Şimdi Ara

Şahin K nın günlüğü (bomba olur kaçırmayın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

beyler korku veya hikayeleri beklemeyin sizi kopartcam bu günlüklerde hergün liseden gelip yazıcam ama gülmekten burnunuz çıkacak bağzı örnekler

köpek öldürdüm

beyler yavru köpek gelmiş kapının önüne 1-2 .sınıftayım o sıralar ben köpee süt verdim.pistir diye gittim üstüne su döktüm gelen geçen diyodu ne olmuş bu köpeğe lan valla çok pişmanım bebek aklı ne bilem ben inşallah ölmemiştir köpek ama çok feci durumdaydı.

beyler bi gün evde yaz tatilde ps2m gelcekti misafir odasında annemle babam evde yoktu lcdnin karşında şeyimi kaşırken elim orda kalmış.öyle masum masum uyumuşum babam gelince öyle görmüş.

nenemlerdeyiz ölmesine yakındı ozamanlar uyumuşum üstümü örtmüş diyo çadırı dikmişsin mi ona benzer bieşy dedi ama gözlerimi hafif araladım lan diyom çavuş uyanmış inşallah nenem görmemiştir yamuluyumda görmesin dediydim görnüş. utandıydım lan ama

arkadaşla evdeyiz testere 6 yı aldım izliyoruz şu çıplak kadınlı yer geldi annemde girdi sanki zorno izliyo gibi hemen önüne durduk televizyonun önüne hay allahım yav

osuruklu bir anı

beyler ilk kız tecrübesi olacaktı ama yaz olduğu için ve evden çıkmadan habire karpuz erik kavun incir çok kaçırdım.miğdem fokur fokur ediyor kızlar dedi inemaya ile gidelim lan hay aklıma tamam dedim gittik minibüste nasıl tuttum bi tümsekte pısst etti ama cam açıktı duyulmadı migrosa girdik siz gidin biletleri alın ben mi helaya gideyim dedim liseli aklı işte kim var kimyok bilmeden daldım adam mıçıyormuş pardon dedim bekledim çünkü kilozete yapabiliyorum.girdim çatır çatır bıraktım.tuvalet kağıdı bitmiş.elimide süremezdim.çıktım biri varmı yok mu diye bakındım yandan kagıt aldım öyle pantul aşşagıda gittik filme aradan aradan salıyorum ben tabi.o aralarda gittim hep duyulsaydı bide altıma etseydim karizma yerlerdeydi nerdeyse

osurdum

beyler bende fobi gibi bişey var böyle evden uzaklaşacağım zaman çok stres yapıyorum ve çok gazım oluyor.arkadaşlara dedim kanka nolur vurmayın karnıma altıma mıçarım valla bak yapmayın.dedim arkadaşta dersi dinlerken nasıl vurduysa aynen şöyle oldu

heleki tenefüstü 2 kız 2erkek vardı.ama onlarda herkeze anlatmıştır ozamankları
    yeni ve onaylı hikayeler için lütfen 2dakka sabredin unuttuklarımı arkadaşa soruyom
    tutarsa rezerveleyin beyler daha efe oalylar varda hemen yazmıycam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 26 Şubat 2012; 22:13:41 >

• Yav he he

• cok komikmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

Yav he he

ne oldu senin ilk okul videosu hani şu geçen yıl çekilendi sanırım

• Komik mi la bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Komik mi la bunlar

beyler kötülerini yazdım sanırım ama geçen gün olanı anlatacağım biliyorsunuz klavyem çok kötü düzgün yazmaya çalışıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Šahin K

quote:

Yav he he

6 yıllık be o video

•  Şahin K nın günlüğü (bomba olur kaçırmayın)
  • quote:

quote:

quote:

Yav he he

6 yıllık be o video

ay karıştı beyler yeni hikayeler geliyor ama onları yarı finale atıyorum yani öğretmenime durumu söylemeyin siz bana diyin evet mi hayır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe

Şahin K nın günlüğü (bomba olur kaçırmayın)

• Buralar değerlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Buralar değerlenir.

hikayer değilde yorumlardan değerlenecek konu gibi

beyler çokk öncelere gidiyorum mağzeme çıkana kadar zamanında bir forumda çok gülünmüştü ama forumu kapattılar derliyorum şimdi one minute
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Buralar değerlenir.

hikayer değilde yorumlardan değerlenecek konu gibi

beyler çokk öncelere gidiyorum mağzeme çıkana kadar zamanında bir forumda çok gülünmüştü ama forumu kapattılar derliyorum şimdi one minute

Neden o forumun kapatıldığını hâlâ anlayamadın değil mi ?
  • Bunlar yüzünden bizi suçluyosunuz.
  • yağ sen nağsıl yağzıyorsun anlamıyorum. hani günlük nerde.. ?
  • liseliler devrede yine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köşeli Jeton

yağ sen nağsıl yağzıyorsun anlamıyorum. hani günlük nerde.. ?

editlendi yarına kadar idare edin yazamıyom kucağımda laptop iki büklüm zarzor yazıyom
  • yaw he he
  • yeni hikaye eklendi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.