valla ne yapayım bilemedim buraya konu actım 50 kişiye ulastım 51.kisi bunlardan bisey alacak belki 10 lira belki 10000 lira canı yanacak ne devlet ne satıs siteleri sunlara adam akıllı ceza veremedi
2.el kısmı dolandırıcıdan gecilmiyor ürün alıp satmaya korkar oldu millet artık bisey alırken 5 kere düsünüyor
benim gibi biri bile 2 kez dolandırıldı ,Aman dikkat
sahibinden belli katagorilerin çöplüğü artık. profesyonel belgeli lisanslı dolandırıcılar var. 10 binlik çalıntı bisikletleri bin liraya satmaya çalışan sıfırı 2000 lira olan telefonların birebir aynı olduğunu iddda edip 500 liraya satmaya çalışan. bilmem ne avm zemin katta yerimiz var gelip görebilirsiniz yazan ama yerinde yeller esen. korkunç. daha onlarca hikaye tonla adam. hiç kimsenin de önüne geçmek gibi bir derdi yok. sahibindenden mesafeli satış anca getli şekilde olursa olur oda en son çare. güncel düzgün yorumlu adamlardan birebir gidip görerek alım vesaire yoksa girilecek site değil.
Tuzun bile koktuğu bir ülkede gayet normal bir durum...
ückagıtcı mekanıdır.. hayrına kücük bir köpek alalım bakalım dedik ilanlarda hep ücretsiz sahiplendirilecektir yazıyordu belki 50 kisiyi aradık hepsi ücret istedi.. bu nasıl iş ***** deyip vazgecmistim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme