Şimdi Ara

Sahiller tıklım tıklım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kusura bakmayın ama içimizde hakaretin en alasını hak eden bir sürü insan var. İzmir bostanlıda arabamla sahilin yanından geçtim geçene kadar ağzım açık izledim durdum. Tıklım tıklım herkes dip dibe girmiş kimisi yemek yiyor kimisi top oynuyor kimisi uzanmış selfie çekiyor. Sokağa çıkma yasağı gelsin isteyenlerin hepsi o sahildekilerdir buna adım kadar eminim. Virüslü bir insanın bir yere dokunması demek oraya gelip giden belki de 100 kişinin aynı yere dokunması sayesinde virüsün 1 kişiden anında 100 kişiye bulaşması demek. Bu yüzden katlanarak artıyor işte virüslü kişi sayısı. İçimden ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok o insanlara

• umre mangal

karıştırma şimdi izmir sahil bostancı sahili
  • Konu yerine boş konuşan sadece sen olduğun için bağlayan başka kimse olmayacak zaten...
  • Hem diyanet yüzünden hemde bu sahilde ki insanların yüzünden binlerce hatta milyonlarca insan ölecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14E016876 -- 24 Mart 2020; 16:3:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim millete anlatamazsınız balık tutmasa çıldıracak adamlar var bunlara sokağa çıkma yasağı da işe yaramaz çin gibi davranacaksın sokakta sürükleye sürükleye evine götüreceksin
  • Aga ne güzel işte.. ülke nüfusu azalacak... Demek ki çıkan kişi umursamıyor hastalığı.

Doğanın kanunları geçerli olsun güçlü olan yaşasın bu kadar basit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belgrad Ormanına Gitmeyin!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz yanılıyor olabilirsiniz “Umreden Gelenler Corona Mücadelesinin İçine Etmiştir” Günlerdir forumda bu başlık dolaşıyor.

Tabiki haberlerde sahilde gezintiye çıkan. Balık tutan vb her kesim insan olduğunu görüyoruz.
    Yanliz bugün hafta sonu olmasına rağmen yaşadığım yerde hem araç sayısında hemde yaya sayısında gözle görülür bir azalma vardı. 65 yaş üstüne yasak gelmesi sanki biraz daha ciddiyet getirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğal seleksiyonu yaşayarak öğrenecek insanlık. Hem de hızlandırılmış kursla.
  • madem insanlar alınan kararlara uymuyorlar her yeri açsınlar yeniden avm ler cafeler restoranlar 65 yaş üzeride çıksın komple doğal seleksyon olsun
  • yeminle bu insanlar yüzünden ölecez virüsten değil bak
  • İşi elverenler. Uzaktan çalışabilenler evde kalmaya devam etsin. Mecbur işe giden bilinçli insanlar da tedbirlerini artırsın maskedir, eldivendir ne taksanız kar arkadaşlar. Geriye kalan umursamaz ve cahil kesim doğal seleksiyonu tadacak veya yüksek ihtimalli kalıcı akciğer hasarıyla yaşlılık yıllarının tadını çıkaracaktır. Maalesef kurunun yanında yanan yaşlar olacaktır; ama bu kaçınılmaz son.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umreden gelen aptallar yazman yanlış oldu. istersen değistır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.