Şimdi Ara

SAHİBİNDEN.COM Üzerinden DOLANDIRILDIM [SS'Lİ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
7.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ANIL007

Buna dolandırıcılık demeyenin alnını karışlarım.

Zaten hep bu mantıkla insanlar kandırılıyor. Dolandırıcılar arsızlıklarından dolayı korkmuyor, utanmıyor olan yine insanlık yapana oluyor.
    Ben 2 yıl önce dolandırılım mahkeme devam ediyor.

Sizin başınıza gelen durum illegal, ticaret ve borçlar hukukuna aykırı bir durum haksız kazanç, ayıplı mal satma veya edimin ifa edilmemesi olup uzlaşı sağlanamaması durumunda özel ticari dava açmanız gerekir.

Dolandırıcılık ise bir suçtur TCK da ilgili maddelerde tanımlanmıştır ve özel mahkeme ile değil cumhuriyet savcılığına yapılacak suç duyurusu ile kamu adına kovuşturma başlanması şarttır.

Bende bu kavramların ayrımını bilmiyordum. Sözleşme hukuku gibi dersler alarak vs öğrendim farklarını.

Ahlaksızlık yapan bu insanlar heryerde var ancak siz paranızı geri almışsınız yaptığınız 2 taraf arasında ki konuşmayı sosyal medya da paylaşmak ifşaya girebilir ve başınıza dert açabilir.

Adalet sosyal medyadan aranmaz en doğrusu bu satıcı hakkında yaşadığınız durumu anlatmanız ve satıcı hakkında bilgi vermeniz..

İyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teknoCat kullanıcısına yanıt
    bilgi icin tesekkurler a,, CZma merak etmeyin onlarda dava acabilecek yurek oldugunu sanmiyorum.

Cunku emimim onlarin biraktigi hangi taşı kaldırsan altından akrep çıkar. Kendilerinden korkarlar anlayacağınız. Ben, beni dolandiranları ifşa ettigim icin kendimi suclu falan da hissetmiyorum. ne olursa olsun bunlar daha fazla insani dolandirmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.