Şimdi Ara

Sahibinden'de Yüksek Fiyatlı Satış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Babamın gramofon koleksiyonundan bir parçayı sahibinden sitesinde satışa sunmak istiyoruz. Fakat daha önce bu site ile ilgili hiç tecrübemiz olmadığı için tereddütte kaldık. Satmak istediğimiz fiyat yüksek bir meblağ, vergi takibi olduğu söyleniyor. Tek seferlik satış yapacağız ve elden düşünüyoruz. Prosedür nasıl oluyor tam anlamıyla cevap verip yardımcı olabilecekler varsa yorumlarını bekliyorum.

• fiyatı öğrenebilirmiyiz ?
  • fiyatı ve gramofonun tarihini öğrenebilirmiyiz ?
  • ip adresinizden evinizi bulduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odeon markalı 30-40 yılları tarih olarak. Fiyatımız da 5000 lira. Not: Gramofonlarımız tamamen orijinal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasuedxzbl -- 6 Ekim 2013; 21:49:42 >
  • vergi takibi olacağını sanmıyorum elden vereceğiniz için get yok yani saihibinden sitesini ilgilendiren bir durumda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasuedxzbl

Odeon markalı 30-40 yılları tarih olarak. Fiyatımız da 5000 lira. Not: Gramofonlarımız tamamen orijinal.

Muayyer değilse sorum çıkabilir.

Şaka bir yana bir problem olacağını sanmıyorum. Çünkü kredi kartı, GET gibi bir ödeme almayacaksınız sonuçta.
    Herşey elden.

Vergi takibine yakalanırsanız da "Evet siteye ilan verdik ama satmadık" dersiniz olur biter.

Mantıken düşünüldüğü zaman o sitede satılan arabalar da vergi takibine girmesi gerekiyor ama böyle bir şey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.elde vergi olmazki arabada zaten devir işleminde alınan ücret var zaten 0 satılan araçlardada hertürlü vergi alınıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.