Şimdi Ara

Şahin alsam kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar yeni yeni araba sürmeyi öğreniyorum, fiat albea kullandım çok rahat geldi, ford focus kullandım debriyajı beni biraz kastı zorlandım başlarda arabayı 1 dk içinde iki kez istop ettirdim sonra az birşey kullandım, arkadaşım derki şahinin debriyajı takoz gibi, zorlanırsın dedi sizce kullana bilir miyim?

• Acemiler için en ideali şahin,doğan gurubudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONNECT-48 -- 15 Haziran 2008; 12:36:14 >
  • ben araba sürmeyi clioda (2004model) öğrenmiştim 2005 senesinde ehliyeti aldıktan sonra şahinle geliştirdim kendimi halada aynı araba duruyor ve aralarında debriyaj farkı yok denecek kadar azdı. yani şahinin pedalı sonderece yumuşak sayılır. bunun sebebi arabanın bakımlı olup olmamasıymış o zaman öğrenmiştim. senin şimdi alacağım şahin %90 bakımsız ve döküntü olacağı için debriyajı kazık gibi olacaktır.
  • Teşekkürler, bir şansımı deneyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çağdaş

Selam arkadaşlar yeni yeni araba sürmeyi öğreniyorum, fiat albea kullandım çok rahat geldi, ford focus kullandım debriyajı beni biraz kastı zorlandım başlarda arabayı 1 dk içinde iki kez istop ettirdim sonra az birşey kullandım, arkadaşım derki şahinin debriyajı takoz gibi, zorlanırsın dedi sizce kullana bilir miyim?

neden olmasın sürersinde öğrenirsinde yeterki cesaretin hevesin olsun.
  • Şahinlerin debriyajı takoz gibi değildir diğer bütün arabaların debriyajları gibidir. Kuş serisinin debriyaj sorunu homojen olmamasından kaynaklanır; yani debriyajın yumuşaklığı kavramaya kadar başka kavramadan sonra başkadır bu yüzden ilk başta biraz sorun yaşayabilirsin.
  • Cesaret az var, hevesim çok, acaba renault 19 fiyatları nedir bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    geçen yıl açıldı
    KASKOMU KULLANABİLİR MİYİM?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sahibinden.com a girip inceleyebilirsin yada araba.com a. tabi o fiyatlar şişkin ama yinede fikrin olur fiyat aralığı hakkında.
  • Bence debriyajı dert etme o kadar ama baskı balatayı da 2 günde dağıtma sakın . Ben palio ile öğrendim kullanmayı (sadece çalıştırma ve kaldırma 3-5 km kadar anca sürdüm) sonra astrada geliştirdim. Şükürler olsun debriyajına falan da birşey olmadı belki arabanın sağlamlığındandır bilemiyorum. Önemli olan kendine güvenmek,bilen birinden tekniği kapmak ve dikkatli olmak bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risendark -- 15 Haziran 2008; 16:29:57 >
  • Bence kullanabilirsin senin kuzene şahin almıştı zaten yelda onda bir deneme yap.
  • Sen kullanamazsın, o seni kullanır. Ama sen kıllanabilirsin.
  • ehliyet kursunda kavraması yalama olmuş şahin kullanmıştım. İstop ettirdik falan ama sonra alıştım. Acemilerin içine ettiği o şahin bile kullanılabiliyosa, normal bir şahin neden kullanılmasın
  • Şoför adam her arabayı kullanır. Don't worry, be happy
  • rahat ol ya elin ayağın varsa kullanırsın nolacak
  • bende sahin var. istersen satayim sana.

150-160 ile git araba da gram saga sola cekme warsa gozunun onunde yakarim arabayi

motoru sifir.

masrafsiz. 3 bin ytl e veririm.

ahanda bi resim koyayim.

Şahin alsam kullanabilir miyim?
  • Renault 19 8000ytl aşasında yok şahine bakacağım anlaşılan, zamanla alışırız artık yardım eden herkese teşekkürler
  • türkün kullanamıcagı hiç bişi yok bu dünyada
  • quote:

Orjinalden alıntı: treabacks

Şoför adam her arabayı kullanır. Don't worry, be happy

Bencede çok doğru bir yaklaşım.Aslında sistemi bir kere anladıktan sonra her arabayı kullanabilirsin.ama ilk alışmaları dönemleri herkes için sıkıntılı olmuştur.Mükemmel olmaya çalışma,arabayı istop ettirebilirsin ilk başlarda hiç sorun değil yeterki sabırlı ol denemeye devam et.Kimsenin hayatını ve kendi hayatını riske atma alışma dönemlerinde boş olan trafiğin aktif olmadıgı yollarda pratik yap.Emin ol sen farkına varmadan günden güne gelişecektir sürüşün.
  • Arabaya yakıt koyabildikten ve masraflarına katlanabildikten sonra kullanmak iş değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çağdaş

Selam arkadaşlar yeni yeni araba sürmeyi öğreniyorum, fiat albea kullandım çok rahat geldi, ford focus kullandım debriyajı beni biraz kastı zorlandım başlarda arabayı 1 dk içinde iki kez istop ettirdim sonra az birşey kullandım, arkadaşım derki şahinin debriyajı takoz gibi, zorlanırsın dedi sizce kullana bilir miyim?

ben yıllarca şahin kullanmış biri olarak diyebilirim ki debriyajı ilk başta sert gelebilir ama çok kısa zamanda alışırsın
    bu arada kendim denemedim ama bi defa şahin taksi kullandım debriyajı pamuk gbiydi bi tamirciye sordum bu nasıl bööle oluyo debriyaj nasıl bu kadar hafifler diye bana taksicilerin özellikle şahinlerde debriyaj pedalına delik açtırdıklarını sööledi tam olarak neresini deldiklerini anlamadım ama bi tamirciye sorarsan yardımcı olabilir
    nede olsa türk arabası işte debriyaj pedalını deliyolar hafifliyo belki direksiyon kutusuna delik açıncada hidrolik direksyon oluyodur kimbilir
    ama bu debriyaj olayını bi sor sitersen etrafındaki tamirclere

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.