İstanbul Kavacık'ta rastladım bu araca hemen fotoağrafını çektim daha bitmemiş belli ki ama bitince yakacak ortalığı o belli
benim doğan var göndersem
berbat olmuş
kavacık'ta rastlatıp resimlerini çekip burda mı yayınladın hemen??? dostum bu resimler belki 3-4 ay önce bu forumda görüldü,çok ta tartışıldı... biraz daha araştırmacı ve bilinçli olalım
bune yaa iğrenç bişey trafiğe çıkmaya utanırım ben bununla
berbatttttttttttttttttttttttttttt
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
kavacık'ta rastlatıp resimlerini çekip burda mı yayınladın hemen??? dostum bu resimler belki 3-4 ay önce bu forumda görüldü,çok ta tartışıldı... biraz daha araştırmacı ve bilinçli olalım
Ben gayet bilinçliyim. Evet 3 - 4 ay önce de konu açıldı ve konuyu da zaten ben açmıştım. (Konu Dışı Bölümünnde) Şimdi de buraya açtım. Sen biraz araştırsaydın fetva verecem diye komik duruma düşmezdin
Ben gayet bilinçliyim. Evet 3 - 4 ay önce de konu açıldı ve konuyu da zaten ben açmıştım. (Konu Dışı Bölümünnde) Şimdi de buraya açtım. Sen biraz araştırsaydın fetva verecem diye komik duruma düşmezdin
transformers da rol aldı bu şahin robota dönüşüyor bu
neon'a cam filmine kızan polisler buna nie bakmazlar Türk Trafik Polisine
ALÇIYLA YAPMIŞLAR HERALDE
iğrenççç
quote:
Orjinalden alıntı: deeproxy
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
Bizim buralarda dolaşan mavi bir şahin var.Buna benzer bi hali var.Bir daha görürsem fotoğrafını çekerim.
ığğğğ çokkk iğrençç
kör oldum galibaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: TUNERBOY
transformers da rol aldı bu şahin robota dönüşüyor bu
bu arabanın iyi bir zımparalanmaya ihtiyacı var
Daha önce verildi dostum Bu arada bu arabayı bu hale alçı kullanarak mı getirmişler