Şimdi Ara

Şahin devirdaim pompası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
7.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçende motor sesine paralel bir rulman sesi nedeniyle şarj dinamosunu söktüm bilyasını değiştirdim takınca ses kesilmişti..
    bir haftadır hafiften aynı ses duymaya başladım dünde biraz yol yapınca ses abartılı şekilde arttı..
    ses bozuk bir rulman sesi, gazla artıp azan bir ses..
    bende kaputu açıtım şöyle bir baktım sesin geldiği yer hidrolik direksiyon pompası diye tahmin ettim.. kayışını söktüm tekrar çalıştırdım ses devam ediyor..
    şarj dinamosunuda yeni değiştirdik geriye kalan devirdaim pompası ve gergi kasnağı dedim.. gergi kasnağını söktüm baktım rulmanı dönerken hırıltı yapıyor ama o sesi bu yapamaz deyip devir daimide söktüm..

sanayiye gidip dolaştım bayram olduğu için tüm parçacılar kapalı döndüm eve..
    parçacıya gidince sorularım cevaplanacak ama hem bilgi paylaşımı olsun hemde başka birinin işine yarar diyerek konu açıyorum..
    evimiz bahçeli dayımın epey takım taklavatı olduğu için eski mesleğimde torna tesviye olduğu için, birde araç tofaş olduğu için sök tak işlerini kendim yapıyorum
    şimdi benim merak ettiğim devirdaim komplemi değişiyor yoksa yarım olarakmı ?
    benim söktüğüm üst resimdeki gibi bütün..

sadece bu kısım satılıp değiştirilmesi yeterli oluyormu? sonuçta tüm dönen parçaları bunun içerisinde rulmanı kçecesi vs.

buda gergi kasnağı onunda rulmanı değişecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweetHome -- 10 Ağustos 2013; 20:24:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.