Şimdi Ara

SAHİBİNDEN.COM ÜZERİNDEN İMKANSIZ FİYATA GET AÇMAK??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GET ilanı ile 950 TL'den İphone 4s satıyor. Bir de pazarlık var yazmış. Hiç pazarlık edilmezse eline geçecek rakam yaklaşık 880 TL + kargo masrafları...

22 ay garantili, faturalı, kutulu, temiz vs. vs. yazmış. Birincisi, bu fiyata bu imkansız. İkincisi ben ilanı gördüğümde 8 adet vardı, ilan ilk açıldığında kaç tane vardı bilmiyorum, şimdi 7 tane kalmış.
    Aynı özellik ve kusurlara sahip 8 tane cihazı nasıl bulmuş çok merak ediyorum.

Satış sözleşmesinde yazan telefonu aradım. Baya baya sinirli biri çıktı ve ne sahibinden.com'daki üyelikle ne de telefonla ilgisinin olmadığını söyledi. Diğer taraftan bu üye sahibinden.com da "cebinden onaylı."

Bu tür "imkansız fiyatlı" get ilanlarının amacı nedir?

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-faturali-kvk-garantili-iphone-4s-122036618/detay

• Birini kandırırım ve parasını alırım kafasında bu insanlar,dikkatli olmak lazım.Bu tür ilanlardan uzak durun foruma bakın piyasayı görün az çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Birini kandırırım ve parasını alırım kafasında bu insanlar,dikkatli olmak lazım.Bu tür ilanlardan uzak durun foruma bakın piyasayı görün az çok.

Bu fiyata cihaz satması zaten imkansız da, insanları nasıl kandıracak acaba?
    Replika ürün yollayıp iade mi almayacak?
    Satın alan kişinin sahibinden.com şifresini kırıp ürünü mü onaylayacak?

Aklıma başka bir şey de gelmiyor ki.

Sahibinden.com a durumu ilettim, adamların umurunda değil.
  • ya herkesi kendiniz gibi tok satıcı görmeyin. adam hemen anında satılsın diye koydu ve gerçekten dürüst olabilir. ya da tam tersi parası çok 3ün 5in hesabını yapmıyor olabilirzbize mi sorcak ne kadara satacağını. 100 lira eksik satıyo diye 3kağıtçı mı demek lazım hemen. kaldı ki 700e de satar. tüm insanlar sizin gibi düşünmrk zorunda değil. o çok önemli görmüyordur iki üç yüz lirayı. ya da çok ani ihtiyacı vardır hemen satıp işini halledecektir veya bu parayla bir iş yapıp adam bu fiyatı misliyle çıkaracaktır. bu linç kültüründen vazgeçin. adamın keyfinin kahyası mısınız ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

GET ilanı ile 950 TL'den İphone 4s satıyor. Bir de pazarlık var yazmış. Hiç pazarlık edilmezse eline geçecek rakam yaklaşık 880 TL + kargo masrafları...

22 ay garantili, faturalı, kutulu, temiz vs. vs. yazmış. Birincisi, bu fiyata bu imkansız. İkincisi ben ilanı gördüğümde 8 adet vardı, ilan ilk açıldığında kaç tane vardı bilmiyorum, şimdi 7 tane kalmış.
    Aynı özellik ve kusurlara sahip 8 tane cihazı nasıl bulmuş çok merak ediyorum.

Satış sözleşmesinde yazan telefonu aradım. Baya baya sinirli biri çıktı ve ne sahibinden.com'daki üyelikle ne de telefonla ilgisinin olmadığını söyledi. Diğer taraftan bu üye sahibinden.com da "cebinden onaylı."

Bu tür "imkansız fiyatlı" get ilanlarının amacı nedir?

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-faturali-kvk-garantili-iphone-4s-122036618/detay

Adamla görüştüm elden de teslim ediyor. İsteyen olursa yönlendireyim kendisine bennde zaten 4S var.

• bu fiyatın nesi imkansız onu anlamadım? bahsedilen cihaz 4s. normal fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hill

ya herkesi kendiniz gibi tok satıcı görmeyin. adam hemen anında satılsın diye koydu ve gerçekten dürüst olabilir. ya da tam tersi parası çok 3ün 5in hesabını yapmıyor olabilirzbize mi sorcak ne kadara satacağını. 100 lira eksik satıyo diye 3kağıtçı mı demek lazım hemen. kaldı ki 700e de satar. tüm insanlar sizin gibi düşünmrk zorunda değil. o çok önemli görmüyordur iki üç yüz lirayı. ya da çok ani ihtiyacı vardır hemen satıp işini halledecektir veya bu parayla bir iş yapıp adam bu fiyatı misliyle çıkaracaktır. bu linç kültüründen vazgeçin. adamın keyfinin kahyası mısınız ya.
    Değil 950 ye, 1000 liraya 18-20 ay garantisi(genpa vs) olan, beyaz renk, ful kutu ve faturalı cihazınız varsa alırım. Bu fiyata kaç gündür bakıyorum, bulamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CarpeDiem_ -- 18 Nisan 2013; 11:26:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlanı onay sürecine geri almışlar incelemede .......
  • harbiden bu fiyatinn neyi imkansiz? 5S cikiyor yakin zamanda haberin vardir umarim?

benim 4S 32 GB i satarsam 1200 TL civari koyarim.. ve senin ilandaki 16 GB bence adama guven belki paraya ihtyaci vardir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

harbiden bu fiyatinn neyi imkansiz? 5S cikiyor yakin zamanda haberin vardir umarim?

benim 4S 32 GB i satarsam 1200 TL civari koyarim.. ve senin ilandaki 16 GB bence adama guven belki paraya ihtyaci vardir

8gblık iphone4 1100lira +%10puana yok sattı 1ay önce haberin olmadı sanırım?
    Sıfır 4s dist. 1650 den aşağı yok.
    Son olarak 2. elde siyah ve beyaz renk arasında en az100 lira oynuyor, ikinci el sitelerini az araştırsaydın keşke..

Adm 950 den verecek, elinde komisyon kargo vs kesilince 850 tl kalacak. İmknsız olan bu. Aynı teli götür telefoncuya temiz 1000 lira veriyorlar. Ama ila beyaz olacak. Siyaha o parayı vermiyorlar.
    Biraz ikinci el piyasasına bakın.

Ha sizin tel eğer temiz ve 18-20 ay civarı dist. Garantisi varsa ve eğer beyaz renk ise, fatura ve kutu tam ise get açarsanız alabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

harbiden bu fiyatinn neyi imkansiz? 5S cikiyor yakin zamanda haberin vardir umarim?

Son olarak 2. elde siyah ve beyaz renk arasında en az100 lira oynuyor, ikinci el sitelerini az araştırsaydın keşke..

Adm 950 den verecek, elinde komisyon kargo vs kesilince 850 tl kalacak. İmknsız olan bu. Aynı teli götür telefoncuya temiz 1000 lira veriyorlar. Ama ila beyaz olacak. Siyaha o parayı vermiyorlar.

Ha sizin tel eğer temiz ve 18-20 ay civarı dist. Garantisi varsa ve eğer beyaz renk ise, fatura ve kutu tam ise get açarsanız alabilirim.

piyasasini az cok bilirim bende 1200 civari dedim 1300 1400 de olabilir cunku hala benim tel 2000 TL suanda.. cihazim siyah ve temiz satmayi dusunmuyorum ama simdilik belki ilerde satarim garantisi yok benimkinin

• Arkadaşlar çok iyi niyetlisiniz,ben bunca yıldır 2. elde alımda satımda yapıyorum,dileyen bakabilir,bu fiyata get li satması için çalması lazım,açık ve net söyliyeyim,0 ını nekadara alabilir,getli satmalarının amacınıda söylemek lazım,bazı kişiler getli diye güveniyor,satıcıyı arıyorlar,adama hiç çekinmeden kredi kartı bilgilerini veriyor,herif getten düşeceği parayı direk alıcıdan alıyor,kargonu yollayacağım diyor,ortada ne kargo var ne bişey yada bazıları gibi boş kutu 2 kalıp sabun vb. şeyler yolluyorlar,adam yeni üye satışı yok,bunlar genelde hatay sanlıurfa diyarbakır vb. gibi yerleri şeçerler ki hani elden almaya millet yanaşamasın diye,dolandırıcılığı yapan adam saf değil,hepinizden akıllı bunu söyliyeyim öncelikle elden almaya ikna etseniz dahi adam sizi sallayacaktır,buluşmayada dahi gelmeyecektir,sorunlu alışverişlerde tonla konular döndü durdu,açmayın böyle konular bilmeyen vatandaş sizin yüzünüzden görüp almaya yelteniyor,mağdur oluncada buralara konu açıyor,dolandırıcıların en net özelliği çok güzel kandırmaları onu size söyleyeyim,getli alsanız kargolamasınıda yapmayacaktır,yada gider pttle yollar,size o kargo 1 haftada ya ulaşır ya ulaşmaz,kapıda da açamazsınız ptt kargoda böyle imkanda yok(satıcı not olarak alıcı kargoyu açıp bakabilir demediği sürece),alıp imza atarsınız getli satışta onay süresi 3 gündür,adam sisteme o gönderi kodunu girer,3 gün süresi var ürün size ulaşmazsa 4. günün sonunda site otomatik onay verir,siteye ulaşırsınız bu durumu düzeltseniz dahi ptt gibi kargo oldugu sürece dediğim gibi kargoyu alıp bakma imkanınız olmayacak,kargoyu vermeden önce imzalatır teslim aldığınıza dair,gördügünüz gibi birsürü ihtimal var,daha neler neler var yazmak istesem 1 sayfa dolacak taşacak değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0DECB8E5A

quote:

quote:

piyasasini az cok bilirim bende 1200 civari dedim 1300 1400 de olabilir cunku hala benim tel 2000 TL suanda.. cihazim siyah ve temiz satmayi dusunmuyorum ama simdilik belki ilerde satarim garantisi yok benimkinin

Alıntıları Göster
    Nihayet sahte ilan pasif duruma gelmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CarpeDiem_ -- 18 Nisan 2013; 19:09:27 >

• quote:

Benimki 32 gb adaminki 16 gb kendin soluyosun bu kadar fark ediyor benim tel 2500 tlydi 16 gbligi 2000 tlyfi gerisini sen dusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Benimki 32 gb adaminki 16 gb kendin soluyosun bu kadar fark ediyor benim tel 2500 tlydi 16 gbligi 2000 tlyfi gerisini sen dusun

Neyse Hocam sen biraz ikinci el siteleri gez. İkinci eldeki siyah-beyaz renk farklarına, garantili-garantisiz cihaz fiyat farklarına filan bak.

Aynı ilk mesajdaki gibi; 16 lık beyaz renk, çiziksiz, 18-20 ay kvk-genpa vs. garantili, faturalı, kutulu cihazı GET ile 1100 liraya kadar alırım. Bulursan bi zahmet haber ediver.

32 lik siyah garantisiz ile, 32 lik beyaz 18-20 aylık garantisi olanların fiyat farklarına filan da bak istersen..

İyi günler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.