bu Mercedes'in aynısından bir kaç gün önce Midland, TX'ta gördüm. Çok bakımlı ve temiz görünüyordu. Üstünü de açmıştı. Hemen önümdeydi ama fotosunu çekemedim. Arabamda yalnızdım. Hemen sağına geçtim biraz daha yakından inceleyebilmek için. Süren kişi 60 yaşlarındaydı, yanındaki kişi de muhtemelen torunuydu. Ben yavaş gider diye düşünmüştüm ama amca bastı gaza kayboldu gitti. Ben de markete uğrayacağımdan takip edemedim. Ama araba kesinlikle muhteşem görünüyordu.

Amerika'da böyle bir araca sahip olmak daha kolay tabi bende canlı gözle görmek isterdim. Ebay motors'da aynı araçtan bir ara gördüm yanlış hatırlamıyorsam 45 bin dolardı Türkiye'de 150 bin dolar. Basar tabi ya 3000 motor uçar o araba ağırlığıda yoktur

• 1957 model Chevrolet Belair

1964 model Chevrolet IMPALA SS

1967 model Chevrolet IMPALA SS

1968 model Mustang GT 390

1976 model W116 kasa Mercedes 280 SE, 450 SEL'de olur.

1975 model Trans am

1990 model W124 kasa Mercedes 200 E
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.