Şimdi Ara

Şahin K nın günlüğü (bomba olur kaçırmayın) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

İnsalık için hayatına son ver...

emrin olur panpa
  • önlerden yerimi alayım
  • beyler videolu hikayemiz eklenmiştir en komiği bence o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 26 Şubat 2012; 22:05:30 >
  • konu tutmadı galiba beyler küçük çocuk köpeğe sarılıyor falan onun gidini koysam banlarlarmı çok komikti

konu uplatma çabaları vol 1
  • beyler bigün 4-5 yaşındayım habire dışarda arkadaşalrla oynuyoruz kumla annem bi gün ağzıma biber sürdü çok iyi hatırlıyorum kıvranmıştım.değerimi anlasındiye arkadaşa dedim gellan kaçalım diye marketleri falan gezsmiştik babam bulup eve götürmüştü bizi tam nerelere gitmişiz böbrekler tehlikedeymişte haberimiz yokmuş ozamaandan beğri fobiliyim evden çıkamıyom
  • Seviyom seni be
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükjunior

Seviyom seni be

oleyyy yorum geldi kesin tutcak

sümük
    bir gün dersandeiz kızlaban tip tip bakıo gülmemek için kendimi zorluodum burnudam ne fırlasın rezil oldum valla:D
  • arkadaşı öldürdüm

beyler çömel kalk çömel kalkyapıyoruz sonra biyerine dokununca bayılıyor ya arkadaşla deneye lim dedik beden dersinde arkadaş bayıldı ben tokat falan attım.bedenci gelse sülalemizi öper eniyisi tuvalete götürüo yüzün tokatlayalım dedim 5-10dakka öyle denedik hademe geldi dilsiz hademe abugubu bieşyler dedi bende bayıldı falan dedim gibbit müdür yardımcısını çagırdı bizde hocam bayıldıda şimdi ayılır ambulansa falan gerek yok diye 40 takla attık
  • beyler din dersindeyiz hoca Hz Muhammed zamanında kızlar yakılıyor dedi biride ee ozaman nasıl evleniyolar dedi.biride arkadan damızlıkları ayırıyolarmış demek ki dedi tüm sınıf yerlere yattı
  • simitle yüzmek

yüzmeyi gayet iyi biliyorum ki sorunda burda hayatımda ilk dfa bi can simidiyle yüzeyim dedim kocaman araba tekeri gibi bi simit belime zor oldu zaten ne yukarı ne aşağıya iniyor. sonra ben iskeleye çıktım boyumun kaç misli yerden daldım denize ama hiç can simidiyle balıklama atlanırmı allahım yaa sonra olay burda koptu zaten kafam denizin dibinde popom açık havada ailem , millet benim şaka yaptığımı sanıyorlar ne şakası bee dönemiyorum koca simit neyse bi çırpındım nasıl oldu dönebildim bi çıktım feleğim şaştı diebilirim yane Bİ DAHA SİMİTLEMİ YÜZMEK TÖĞBEEE.....
  •  Şahin K nın günlüğü (bomba olur kaçırmayın)
  •  Şahin K nın günlüğü (bomba olur kaçırmayın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaKe_DeAtH33

Şahin K nın günlüğü (bomba olur kaçırmayın)

.
  • ön sayfalardan yerimiz ialalım belki değerlenirse reklam veririz
  • rezerve
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

ön sayfalardan yerimiz ialalım belki değerlenirse reklam veririz

ilk sayfa dolsun bomba hikayeler geliyor
  • Ewet arkadaşalr size bir anımı anlatayım annem bi gece çok güzel poğçalardan yapmıştı bende akaşam yemeğini yememiştii-m geceleride geç yatarım neyse ben o poğçalardan rahat 7-8 tane yemişimdir:D her neyse poğçaları yedikten sonra hemen yattım sabah kalktım midem nassıl ağrıyor anlatamam anneme dedim anne okula gitmiyecem annem tamam dedi ben öğlene doğru bayağı fenalaştyım babamı çağırdım doktora gittik doktorda manyak çıktı:D:D:D bana 1000ml gramlık antibiyotik verdi sıyrık neyse hastaneden çıktık ben babma dedim baba sen ilaçları al ben eve gideyim sen kardeşime veririsin dedim babm tamam dedi her neyse şimdi benim akıllı kardeşim sen o ilaçların saatini yanlış anla manyak bana bi saat 13:00 de verdi bide 15:00 da verdi ama ben yerimde duramıyom kıvranıyom içim durmuyo bi kalktım saat 17:00 babam geldi dedi iyileştinmi ben dedim çok kötüyüm ilaçlarımı sordu aldım dedim saalerinide söledim babam deilirdi kardeşimi öldürecekti az kaldı eğer babam biraz daha geç gelseydi ben bi tane ddaha yutacaktım bilmiyırum sonra ne olurdu ama öldüm öldüm dirildim yani çok kötü olmuştum hemen hasstaneye gittik iki tane serum vermiişlerdi iyileşmiştim ama ALLAH korudu vallahi verilmiş sadakam varmış:D:D:D...

• interneti yeni bağlatmıştım neyse msn adresi aldım arkadaşları ekledim , o zamanlarda bizim edebiyat hocamız vardı tesadüfen öğrendim ki uzaktan akrabaymışız neyse sınıfta dersin sonlarına doğru bizim sıraya gelir ne var ne yok muhabbet ederdik , işte bi ara konu nerden açıldı bilmiyorum msn muhabbeti döndü neyse hocamın msn nini aldım ekledim benim msn e

işte bi kaç gün sonra hafta sonuydu gece girdim msn e sohbet edecek adam arıyorum derken benim kankayı gördüm şu hıyarla biraz muhabbet edeyim bari dedim , genelde birbirimizle küfürlü konuşuruz , ben '' napıyon lan ... '' yazıp enterladım , enterladıktan 2 saniye sonra baktım ki hafif uyku sersemliğimle benim kankaya değil edebiyat hocama yazmışım , o an ne ... yiyeceğimi şaşırdım panik oldum , neyse ben hemen hocam kusura bakmayın kuzenim yazmış dediö ve kapattım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.