Şimdi Ara

SAHİBİNDEN.COM Üzerinden DOLANDIRILDIM [SS'Lİ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
7.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OturanKuş

Dostum bende 1,5 yıl önce ram olayıyla dolandırılmıştım. Üşenmedim şikayet ettim savcılığa tel no iban falan hepsini verdim. Ardından 1,5 ay sonra telefonum çaldi beni dolandıran adam. Abi gözünü seveyim geri çek paranı göndericem dedi tamam dedim paramı aldim davayı geri çekmedim 3,200 tl adli para cezası aldiğini öğrendim. Yalvart kendine geri çekme
    Anladığım kadarıyla dava kağıdını görünce tutuştu savcılığa vermesen demek'ki parayı yemeye devam edecek böylelerine asla pabuç bırakmayacaksın abi
  • Geçmiş olsun, daha dikkatli olmalısın.
    Sahibinden.com dan Araba parçası alışveriş yapılmasını tavsiye etmiyorum.
    Gidin dh otomobil forum'a bakın gayet güzel esnaflar var.
    Alışveriş yaparken mutlaka googlede firma hakkında araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Şikayetvar gibi sitelerde adı gecen firmalar ve güven vermeyen kişilerden uzak durun.

Güncelleme ;

Bu kişi isim degiştirip sürekli aynı şeyi yapıyor, Dokumacı Oto diyede şikayetvar a bakabilirsiniz. Aynı kişiler mimlenince isim degiştiriyorlar.

İkitelli Atatürk oto san. Gelip sağdan soldan resim çekiyorlar, kendi dükkanı gibi gösterip insanları dolandırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnetti Marelli -- 27 Temmuz 2018; 19:13:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu yazıyı okuduktan sonra satıcıya sinirlenip mesaj attım.Satıcıda beni telefondan arayıp size olayları detaylı anlatıcam whatsappdan dedi ve lütfen forumda paylaşır mısınız dedi bende kabul ettim.SS’ler aşağıda lütfen okuyun hepsini.

SAHİBİNDEN.COM Üzerinden DOLANDIRILDIM [SS'Lİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola0238 -- 27 Temmuz 2018; 20:40:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum bu adamlar üçkağıt yapıyorlar Kim ne derse desin. Bunlar kime neyi ne kadara tutturabilirse artık.

“En son 200 tl olur dedik sıfır orjinal ürüne arkadaşta size bi dönüş yapıcam dedi dönmedi sonra bi baktık ki hakkımızda haksız yere yorumlar yazılmış internette”

Bak çağrı kaydınının ss’ini atıyorum:

ilk arayışımda neden mesajlarıma cevap vermiyorsunuz ürün neden hala kargolanmadı dedim. Ve yanlıslık yapıldıgını, 125 tl daha yollamam gerektigini soyledi. 24 temmuz 2018 salı saat: 11:53

babama sordum 125 tl daha istiyorlar göndereyim mi diye. Ve ardından hemen dönüş yaptım.

İstemiyorum paramı geri yollayın dedim. Tamam öğleden sonra hemen yolliyorum dedi ve sonuc bildiginiz gibi. 24 temmuz 2018 salı saat: 11:57

Ayrıca Parayı da Konu linkini yolladıktan sonra apar topar yolladılar. Bakın konunun linkini gece whatsappdan yolladim, sabah görüp durumun ciddiyetini anladıktan sonra hesabıma yatırdılar. Hepsinin saatleri var.

Bunlar dolandırıcı mı bilinmez belli ki yedek parça işi yapıyorlar. Ama üçkağıt yaptıklrı kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 27 Temmuz 2018; 22:14:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KONU ÇOK UZADI FARKINDAYIM AMA FORUMDAŞLARIMIZ

“PARASINI ALDI KÖŞEYE ÇEKİLDİ DEMESİN DİYE VE YAZILANLARA CEVAP VERMEK AMACIYLA YAZIYORUM”

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

KONU ÇOK UZADI FARKINDAYIM AMA FORUMDAŞLARIMIZ

“PARASINI ALDI KÖŞEYE ÇEKİLDİ DEMESİN DİYE VE YAZILANLARA CEVAP VERMEK AMACIYLA YAZIYORUM”
    Hakkını söke söke almışsın. Bunlardan her yerde var. Dolandırıcılığın cezası yok ki ülkede. Allah korkusu kalmamış. Möt korkusu işin işine girince paranı vermişler. Uğraşmayacak adam olsa yanlarına kar kalacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanKuş

Dostum bende 1,5 yıl önce ram olayıyla dolandırılmıştım. Üşenmedim şikayet ettim savcılığa tel no iban falan hepsini verdim. Ardından 1,5 ay sonra telefonum çaldi beni dolandıran adam. Abi gözünü seveyim geri çek paranı göndericem dedi tamam dedim paramı aldim davayı geri çekmedim 3,200 tl adli para cezası aldiğini öğrendim. Yalvart kendine geri çekme
    Hocam bugün o kişiyi savcılığa verdim.Sahibinden üzerinden de hesabı iptal oldu bakalım nolucak görelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    %100 dolandırıcı Yedek parça satıyoruz diyorlar ama sürekli yalan dolan işler, araştırın görürsünüz. Bir adam sürekli firma ismi değiştiriyor sa vardır bir bit yeniği.
    https://www.sikayetvar.com/dokumaci-otomotiv

https://www.sikayetvar.com/koklukaya-otomotiv

• Şikayetlerin hepsi para yatırıldı ama ürün gelmedi diye açılmış. Bayha sıkıntılı
  • Bana çelişkili gelen arkadaşım yanlış söylenmiş di mi? O zaman ben işletmeci olsam beyfendi ürünün fiyati 400 tl siZe yanlış söylenmiş dilerseniz 325 tl daha gönderebilirseniz yollayalım eğer istemiyorsaniz paraniZi ödeyelim. Durduk yere 200 tl iskonto 😂😂 ya insanlari salak yerine koyuyorlar ben ona çok sinir oluyorum

• Sahibinden üzerinden geçen sene sürekli eft havale üzerine çalışmaktaydım geçen sene tekirdağ tarafından 42-43 yaşında abi oğluma pc bakıyorum dedi konuştuk baya sabahtan öğlende telden havale geçti o günde kargolayacak kutu bulamadığımdan dolayı büyük meblağ parayı tekrardan aktardım abinin hesabına anlayacağınız kimseyle iş olmaz bu devirde zamanında parayı görüp sağlam paralar ezeiğimiz için iki üç kuruşta gözümüz yok her zaman adil ol güvenilir ol.

• Hocam bence sen alıntıladığın adamı çok yanlış anlamışsın. Adam dolandırıcılık yapmaya değer mi kimsenin güvenini kırmasınlar herkes güzel güzel alışveriş yapsın demek istemiş. Yani lafı karşı tarafa. En azından ben öyle anladım

• Sahibinden’in olayla bir ilgisi yok neden ismini kötülüyorsunuz?

Tabii uyarıları okuyacak kadar kapasiteye sahip değilseniz başınıza böyle şeyler gelir...

• riaz kullanıcısına yanıt
    2. el ram satıyorum şuan tonla referansım var %100 sıkıntısız profil sıkıntı çıkan hiç işlem yok get aç diyor tamam açayım diyorum açıyorum ee bu pahalandı diyor get ücretini benmi ödeyeceğim diyorum yap bi güzellik diyor açsak dert açmasak dert
  • Bu dolandırıcılık değil.

Savcılığa gitsen sonuç alamazsın.

Adam akite uyup parayı iade etmiş.

İfşalıyorsun şuan suçlu sensin o dava açabilir

• teknoCat kullanıcısına yanıt
    Buna dolandırıcılık demeyenin alnını karışlarım.

Zaten hep bu mantıkla insanlar kandırılıyor. Dolandırıcılar arsızlıklarından dolayı korkmuyor, utanmıyor olan yine insanlık yapana oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 28 Temmuz 2018; 20:15:16 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.