Şimdi Ara

Sahilde yaşadığım ibretlik olay [Yalan yok]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben bir barda çalısıyorum kışları sadece perşembe günü açık oda burda yaşayan ingilizlerin quiz gecesi bir nevi bilgi yarışması yani ....Neyse 8:30 da başladı 11:40 ciavrı bitti bende paramı aldım giderken bir arkadaş gördüm bana evde şarap yapmaya başladığı söyledi bende dedim ver bir şişede içelim diye arabasında varmış verdi bir şise Şisesi 5 tl imiş ama bana bu seferlik beleş verdi...Bende atladım arabama evle iş yeri arası 20 km felan atladım araba çektim sahile maksat şarabı bitirip eve gidip yatmak neyse radyodan damar çalan bir kanal buldum hem dinliyorum hem içiyorum şarabımı

Aradan 10 dakika geçti birisi cama tıkladı korktum,Biraz indirdim camı ne var dedim 30 yaşlarında kirli sakalllı bir adam

Genç dedi arkadaş lazımmı?
    Ben buyur abi ne arkadaşı dedim
    Oda bildiğin arkadaş moldovyalı saati 250 tl dedi
    Bende yok saol diyecekken Dacia marka bir polis arabası geldi

2 polis çıktı birisi bana silahı doğruluttu diğer polis te herife çıkartılar beni arabadan üzerimi , arabayı aradılar arabada ben bıçak taşıyorudum paspasının altında onu buldu polis bu ney dedi , Bende abi bir olay olursa kendimi korumak için dedim Polis te bana o adama para verip vermediğimi sordu bende yok abi dedim

Polis adamı ve 2 kadını götürdü Bende ne oldu abi deyince bunlar dedi mafia dedi insanların hem parasını hemde organları alıp bir dereye atıyorlar sonra dedi dua et biz zamanında geldik dedi.Şok oldum birden polisler bıçağımıda aldı gitti ben ne olduğumu şaşırdım şarapta yarıda kaldı attım içemedim hala olayın etkisindeyim ...

• bence adamlar polis degil organ mafyasi adamlarda 2 kadin ve adamin organlari alicaklar

ne yazdim yaw 2 dakkada
  • iyiymiş. ama çalıştığın işi tam olarak anlayamadım. haftada bir gün mü çalışıyosun o da 3-4 saat. kaç para alıyosun peki.
  • Allah kurtarmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

iyiymiş. ama çalıştığın işi tam olarak anlayamadım. haftada bir gün mü çalışıyosun o da 3-4 saat. kaç para alıyosun peki.

Aslında ben öğrenciyim Üniversite sınavına hazırlanıyorum yazları o mekanda çalısıyorum kışları ise sadece perşembe günü Yaklasış 5 saat felan çalısıyorum 75 tl alıyorum 20 tl lik gaz alınca 55 lira bir hafta yetiyor.
  • nelerle karşılaşıyoruz ne yazıkki insanlık diye bişey kalmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

bence adamlar polis degil organ mafyasi adamlarda 2 kadin ve adamin organlari alicaklar

ne yazdim yaw 2 dakkada

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk diye bir şey yok
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence yalan. Adamlar o zaman saati 20 tl derdi. Kesin gelsin diye. Konu kilit + rep lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bari şehir de söyleseydin sahilde dikkatlı olurduk
  • Sazan.avi olmayın polis bıçağa el koymaz bu arada cool story

• Böbrek.avi
  • polisler şaraba bişey demedilermi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

bence yalan. Adamlar o zaman saati 20 tl derdi. Kesin gelsin diye. Konu kilit + rep lütfen.

adamlar belki pazarlık yapıcaktı nereden biliyorsun? Bu devirdi kim inanır 20 tl ye moldovyalı kız var 1 saati diye? Asıl o zaman şüphe çekerdi . Şimdi konuyu terket

malum evde insanlar en az 100 lira veriyor o düşük seviyeli yaşlı insanlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Sazan.avi olmayın polis bıçağa el koymaz bu arada cool story

Polis bıçağa el koymamışki zaten?

• Polis seni orada bırakıp gitmez hikaye olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robin van Persie

polisler şaraba bişey demedilermi ?

Yok arabanın kontak kapalı olduğu için ona karışamazlar.
  • ibretlik ama şehir neresi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sha012

quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Sazan.avi olmayın polis bıçağa el koymaz bu arada cool story

Polis bıçağa el koymamışki zaten?

Polisler bıçağıda aldı gitti yazmış

• Cool story bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haliljo06 -- 3 Şubat 2012; 1:22:59 >
  • Bu konuyu diyalizden açıyoda olabilirdin valla şükret böbrek.avi diye diye bu forumdan biri böbrek.avi'ye kurban gidecek :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.