Şimdi Ara

sahibinden GET SİSTEMİ Hakkında Ufak bir Sorum Olucak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
26.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Onay vermezse 3 gün içerisinde sistem havuzdaki parayı hesabına aktarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Kargoyu teslim aldıktan sonra hiçbir hakkın olmuyor öyle söyleyeyim sana.

Nasıl olmuyor, olur mu öyle şey.

Mesafeli satışlar sözleşmesi gereği aldığınız üründen 7 gün içinde cayarak iade edip paranızı geri alabilirsiniz.

GET'de alıcının üstünlüğü var, alıcı haklarını kötüye kullanırsa satıcı için riskli biraz sadece.

Şahıstan aldığın için 7 gün falan öyle bir olay yok. Teslim aldın, bozuk çıktı, geri gönderdin herif adresi yanlış verir, gidip almaz kargodan ürün de ortada kalır paran da. Öyle de oldu gayet güzel biçimde.

Adam 3-4 ay parasını alamadı ama dingil olduğu için geri de almadı ürününü. Parayı onayladık biz de en son napalım dedik artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 22 Ocak 2012; 0:28:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JustBeKinq

quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Üstteki arkadaşın da dediği gibi, hakkınız olan parayı alamayabilirsiniz. Get ile kazıklandım bir kere de ordan biliyorum.

Nasıl oldu hocam anlatabilir misin ?

Arkadaşlar benim de sormak istediğim birkaç soru var.Bir tane telefon buldum.Get ile satıyor satıcı.En son fiyat ne olur dedim.Direk 30 tl falan indirdi.Gerçi ilanında pazarlık payı vardır diyordu.Üye olalı da 6 gün falan olmuş.Referansı da yok.Şimdi adam bana ürünü gönderdi, ben kargoyu aldım diyelim arızalı ya da başka bir sorun çıkarsa nasıl geri iade edeceğim ? Bi de kargo görevlisinin yanında açıp tutanak falan mı tutturmam lazım arızalı ise ? Adam sen bozdun falan derse nasıl kanıtlayacağım ? Bazı arkadaşlar 3 gün içerisinde iade edilebilir demişte o yüzden soruyorum.Önceden get ile alış yapmadım da hiç.O yüzden kafama takılanları sorma gereği duydum.

Alış yapmayayım mı bu dediğim şartlarda yani ?

• Yani sen ürünü aldın, ürün arızalı çıktı.
    3 gün içerisinde iade gibi bir hakkın yok mu? O zaman GeT'in, alıcı için koruması nerede kalıyor? Satıcı pekala, elektronik cihaz satışlarında arızalı bir ürün gönderebilir. Senin de bu ürünü kuryenin yanında test edebilme imkanın olmaz haliyle.

Bu konuda bir düzenleme yok mudur?
  • ürünü yolladın , adam üç kagıt yaparsa bende kalkar girim adamın bogazına yapışırım paramı alırım . o yüzden bence güvenli :)
  • Bu soruları direk sahibinden müşteri hizmetlerine sorsanız daha çabuk ve güvenilir cevap alırsınız. ;)
  • Arkadaşlar bu sistem güvenli değil.Bizzat bunu müşteri hizmetlerinden de doğrulattım.İsterseniz sizde doğrulatım.Ben satıcıyım diyelim, Laptop'u adama yolladım,adamda içinden bikaç parça çaldı.Sonra bu benim istediğim ürün değil diyip,onay vermesse iş biter.Sen ona sağlam ürünü yolladığını, kimseye kanıtlayamassın.Tekrar ediyorum kesinlikle güvenli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkkarabacak -- 18 Nisan 2012; 15:07:10 >
  • Konuyu hortlatmis gibi oldum kusura bakmayin bende ürün sattim dün onayi verdi alici ama para halen hesabima gecmedi ne zaman gecer bilgisi olan varmi?
  • Sahibinden sitesinden geçen hafta karemo üyesine tablet sattım ama 3 gün kullanıp cihaz donuyor dedi.Geri gönder dedim daha deniycem dedi göndermedi.ayrıca daha ortalama 2 yıl garantisi olduğu halde garantiyede göndermedi.3 gün geçti bu sefer onay vermek veya geri göndermek yerine cihazda sorun var dedi süreyi 4 gün daha uzattı süre bitti ve cihazı geri gönderiyor.hem onca zaman elektronik cihazımı kullandı hemde geri iade etti üstelik kargo parasınıda ben ödeyecekmişim.Cihazım kimbilir ne halde gelecek.tüm yazışmalarım mevcut resemn onay vercem deyip göndermedi kullandı.Tanıdıklarım vasıtasıyla mahkemeye başvuyorum.Sakın siz siz olun get satışa güvenmeyin.müşteri hizmetleride hiçbir cevap vermiyor mahkemeye başvurun diyor.sahibinden.com a kesinlikle artık güvenmiyorum.1000 tl çöp oldu.
  • sahibinden.com dan bütün satışlarımı kaldırdım adamlar hem komisyonu yükseltiler birde 25 lirayı bile yatırmıyorlar kesinlikle uzak durun derim uğraşır durursunuz üstelik cevap verende yok.
  • Bu para ne zaman yatiyor arkadaş ? Adam dün 17 de onay verdi halen hareket yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 7 Ağustos 2015; 6:31:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkkarabacak

Arkadaşlar [size=3]bu sistem güvenli değil.Bizzat bunu müşteri hizmetlerinden de doğrulattım.İsterseniz sizde doğrulatım.Ben satıcıyım diyelim, Laptop'u adama yolladım,adamda içinden bikaç parça çaldı.Sonra bu benim istediğim ürün değil diyip,onay vermesse iş biter.Sen ona sağlam ürünü yolladığını, kimseye kanıtlayamassın.Tekrar ediyorum kesinlikle güvenli değil

Kargoyu yollarken,alırken tutanakla yaparsanız riski min a düşürürsünüz.Ha bazı ürünlere tutanak ta fayda etmez ona yapacak bişey yok.
  • beyler konuyu hortlatmıs gibi olucam ama sahibinden get üzerinden üniversteli bi arkadaşa gtx980 sattım ürünü aldı 1 gün test edebilirmiyim onaylamadan dedi tabi dedim istediğin gibi test et ertesi gün onayladı ürünü fakat hala para hesabımıza geçmedi ilanda onay bölümünden otomatik kalkmıs sattığım ürünlerdede yok bu ilan :D nereye gidiyor sahibindenin bana ödiyeceği parayı görebilceğim bi sayfa var mı ?
  • Örneğin bir ürün aldım ve beğenmedim kargosu zaten gelirken ücretsiz peki beğenmediğim taktirde kargo ücreti kime ait olacak acaba?
  • bende bir ürün aldım dünde ürün bir şekilde elime hediye olarak geçti bugün adama mesaj attım ürünü almak istemiyorum tamam dedi o an sistemde satıcı onaylamadı diye yazıyordu 1 saat geçti bir daha bakıyım dedim bu sefer ürün kargoda yazıyordu hani göndermiyecektin filan dedim adam diyor ben kargoya yollamadım ama sitede ürün kargoda diyor şimdi bu ürün gelse bende kapıyı açmasam ya da geri göndersem ne olur
  • Sistemin çok açığı mevcut alıcı iade edebiyor ama genelde satıcı mağdur oluyor. Laptop sattım satmadan önce resimlerini videolarını whatsapp üzerinden yolladım ve kargoda da çalıltığına herhangi bir sorun olmadığına dairde tutanak hazırlattım. Kargoladım teslim alındıktan 2 gün sonra ekranı kırık geldi dedi. Satışı iptal etti. Elimde hem resimler hemde tutanak olunca iade almadım. Siz siz olun bu adımları uygulamadan ürün yollamayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kuruş etmez bu sistem arkadaşlar alıcı 650 liralık ekran kartının fanını bozdu bana geri yolluyor şimdi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.