Şimdi Ara

SAHİBİNDEN DEN İP5S DOLANDIRICILIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-5-s-32-gb-kayitli-buyuk-bayram-kampanyasini-kacirmayin-140941274/detay

İLGİLİ TELEFON NUMARASI: 0534 625 47 05

Arkadaşlar üstte gördüğünüz Sahibinden.com sitesindeki linkte iphone 5s satan adamın telefon numarası yok sadece mesaj ile irtibata geçilebiliniyor, kendisine görüşmek istediğimi belirten ek'te telefon numaram olan mesajımı gönderdiğim an bana hemen döndü ve 5s modelinin üç renginden kendisinde bulunduğunu kendisi Bursada Zafer AVM karşısında Elektronikçiler pasajında Kıvanç Elektroniğin sahibi olduğunu bayram dolyısı ile ipone 5s lerin her birini 1995 TL den sattıklarını hatta ben gelirsem 1800 TL ye düşebileceğini anlattı bende göndermene gerek yok kargolar ancak pazartesi itibarı ile çalışacaklar ben geleyim olurmu dedim adam olur tabi saat akşam 8 e kadar burdayım istanbuldan gelebilirsiniz daha 7 saat var kapatmama deyince kalkıp bursaya gittim ama malesef elektronikçiler çarşısında kıvanç elektronik diye bir yer olmadığı gibi adam israrlı aramalarıma ve mesajlarıma cevap ta vermedi.... diyeceğim şu ki, sakın üstteki linke güvenmeyin, para gönderin size cihazınızı göndereyim v.s derse saktın kanmayın.... TAM BİR DOLANDIRICI'DIR...

• Hocam keşke bi önce internetten o yeri aratıp google maps , earth dan filan baksaydınız geçmiş olsun ayrıca şöyle adamlara çok feci gıcık oluyorum bunlar evlat olsa eldivenle bile sevinmez ne şerefsiz insanlar var.
  • hocam çarşı mevcut, Zafer plazanın karşısında Elektronikçiler çarşısını buldum ama Kıvanç Elekrtronik diye bir dükkan yok, hadi olmasın adam istanbul'dan beni oraya kadar sürükledi sonra telefonu açmadı, sms lerime cevap vermedi, çok pis yalancı pislik herifmiş....

feribot, benzin, yemek masraflarım da haricen gitti :(
  • 100 - 150 TL için , hem bayramınızı , hem vaktinizi , hem bedenini , hemde paranı boşa harcadın... Sahibinden.com'da ciddi güvenlik zaafiyeti var.Uzak durmalı herkes bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

İLGİLİ SİTE ADRESİ:
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-5-s-32-gb-kayitli-buyuk-bayram-kampanyasini-kacirmayin-140941274/detay

Arkadaşlar üstte gördüğünüz Sahibinden.com sitesindeki linkte iphone 5s satan adamın telefon numarası yok sadece mesaj ile irtibata geçilebiliniyor, kendisine görüşmek istediğimi belirten ek'te telefon numaram olan mesajımı gönderdiğim an bana hemen döndü ve 5s modelinin üç renginden kendisinde bulunduğunu kendisi Bursada Zafer AVM karşısında Elektronikçiler pasajında Kıvanç Elektroniğin sahibi olduğunu bayram dolyısı ile ipone 5s lerin her birini 1995 TL den sattıklarını hatta ben gelirsem 1800 TL ye düşebileceğini anlattı bende göndermene gerek yok kargolar ancak pazartesi itibarı ile çalışacaklar ben geleyim olurmu dedim adam olur tabi saat akşam 8 e kadar burdayım istanbuldan gelebilirsiniz daha 7 saat var kapatmama deyince kalkıp bursaya gittim ama malesef elektronikçiler çarşısında kıvanç elektronik diye bir yer olmadığı gibi adam israrlı aramalarıma ve mesajlarıma cevap ta vermedi.... diyeceğim şu ki, sakın üstteki linke güvenmeyin, para gönderin size cihazınızı göndereyim v.s derse saktın kanmayın.... TAM BİR DOLANDIRICI'DIR...

Hocam '' Hemen Al '' butonuna bastıgımda ;

Ahmet Ender Günçan

Adresi : ödemiş sok no 89 Hamitler Mah. Osmangazi Bursa ' olarak çıkıyor. Keşke evden alıp o ayfonları şeyyapsaydınız

• aceleci davrandım kardeş... merak işte... aslında 1 kasımı beklemek en doğrusu olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yerli Dizi

quote:

İLGİLİ SİTE ADRESİ:

Ahmet Ender Günçan

Adresi : ödemiş sok no 89 Hamitler Mah. Osmangazi Bursa ' olarak çıkıyor. Keşke evden alıp o ayfonları şeyyapsaydınız

iş adresi mi yoksa ev adresi mi acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Sahibinden.com sorunu !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam zaten bu gg sahibinden falan dolandırıcı kaynıyo öncelikle elemanın itibar puanına bakmalıyız kaç alışverişi satışi olmuş kaçı olumlu kaçı olumsuz yorum almış olumsuz olanların da içeriği önemli tabi bazısı 8 tl yerine 15 tl kargo ödediği için bile olumsuz verebiliyo buda önemli tabi ama bence satıcının sahtekar olduğunu asla göstermez :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yerli Dizi

quote:

İLGİLİ SİTE ADRESİ:

Ahmet Ender Günçan

iş adresi mi yoksa ev adresi mi acaba

Büyük ihtimal ev adresidir. Çünkü sokak falan giriyo adresin içine ne kadar mantıklı bılmıyorum ama sokakta acılan bı dukkanda iphone 5s satılmayacagıda bı gercek :/ adres yeterlimi orasıda var tabiki..

• halilakdere kullanıcısına yanıt
    bak bu adresi önceden bilmiş olsaydım keşke.... ama artık istanbula dönmüş oldum.
  • halilakdere kullanıcısına yanıt
    hayırlısı hocam. Allahından bulsun.. O değilde get olayına nasıl bir dolandırıcılık süsü vermişler orası meçhul ? Böylesine büyük bir site..
  • Bu arada . Üyelik Tarihi 15 Ekim 2013
  • Kayıt 15 ekim 2013

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Bu arada . Üyelik Tarihi 15 Ekim 2013

yeni üyeden alışveriş yapmayacaksın abi sitenin eskisi olacak babam yeni üye olup satış yapsa gene almam

• var bir iş, bu işte.... olan benim bir günüme ve boşuna yaptığım masraflar oldu, sinir de cabası...
  • BONUS CARD FİNANS MAXIMUM CARD VE PARAF CARDA %12 İNDİRİMLİ SATIŞTADIR

diye yazıyor.... banada 1800 TL ye bırakırım demişti.
  • bence... sizde mesaj atabilirsiniz... bakalım ne cevap verecek, bana anında cebime geri dönmüştü.
  • Asıl radyolarda galaxy S4 satıyorum diye beş para etmez java işletim sistemli kalitesiz replika telefonları 219 liraya sınırlı kontenjanla son 77 kişiye diye bağıra, bağıra heyecan yaratıp satan uyanıklar için bir yasal düzenleme yapılması lazım..
    Utanmadan br de 1750 liralık telefon satıyoruz algısı yaratıyorlar.. Bunlara kaç kişi kanıyor bilmiyorum ama, bir kaç tanıdığım telefoncuya bu telefonlardan kaça alırsın diye gelenler oluyormuş..
    Sahibinden.com da ise, elden ancak semtinizde satan varsa, gidip görülebilir ya da, get kontrollü olarak ürün alınabilinir..

• sahibinden.com dan pek çok kez alış veriş yapdım hep elden, telefon, muzik aletleri, bilgisayar herşeyi ordan aldım ama hep elden ve güvenilir olması ve faturası olması kaydıyla oldu, ama bir defa adamın aynen böyle dükkanından bilgisayar aldım yaklaşık 4 sene önce, macbook pro 1500 tl vermişdim o zaman, 4 gün geçmeden polis kapıma dayandı, bilgisayar çalıntıymış, hoş dükkanı belliydi adamın paramızı aldık ama başımızın ağrıması bize kar kaldı, mahkemeler vss..
    o kadar para vereceksin, zaten 1 kasıma ne kaldıki şurda, belki bu ay içinde apple store online satışada başlarsa ordan alırsın belki aynı paralara 2 yıl garantili cihaz alırsın
  • teşekkürler bilgilendirdiğin için
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.